Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Fetelor care inca mergeti la servici cand ramaneti acasa definitiv? 23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Io pe 9 iunie intru in concediu de odihna , si dupa direct in prenatal.
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
michella78 spune:
seidana, eu sper sa merg cat mai mult pana sa intru in prenatal. daca calculele mele se potrivesc cu starea lui bebe, eu vreau sa intru in CO la 1 sept, si pre-postnatalul sa la iau dupa nastere!
cam asa a fost si la Teodora, am mers la munca pana la 20 iulie si am nascut pe 10 august.
michella
loredanar spune:
citat din mesajul lui seidana Fetelor care inca mergeti la servici cand ramaneti acasa definitiv? 23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
sei cred cam pe 15 iunie intru in concediul prenatal.
citat din mesajul lui Rallu Seidana, stiu ca e o statistica si oricarei fete care se afla in aceeasi situatie i-as fi spus sa stea linistita insa cand a fost vorba de copilul meu s-a schimbat treaba...pe bune daca logica a mai avut ceva de zis. Ma certam cu sotul care-mi spunea ca ma agit degeaba si ca-i fac rau copilului. Uneori eram perfect convinsa ca e totul in regula insa alteori simteam ca ma lasa nervii si ma puneam pe plans. |
Rallu ai avut o reactie absolut naturala, sa nu te simti vinovata nici o clipa! e usor de spus pt cei din jur sa te linistesti, sa gandesti logic, sa nu te agiti etc etc etc... marea majoritatea a oamenilor in situatiile de genul asta din instinct iti spun sa te linistesti, sa te gandesti ca totul va fi bine ... etc. sunt de apreciat sfaturile acestea, dar nu prea ajuta cu nimic. :)
eu mi-am revenit destul de repede din soc insa nu spunandu-mi: "nu este adevarat, copilul meu nu are cum sa fie bolnav, mie nu mi se poate intampla nimic rau, sunt sigura ca totul va fi bine!" ci spunadu-mi: "o sa reusim sa trecep peste orice cu dragoste, Doamne ajuta-ne sa bine."
medicina de multe ori se inseala grav si ti se pun in fata "rezultate" care nu au nici o legatura cu realitatea. ca o paranteza va zic ca acum cativa ani sora mea a fost "diagnosticata" cu leucemie! s-a dovedit a fi de fapt o afectiune USOARA a sistemului imunitar total tratabila! multumesc lui Dumnezeu sor-mea e acum sanatoasa, n-are nimic. dar sa stai cateva zile cu gandul ca ai leucemie.......?!?! nu isi ia nici un doctor responsabilitatea pt socul emotional din urma unui diagnostic distorsionat.
te si te imbratisez si te inteleg!
Lori 24+ fericita cu Mara
darisa spune:
seidana eu intru in CO pe 4 iulie si apoi direct in Prenatal.
Enjoying my second journey
18+
NataliaS spune:
Buna ziua burticute!
Bun venit burticoaselor noi!
Marina - felicitari pentru cei doi strugurei din burticutz!
Rallu - ma bucur ca e bine in final!
Seidana - sigur e de la statul prelungit pe scaun...odihneste-te macar cand ajungi acasa.M-ai omorat cu langosile tale...dar nu-mi fac nici de tuna...ma enerveaza de mor mirosul de prajeala...sunt asa de dusa pe subiectul asta, incat nu fac deloc, nici snitele, nici nimik cu miros persistent
Jade - rochita mea e de la Mama-licious - am luat-o de la un magazin de aici din Cluj, dar era singura bucata. Cand vine sotul ii confisc stickul si descarc pozele, iar maine promit ca incarc ceva pozici cu noi.
Ma tot strofoc sa ma apuc sa fac niste cozonac...dar cred ca o las pe maine, deoarece la 14.30 am o intalnire si nu apuc sigur sa termin. Ieri am prestat stiuca umpluta si mi-am zdrelit toate degetele ...am mancat ca sparta si azi nu ma mai pot atinge de ea... si asa fac cu toate mancarurile...nu pot sa le vad a doaua oara...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Iris_K spune:
Hey, fetelor!
Eu as fi mers deja din luna a 3-a, a 4-a, dar nu a fost "lumea" de acord, zicand ca ce fac acasa, pe langa ca lenevesc si ma fac cat usa? Eu la munca nu intreb pe nimeni daca am voie, doar sun ca sunt acasa in concediu medical, de exemplu. Dar nu prea mi-am luat liber, ca job-ul meu e destul de lejer. Mi-am luat in primul trim. vreo 10 zile ca imi era f rau si vomitam. Dar acuma sunt ok, Slava Domnului.
Dr. mea de familie a zis ca din 24 iulie pot intra in pre-natal, mai am si zilele de concediu de odihna pe anul asta. Probabil mai vin la munca si luna iunie si gata.
Mai, vad ca tot scrieti de contractii dureroase, nedureroase.. dar eu nu stiu ce inseamna aceste contractii, pastile nu iau deloc, ca vad ca luati atatea vitamine.... ma puneti pe ganduri .
20+
May3 spune:
Merci, michella78 pentru sfat am sa tin cont. cu toate ca mi se par exagerati. intelegeam daca venea cineva si facea numai asta, dar asa... in fine.
bine ai venit!
neatza tuturor. azi suntem acasa si suntem puturoase. eu acum vb numai la plural
ne-am trezit la 10, cand de obicei la 7 eram in picioare, dar azi noapte ne-a sforait tati si nu prea am dormit ca lumea
zubi, revino-ti!!!!
ralu, bine ca a fost o greseala si oricum sunt niste statistici.
si eu am emotii pentru eco de pe 17 mai. e un fel de morfofetala si aici, numai ca nu se uita atat de amanuntit ca in ro, dar se uita dupa anomalii. sper sa fim bine.
19+ cu
zebraroz.ro
michella78 spune:
iris, eu nu iau nici un fel de vitamine. la Teodora am luat materna, din trim.II.
acum, analizele au iesit ok (o usoara lipsa de fier, de reglat din alimentatie) asa ca nu iau nimic!
michella
JadeJador spune:
iris sa zici merci ca n ai contractii , esti o fericita
nu te mai intreba tu de ce nu le ai , ca e de bine
eu vitamine iau atat de multe pt ca am unele probleme iar tratamentul meu este a la long , chiar si in afara sarcinii
_
21 +
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui Iris_K Hey, fetelor! Eu as fi mers deja din luna a 3-a, a 4-a, dar nu a fost "lumea" de acord, zicand ca ce fac acasa, pe langa ca lenevesc si ma fac cat usa? Eu la munca nu intreb pe nimeni daca am voie, doar sun ca sunt acasa in concediu medical, de exemplu. Dar nu prea mi-am luat liber, ca job-ul meu e destul de lejer. Mi-am luat in primul trim. vreo 10 zile ca imi era f rau si vomitam. Dar acuma sunt ok, Slava Domnului. Dr. mea de familie a zis ca din 24 iulie pot intra in pre-natal, mai am si zilele de concediu de odihna pe anul asta. Probabil mai vin la munca si luna iunie si gata. Mai, vad ca tot scrieti de contractii dureroase, nedureroase.. dar eu nu stiu ce inseamna aceste contractii, pastile nu iau deloc, ca vad ca luati atatea vitamine.... ma puneti pe ganduri . 20+ |
Iris , daca ai 20s poti intra si mai devreme in prenatal. Eu o sa intru incepand cu 1 iulie. Imi las doar cele 42 de zile obligatorii dupa nastere.
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!