Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Apar si eu la ceas de sera ca nu am somn :) am fost la un gratar la niste prietenis i am inghetat de frig acolo, am baut cafea fierbinte ... de 2 ori asa ca nu am somn evident.
Ioana deci sunteti in mari pregatiri de concediu. Super ai slabit si eu ma plang de forme din pacate nu m-am tinut de dvd ala de sport de 30 de zile, efectiv nu am avut energia si nu sunt chiar cum ar trebui, nu e vb de kg ci de nistre starturi ce ar da bine date jos, poate pana al concediu din septembrie nu o sa fiu eu perfecta in costum de baie dar a fost si mai rau eu am 58, 57,5 kg acum depinde de zi dar inca am sunculitze care n-o sa merga jos decat cu sport. Superb hotelul unde mergeti, cat v-a costat pana la urma ?
Cosmina deci domnisoara ta a avut primire in toata regula, auzi tu party la restaurant cred si eu ca a fost incantata. Ma bucur tare pt ea si pentru voi, cred ca e f placut sa stiti ca se simte asa bine, sa se distreze frumos in continuare, eu una iubesc Italia.
Iuliana nu stiu ce intelesesem eu ca si al tau pitic merge in tabara Superbe poze e mare e si piticul tau mie nu imi vine sa cred cum a trecut timpul ...
Eu maine dupa-mas trebuie sa gatesc toata ziua ca am de facut pranz pt zece persoane la Centru social unde am tinut eu cursul de limba cu preparate romanesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Hello,
Toanca am vazut pozele, f. frumoase, Matei e un dulce iar tu ai o freza f. sic.Cred ca te-ai emotionat, dragul de el ce surpriza v-a facut.Am vazut o poza cred din curtea voastra, cu Matei si sotul tau, foarte dragut.
Ioana, concediu placut sa aveti, norocosilor, mergeti asa rapid in concediu. Felicitari ptr. terenul cumparat, o sa fiti tare fericiti la casa.
Silvia sa ne spui ce ai pregatit. Legat de bebe 2, ce sa zic sa fie cum va doriti amandoi, eu am acum 3 copii in casa, al meu si o nepoata(super prapadita) plus un nepot, nu ma pot gandi la bebe, i-as bate zau de nu ce nervi mi-au facut weekendul asta.
Cosmi, ce surpriza frumoasa a asteptat-o pe Bianca, o iubesc matusile nu gluma. Tu cum esti, cum te simti?
Eu astept sa se trezeasca Tudor, nu stiu ce facem dupa amiaza, sa vedem daca o ducem pe nepoata acasa. Mai fetelor tb. totusi copilasii sa invete ce e bine si ce nu de mici, nepoata are 8 ani, crescuta de bunici, dezastru de neascultatoare si obraznica. Tudor se opreste cand ii spui ca nu e bine ceva, isi cere iertare, multumeste, ea nimic. Da-mi repede mancare, hai da-mi apa, etc.. nu-mi vine sa cred. Am zis cu sotul ca ne vom implica mai mult noi sa-i ajutam de acum pe socrii s-o creasca dar cred ca-mi va fi tare greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....din prima zi de concediu...mai bine era la munca,acum am timp sa ma vait...

Bianca este in voiaj de 2 zile....a fost la San Marino si azi este in Venetia....o iubesc mult matusile

Miha lasa ma ca si eu am avut o la mine pe fata amicei mele care te scoate din sarite ....rasfatata,plangacioasa si obraznica ce o face la scoala nu stiu ca este dezastru
Toanca ai luat rezultatele???esti bine??,...sper din suflet ca da...esti o frumoasa tunsa asa iar spiridusul este un scump
Giova arati bestial....ai slabit ff frumos
SIlvii...ce ai facut bun????...cat despre sport,si mie mi a fost recomandat dar n am tragere
Marakinooooo....unde esti???ce faci cum iti e???
Ana???/ce faceti??

va pup si revin...daca am cu cine sa vorbesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Am luat rezultatele la analize; sunt mai bine decat data trecuta, insa nu perfecte.
Acum am o nenorocita de infectie urinara, dar macar calciu, mangeziu, fierul si alte cele au revenit pe linia de plutire; a ramas colesterolul marit, dar desi maxim ar trebui sa fie 200 eu am 203.5.
Lucram si la el
Pentru somn, initial a zis ca imi da somnifere, dupa care dr. s-a razgandit si mi-a spus ca trebuie sa ma chinui mai tare sa dorm; de parca am si cum.
Avand in vedere ca peste o saptamana si jumatate intru in concediu poate o sa ma relaxez mai mult si vine si somnul.
Tunsoarea.....mie imi place tare mult desi e suie; cica nu am avut bani suficienti sa ma tunda uniform
Ce frumos de Bianca ...San Marino, Venetia
Bravo ei!
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

fetele si spiridusii

astazi am ajuns in Munchen, tare rau imi pare ca a trebuit sa ma intorc Daca nu era Angelo aici, nici ca ma mai vedeau nemtalaii la fatza Mama este mai bine, toata lumea spune ca se cunoaste ca am venit acasa, s-a transformat in bine mama, si-a mai revenit, acum trebuie sa facem tot posibilul sa vina la mine si sa ma duc si eu acasa macar de 2x pe an ca nu mai tine!!! Va scriu mai pe seara, trebuie sa fac dus si sa plec la socrela sa imi aduc baiatul acasa A numarat pe calendar Angelo zilnic, fiecare zi si spunea cand vine mama acasa si cate zile au mai ramas

intru sa scriu mai detaliat pe seara

tare am mai plans in autocar ca vin inapoi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Intru si eu sa va salut ca stau la vatra ca ploua am ieist azi sa rezolv la primarie cu inscrierea lui Alain la cantina si la un centru de activitati in august si gata acasa ca e frig si ploua. Pentru masa aceea am facut la gustari reci oua umplute, salata de vinete, zacusca si o salata de pui cu telina. La fel principal pui la ceaun cu mamaliga si sarmale si desert o tarta cu caise. Bucatele au fost tare laudate si apreciate, in special puiul la ceau si sarmalele.
Am verificat azi si rezervarea la hotel e ok, Jp a luat valize noi si de cala si de mana, cele de mana au 20 de cm latime maximul admis trebuie sa am grija ce pun sa nu depaseasca latimea.Alain e bolnav din nou ii dau iar antibiotic sper sa ii treca e aici o vreme de cacao , 10-12 grade dimineata maxim 17 si ploua marunt nonstop de 2 saptamani
Maraki bine ca ai ajuns cu bine acasa imis iimaginez ce dor i-a fost lui Angelo dragutzul de tine ce i-ai luat din Romania ? Ma bcuur ca e mai bine mama ta si f bine faci ca iti propui sa mergi acasa de 2 ori pe an asa e si normal .
Cosmina deci nu iti prieste vacanta ? Lasa ca imediat incepeti activitatile de vara si uiti de nemultumiri. Abia astept poze cu printesa ta, are un sejur tare frumos din ce zici tu
Miha deci te-ai pricopsit cu copii nu gluma. F bine faci ca te implici in educatia fetelor nu e normal sa fie asa cum povestesti tu, Alain e prapadit nevoie mare dar toata lumea mi-l lauda ce politicos e ce frumos saluta si cere ceva si cum multumeste. Asta tine de educatie si implicarea parintilor zic eu ca nu sunt copiii de vina daca nu stiu sa o faca. Am fost mereu foarte permisiva cu el si al meu sot si mai si dar stie f bine ca am niste cerinte si avem niste reguli de la acre nu facem rabat de politete si de comportament si s-a conformat mereu.
Am uitat sa va zic ca am intrebat la hotel daca este naveta de la aeroport asa cum ziceau pe site si nici vb trebuie sa luam taxi care costa 130 de euro sa vedem ce surprize ne mai rezerva vacanta asta ...

Mergi la inceput

Ioana voi ati plecat in vacanta ? Felicitari pentru teren incet incet va faceti si casa si nu iti face griji ca o sa ai si tu job oricum nu job-ul tau va aduce greul banilor in casa ca si in cazul meu ca si eu ma tot cramponez ca imi trebuie job.
Lili tu ce mai faci ca nu ai mai dat nici un semn de viata ?
Irina gata cu dc-ul esti la plaja ?
Nu mai stiu de Ioana de Bistrita daca a fost la Paris sau nu si ce mai face... tare draga imi era vremea cand intrau fetele si mai povesteau ec fac acum parca nimeni nu isi mai gaseste timp incepand cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

I-am adus patine cu rotile cu set inclus pt genunchi, coate si maini dar cred ca trebuie sa-i cumpar set separat sa fie mai maricele ca mi se par cam inguste pt genunchi. Vedem dupa ce le probeaza ca mai am putin si plec. Am luat o gramada de carti de la Selgros, pregatitoare de scoala (sant scumpeeee ), a primit doua carti atat de frumoase cu cate 4 povesti fiecare in imagini 3Dam cumparat 3 dvd cu desene dublate in ro, 3 piticlic educative, una pt scoala, una rutiera si una sa formeze fraze in limba germana, tenesi denim de la Leonardo,bermude denim de la H&M, doua bermude de la taraba dar scumpute si frumoase, un tricou de la C&A cu Toystory( apropos...tot auzeam de Lumea jucariilor si habar nu aveam ca asa se spune in Ro la Toy story )sosete scurte pana la glezna de la C&A ,a primit un Buzz mare din Toy Story si Bakugan cu carte magnetica de care habar nu aveam ca eu il puneam sa dea cu astea care le are de pamant sa se deschida si parca atat....pt Robert doua tricouri de vara, tenesi, cornulete cu gem Magura, pt Giorgos o chestie de efect pt scobitori, e in forma de pinguin, apesi si sare scobitoarea, si inca un spray deodorant pt socrosenie o chestie de scobitori cu un delfin pe care apesi si iti da scobitoarea cu gura, si un magnet cu harta Romaniei. Mi-am cumparat si eu destule Intru diseara si va spun

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

salutare...am fost la un suc cu o amica/...m am simtit bine

Marakiiicred ca ti e greu dar ...asta e viatama bucur ac mama ta e bine i a facut cel mai bine revederea cu tine,asta e sigur...o gramada de cadouri ai luat...
Silvii si mie mi e dor de toate fetele care scriau inainte...de TOATE chiar daca au fost si discutii probabil ca ne ahitam prea tare
Toanca....ma bucur ca esti mai ok....nasol cu somnulcunoscccc....dar incearca ceva pe plante poate te ajuta

m a sunat fata mea...era in gondoladraga de ea

Mergi la inceput

e totul la superlativ la BELEK....bravo Ioana

Mergi la inceput