Strugurasi de Sept-Oct 2011 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
seidana spune:
Michella.. asa ma gandesc si eu sa merg cat mai mult la serv, mi-am propus sa raman in prenatal din 01.08 si ar trebui sa nasc la sf lui aug, inceputul lui sept... asta daca totul va fi bine...
Lore.. stiu cat iti e de greu, insa stiu ca ai credinta si ca DD te iubeste..
Nati.. si mie imi e rau de prajeala... insa na pofta a fost mare , sotul f fericit si surprins ... am tras apoi ponoasele dupa..
Fetele sunt bine?
Iris.. lasa ca trece timpul mai usor in colectivv... ce faceai acasa 6 luni
May.. va fi bine...
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
natalia nu eu te am intrebat de rochita
dar poze cu tine abia astept sa vad
mi ai facut o pofta teribila de cozonac cald
_
21 +
alayna spune:
Michella, Pinkie bine ati venit si va doresc bebei sanatosi
Ca tot veni vorba de epilat,eu m-am tot chinuit cu lama ,dar saptamana trecuta m-am cam taiat si m-am iritat cu toate ca folosesc lama noua de fiecare data.Ma ia cu groaza cand stiu ca luna viitoare merg la medic si-mi face control si ...jos ,dar cred ca am sa bag un pic de crema ,mai ales in zona de dintre picioare
Fetelor,de ce apar sangerari nazale in timpul sarcinii ? Azi dupa ce m-am trezit si m-am dus la baie ,am aplecat capul sa ma spal pe fata si intr-o secunda a tasnit de-a sange din nas de parca era robinet Mi-a ajuns tocmai pe gat ,ce viteza avea si nu reuseam nici sa pun mana pe niste servetele sa stopez si sa vin in pat .Nu mi-a curs in viata mea atat de mult sange cu o asa viteza fenomenala,aratam la fata de parca jucam in filme horror ,de parca ma boxase cineva in ringul de box.
Oare sa fie si de la oboseala? Era 5 dimineata si tare greu m-am trezit ,ca trebuia sa merg la servici
O intrebare poate pare cam idioata bebele doarme in burtica? Uneori nu-l simt,iar uneori se misca cateva minute bune in sir.Ieri seama nu m-am simtit prea bine si cred ca 2 ore l-am simtit pe bebe intr-una ,niste miscari,palpatii fffff rapide si ciudate,de parca se zbatea
Ieri mi-am facut papanasi (din aia gen inele) si am mancat de credeam ca pocnesc . Mi-a iesit exact cum se gasesc in restaurante ,nu branzosi cum imi facea bunica sau mama ,ci cu mai multa faina in aluat.Le-am pus si un mot cu gem de visine si sos din frisca lichida si vanilie abia mai puteam respira
Natalia,imi place cozonacul la nebunie ,fa-l ca venim la tine
Si eu incep sa ma ingrijorez cand aud ca luati atatea pastilute si vitamine si mie nu mi-a prescris medicul nimic,in afara de a.folic ,nici dupa capul meu n-as lua ,dar cred ca daca imi iesea vreo lipsa pe la analize ,imi dadea sa iau ,nu?
Va dati cu crema pe burtica zilnic ?Cica dupa 4 luni de sarcina se da pana de 3 ori / zi !!!!
Eu o zi dau,o zi uit iar urmatoarea mi-e lene si cred ca o sa plang mai tarziu
19+
Se pare ca va fi
:)
oanaiasi spune:
May si eu tot pe 17 am morfologia fetala. la 5 seara ; sper sa ma intorc cu vesti bune !
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
loredanar spune:
fetelor ar trebui sa imi schimb userul in "piggy" ! e ziua unei colege si a adus pizza si am mancat ca un purceeeeeeeel vreo 3 felii mari! bine ca ma preocup atent daca e cashul din lapte fiert sau nefiert dar bag in mine pizza. :)))))
Lori 24+ fericita cu Mara
oanaiasi spune:
alayna, citeam undeva pe net ca bebe din 24 de ore 20 doarme si numai 4 ore ar fi activ.Deci da , doarme ca sa se faca mare si puternic!
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar fetelor ar trebui sa imi schimb userul in "piggy" ! e ziua unei colege si a adus pizza si am mancat ca un purceeeeeeeel vreo 3 felii mari! bine ca ma preocup atent daca e cashul din lapte fiert sau nefiert dar bag in mine pizza. :))))) Lori 24+ fericita cu Mara |
numai 3? eu mancanc 3 pizza .. scuza mea e ca sunt mici
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador eu numai prajeala as manca toata ziua _ 21 + |
eu la inceputul sarcinii mancam numai cartofi prajiti si ochiuri.. acum e cah...
JadeJador spune:
alayna la varsta asta a sarcinii , am citit ca bb doarme cam 18-20 ore pe zi
cu sangele pe nas , si mie imi curge , bine , nu in jet , dar zilnic
noaptea cred ca mi bag degetele pe nas si ma curat, pt ca ,dimi gasesc urme pe pilota de sange uscat
este o chestie normala , a crescut volumul si presiunea sangelui si de aceea
_
21 +