Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina eu n-as putea zice ca mi-e dor de toate fetele ca mai sunt exceptii .
Maraki super cumparaturi ai facut sa se bucure Angelo de ele si eu o sa caut desene in lb romana cand ajung in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Maraki, bine ai revenit, ai facut ceva cumparaturi, ma bucur mult ca e mai bine mama ta. Angelo, dragul de el ce te-a asteptat, cred ca si tu pe el.
Ioana si ptr. voi ma bucur ca ati ales bine locatia sejurului si e totul ok, se pare ca turcii nu se dezmint.
Toanca deci a avut totusi efect tratamentul. Si sotul meu maine merge la dr. de fam de vreo 2 sapt e tot cu tensiune, am sperat ca va trece, a fost f. racit si a baut multe med, am zis initial ca e de la alea.
Cosmi deci concediu, hm ce bine de tine, la sucuri cu amica, cred ca si eu sapt. asta fac o iesire cu o buna prietena, dar tb. sa-mi programez din timp ca ne tb. cateva ore ptr. povesti....
Silvia, sper si eu de data asta sa ne vedem.Sunt si eu in concediu, in 9 ne intoarcem din Bulgaria si pana in 15 sunt tot libera asa ca e musai sa ne facem timp ptr. o cafeluta undeva.
Da mai fetelor e tare tare urat sa fie obraznici copiii, venind de la o fata e si mai socant, sper s-o ajutam si noi putin sa-0si revina ptr. ca altfel nu-i va fi usor.
Pupici si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, bine ai revenit!
Cred ca si eu ca te-a asteptat Angelo! Dragul de el!
Miha, intr-adevar e nsaol cand vezi copii obraznici, mai ales de la o fata.
Sanatate sotului tau; da, se pare ca la mine si-a facut efectul tratamentul; cu somnul stau in schimb prooooossssttttt rau de tot.
Ma pun in pat si nu pot sa dorm si, cand intr-un final reusesc sa adorm, dorm iepureste; ma trezesc din ora in ora cred; ceasul nici nu mai trebuie sa sune dimineata.
Silvi si Cosmi, si mie mi-e dor de momentele cand intrau o gramada de fete sa povestim...
Cosmi, mi-a zis dr. ca pot lua pastile de sunatoare; le-am cumparat, insa scrie ca au anumite contraindicatii, mai ales cu anticonceptionalele; asa ca, momentan am zis pas.
Cosmi, deci Bianca in goldola
Ioana, pai in Belek nici nu are cum sa nu fie super ok!

Mergi la inceput

Buna dimineata doamnelor, azi am fost harnica tare astept sa vina Tudor prietenul lui Alain care va asta azi toata ziua la noi ca nu au parintii lui cum sa descurca altfel cu el asa ca voi avea 2 baieti azi . Pica putin cam prost ca de azi incep reducerile si as fi iesit in oras dar cu amandoi nu ma incumet, mai imi trebuie o rochie de plaja si inca un costum de baie, ramane pe maine .
Iuliana asa e cu tabletele de sunatoare, interactioneaza cu pilulele si nu poti sa le iei .
Miha super ca esti in zona sigur o sa ne vedem la o cafelutza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....

eu sunt la munca...am fost la supraveghere la examenul de capacitate...Matematica asa de simplu a fost la romna dar i au zapacit la mate ...la anul pe timpul asta si eu o sa fiu in febra examenelor cu Bianca
mare
Bianca care e tot intr o plimbare...azi ajunge la mare
Silvii lasa sa vezi si tu cum e cu 2sigur te descurci
Ioana superbe pozele
Maraki...hai zi ne mai multe....cum ti s a parut dupa atatia ani romanica???
Toanca incearca niste valeriana sau sedatiff pcsper sa te ajute....masina a venit???

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Hello din belek!
Totul e minunat aici, cu 10 € in pasaport la receptie am obtinut family suite cu piscina la USA.
Am pus ceva poze pe FB facute cu telefonul.
E foarte cald, multa papa si lux cat cuprinde. Vacanta de vis oricum.
Am citit ce ati scris, raspund din ro sapt urmatoare
Pup toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aici sunt....cu zapacelile de sfarsit de an scolar. Alex are vineri serbare la gimnastica, sambata la rugby si duminica la scoala romaneasca. O sa fie KO luni dimineata la scoala. Incheiem apoteotic su spectacolul de la cursul de muzica de miercuri, care se tine intr-o sala de spectacole( ce credeati voi ca ne jucam) impreuna cu adultii de pe la alte coruri si cursuri de muzica. Sper numai sa-i puna pe ei sa cante primii ca altfel risca sa adoarma pana le vine randul ca incepe distractia la 7 seara.
Eu n-am vazut nimic din serbarea de la scoala ca din cauza ploii s-a tinut sub un sopron din curtea cresei si era tare aiurea impartit spatiu acolo, asa ca l-am lasat pe tacxo sa filmeze, dar n-am cum sa vizionez filmul ca nu mai recunoaste calculatorul camera( pana intra la facultate gasesc eu o solutie).

Maraki-acum banuiesc ca esti inca sub impactul emotiilor romanesti. Sper sa reusesti sa te vezi mai des cu ai tai ca nu foloseste la nimic suferinta inutila a departarii fizice.

Iuliana-concediul o sa fie cel mai bun medicament. Eu sunt campioana insomniacilor si sper sa iesi cat mai repede din spirala asta.

Cosmi-vacanta asta va fi una de neuitat pentru Bianca.

Miha-e normal sa-si puna intrebari sotul tau, dar atata timp cat deja a spus candva ca vrea bb2, sigur o sa-ti spuna in curand ca iarasi il tenteaza..la varsta unii nici nu s-au apucat de copii.

Silvia-gata bagajul!

Ioana- Super destinatie de vacanta ati ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Rali, sa-ti traiasca falcaul! Sa creasca mare, frumos si sanatos!

Ana, imi doresc sa fie concediul cel mai bun medicament si sper ca asa sa fie
Cosmi, ne-au anuntat ca ne-a venit masina insa mai devreme de sambata nu avem cum sa mergem sa o luam.
Asa ca de smabata voi conduce masina noua
Maraki, ce a zis Angelo de atatea cadouri?
Silvi, cum a fost ziua cu doi flacai?

Mergi la inceput

A trecut cu bine ziua cu baietii :) cam obositori dar ok.Eu sunt in febra facutului de bagaje :))) le-am terminat deja dar mai am de finisat unele si de facut ceva cumparaturi.

Mergi la inceput

Vai fetelor nu va zic ce necajita sunt ca Alain e cu febra 38,4 si pleostit tot asta dupa ce terminase de 2 zile antib. Acum il astept pe prietenul nostru care e pediatru sa il consulte ca JP e de garda si noi maine plecam...daca putem cu el asa bolnav macar sa vad ca nu e grav ca tot ce am platit nu mai e rambursabil la ora asta ...

Mergi la inceput