Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)
Raspunsuri - Pagina 15
cosmi1975 spune:
neata gagici...
eu prin zona incerc sa ma mobilizez pt curatenie dar mi e cam lenesper sa mi revin
Stefan tot un bun si un cuminte...si mai nou un gagicarmi a zis (dar sa nu l spun nimanui) ca la gradii a pupat o fata....l a intrebat Bianca ce sa i aduca si ce credeti ca a zis????o camasa ca lui Roly(un amic de al Biancai care se imbrca ff b)
Bianca???e ok dar a intrat in conflict deschis cu buniciicare fac gura ca are fata prea multe bagaje...sunt sigura ca la Olanesti nici gand sa se mai duca cu bunicii
Silvii sper ca Alain e ok acum....si ca esti mai linistitava doresc vacanta placuta
Ioana ce bine e de voi acolo...sa mai pui filmulete sa ne delectam
Toanca vine masinaaaaa...sa pui poze s o vedem,care i primul drum mai lung???mare,munte???
Miha eu zic sa insisti cu bebe 2 ca vei avea reusita....asa s barbatii....trebuie insistat...sau fa te suparata,tranteste si bufneste cateva zile si vei avea succes (mie imi iese de fiecare data)
Maraki esti mortala cu pozele facute....mai ales cea cu politia in intersectie....hai intra si fa un mic rezumat,cum ti se pare dupa 8 ani ???
ANa ...incarcat program are puiul tau ,cred si eu ca pica lat,dragul de el
revin...daca am cu cine ,,vorbi,,
cosmi1975 spune:
ce liniste pe aici.....
eu astept sa se fiarba porumbulsi pe urma fugim la un party...aseara am fost la film toti 3 am vazut Panda Kung Fu 2....fff dragut ,i a placut lui papan multazi am fost prin targ ,am luat o trotineta noua ca pe cae de anul trecut nu stim unde ...i am mai luat lui tsefan cateva dvd-dublate ca tare mult ii plac
Bianca e ok,plina de cadouri laptop nou,telefon nou...offf sper sa n o invete asa
voi??
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Scriu pe fuga pentru ca la 10 intru intr-o sedinta
Cosmi, a venit masina
E tare frumoasa si cu multe butoane
Nu stiu care va fi primul drum si cand; cel mai probabil la munte ca la mare la noi nu am mai fost din 2000
Deci, Bianca e tare rasfatata de matusi! Bravo! Inseamna ca merita pe deplin!
Noi....asteptam concediul. Mai avem 3 zile de munca si gata!!!
Silvi, imi pare rau pentru Alain! Sa stii ca si noi am patit ceva similar, in sensul ca vineri noapte a inceput Matei saplanga ca il dor urechile si il doare in gat
Asa ca l-am bagat pe tratament, norocul nostru (daca se poate spune asa) e ca mai avem cateva zile pana plecam si speram ca pana atunci sa il punem pe picioare.
Voi cum sunteti?
Sa aveti o zi buna!
G_I_O spune:
Hello mamicutze!
ne primiti si pe noi in grup? am un baietel M de 5 ani, nascut pe 6 ianuarie :))))). si inca unul E de aproape 2 anisori.
revin mai tarziu.
va pup pe toate.
cosmi1975 spune:
salut...
Toanca s o stapaniti sanatosi,,,,unde plecati in vacanta???tu cum te simti???ca eu sunt asa ametita de zici ca s beata
G_I_O spune:
mersi de primire Cosmi.
Toanca sa folositi sanatosi masina si fara evenimente. lasa ca invatati voi toate butoanele. mai nasol e cand apasa copiii pe ele si vezi fel de fel de erori sau becuri aprinse pe bord.
Noi suntem la bunici in ardeal, e frig si ploua aici.
Sambata aveam programata petrecerea piticului la piscina, dar trebuie sa contramandam tot din cauza ploii.
duminica nasim o fetita frumoasa foc, asa ca plec in oras sa mai cumpar una alta pt. botez si pt party-ul piticului, pe care nu stim inca unde-l facem.
toanca spune:
G I O bine ai venit printre noi!
Cosmi, plecam in Cipru; aici: http://www.aeneas.com.cy/#myGallery1-picture(4)
cosmi1975 spune:
salutare....am venit de la piscina,ne am facut abonament ...mi a placut
Toanca arata super locatia....cat te a costat??
GIO a si venit botezul???ce trece timpul...poveste si tu ceva de vacanta
toanca spune:
Cosmi, am platit 2000 de euro pentru toti trei cu bilete de avion si all inclusive.
GIO iar sunteti nasi?