Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)
Raspunsuri - Pagina 16
G_I_O spune:
Toanca botezam pe finuta din spania.fratiorul ei e cu 6 sapt Mai mare Decat picea nostru. Tot noi l-am botezat, noi i-am cununat si pe parinti. Era culmea sa nu o botex, la cat mi-am dorit fetita.
Cosmi super ca mergeti la piscina. Desire vacanta, cand voi avea timp. Sper cat Mai stau pe aici, macar copiii sunt cu bunicile.
Pup, pe Maine.
MIHA78 spune:
Hello,
Sunt in concediu si eu, azi e zi de facut bagaje, maine plecam, sunt cam necajita ca nu tine vremea cu noi, dar acum asta e sper ca macar cateva zile sa fie soare.
Gio bine ai venit, esti o draguta, deci esti tot in vizita inca. Hm, sambata cred ca va fi finuta o rasfatata.
Toanca, sa stapaniti sanatosi masina, ce-a zis Matei ca nu e alba? Voi cand plecati, in Turcia mergeti si voi nu?
Cosmi, am vazut poze cu Bianca din Italia, oau e tare frumoasa, parca tot mai frumoasa. Te-ai hotarat cu concediul?
Silvia, sper ca Alain e bine si va puteti bucura de concediu. Vb. dupa 9 iulie sa vedem cand ne intalnim.
Ana voi ce faceti pe unde sunteti?
cosmi1975 spune:
neata ...e o vreme de ma ameteste,zici ca vine toamna
la piscina e f bine,i a placut lui stefan...piscina arata super si e ff aproape de casa ..
Toanca ma gandeam eu ca ai dat o gramada de banuti ca arata locatia de vis
Gio esti o rasfatata .....cred si eu ca ti e drag sa botezi piticuta
ANA hai pe aici si zi ne cateva vorbe
Miha cand plecati???lasa ca o sa prinzi vreme buna.....
in noaptea asta vine fata mea
andiaroro spune:
Va pup si eu rapid ca mai avem un sfert de ora pana plecam din casa si suntem gata.
La noi e ca de obicei zapaceala maxima....Duminica seara am avut timp sa cumparam bilete de Ro, asa ca alex poimaine dimineata isi ia zborul(cu antibio dupa el ca are otita). E tare incantat doar ca astazi cazu magareata pe mine sa-l mai duc o data la Disney ca vrea sa vada nu stiu ce inainte de plecare. In sfarsit, asa cica o sa fie cuminte diseara la spectacolul de muzica si cu asta incheim distractia pe jumatatea asta de an ca eu nu mai vreau sa aud de activitati copilaresti ca mi-au iesit pe nas.
Despre vacanta-vacanta, eu nu stiu ce sa va spun ca avem o rezervare in Franta, dar inca nu stim, daca o sa fie Cristi disponibil si o sa o onoram ca are niste cursuri la care schimba zilnic datele (astea ne-au zapacit si cu avionul si cu vacante inderpartate).
Iuliana-sa av poarte in siguranta masinuca si felicitari artistului.
Alex a avut si el un rol la o piesa de la scoala romaneasca, dar pe el tot miscarea scenica il atrage, asa ca si-a ales rolul aluia in care se arunca cu cutite la circ ca sa traga el niste cazaturi artistice, care chiar au fost indelung aplaudate de public ca in rest a avut doar 2 replici, dar pe gustul lui
Gio-cred ca o sa fie un botez emotionant pentru tine
Miha- o incantatie, o vraja ceva si iese iute soarele....Din ce am citit eu de duminica se mai imbunataeste vremea.
Maraki-iesi de sub pres si hai la cafea ca nu te lasam noi sa pici acu in depresie dupa Romanica.
Cosmi-Bianca o sa pluteasca cateva zile
G_I_O spune:
hello!
tuturor care poarta numele de Petru si Pavel si derivate din acestea!
Noi bine, aseara a venit cumnata din vacanta din Italia, le-a adus ceva haine si jucarii copiilor.
Azi am fost cu ei in mall la pizza.
Vremea e mai buna azi, macar suntem la tricou si bermude.....
Sambata in schimb va fii frig, asa ca adio party.
duminica e botezul, azi i-am luat dresuri piticei ca avea niste ciorapei, dar cum e frig...nu o pot lasa la bulanul gol .
Miha spor la facut bagaje si vacanta frumoasa. de duminica incepe sa se incalzeasca, asa ca e ok. si poate la bulgari e mai cald decat la noi.
Iuliana merge in Cipru, parca.
Cosmi cand se intoarce Bianca? iti dai seama ca de abia astept sa o botez pe mica printesa. e urata tare vremea asta.....
Iuliana tare bine arata si la voi totul acolo. abia astept sa te intorci cu impresii, poate schimbam si noi la anul destinatia...daca ne-om mai permite.
Ana cat sta Alex in Ro? singur merge pe avion? sper sa nu-l doara mai tare urechiusele de la zbor. insanatosire grabnica.
sper sa reusiti sa mergeti si voi in concediu.
sper sa revin azi cu povesti din vacanta.
poze mi-e lene sa pun, trebuie selectate si nu merge asa bine compul maica-mii.
o zi frumoasa, pup.
toanca spune:
La Multi Ani si din partea noastra tuturor celor care se numesc Paula, Paul, Pavel si derivate!!!
Miha, noi in Cipru plecam!
Sa dea Domnul sa aveti vreme frumoasa.
Cosmi, sa stii ca si eu sunt ametita si mi-e asa de somn din cauza vremii; chiar ca zici ca vine toamna.
Mai, mie nu mi s-a parut exagerat de scump sejurul in Cipru; sefa mea din Atena e casatorita cu un cipriot si ea mi-a recomandat si locatia si hotelul; deci, in mod normal, nu are cum sa nu fie bine (cel putin sper)
G I O, pai pe vremea asta nici nu au cum sa o lasi pe aia mica cu bulanelul gol
Matei nu a mai "comentat" ca nu e masina alba; e indragostit de ea; din contra, duminica eu am plecat la coafor si ei in parc; eu cu cea noua, ei cu cea veche si a fost tare suparat ca de ce am plecat eu cu masina noua
Pe cea veche nu am apucat inca sa o vindem, asa ca putem alege cu ce masina sa mergem
cosmi1975 spune:
neata gagici
azi noapte a venit fata mea....bronzata,mai slaba si plina de bagaje i a placut f tare si abia asteapta sa se reintoarca,dar i a zis papan,, gata,acum e randul meu,, dragul de el
cand va aud cu vacantele ma apuca nerviipe sotu...asa ma enerveaza...nu stie cand are concediu,cand plecam,unde plecam,cat stam...n am vazt om asa indecismusai sa iau ,,atacul ,, cu el
Miha o sa ai vreme super...sper sa va simtiti ok ,arata bine locatia.
Toanca cred si eu ca Matei e indragosttit de masina..asa s baietii...imposibil sa nu te simti bine in vacanta
Ana voi unde in vacanta???deci puiul zboara la bunici
GIO hai cu impresiile...macar asa s si eu in vacanta
Marakiiiiii
revin ca mi vine maseuza
maraki spune:
Buna dimineata din Munchen-ul rece si cu multa ploaie
Toanca sa stii ca Cipru este mult mai scump decat Grecia.
Gio te invidiez, vreau si eu intr-un mall din BucurestiBine ai venit la noi
Cosmi unde ai pozele cu Bianca? Cred si eu ca ia placut in Italica
Ana singur pleaca Alex? Distractie placuta la Disney land
Giova mai intri? Ce timp aveti? Concediu placut in continuare
Miha va urez si voua concediu placut si timp frumossss
Silvi pana la urma cum s.a simtit Alain? Unde santeti?
Aici este plictiseala, rutina...am avut 3 zile frumoase si am stat afara, in schimb de astazi stam in casa pt ca plouaaaa si este frigut. Am venit din Ro bronzata am fost la solar la fiecare 2 zile si bineinteles ca nu ma opresc, merg si aici la solar si este bine pt ca ma costa la fel ca in ro-4 euro pt 12 minute.
revin, tocmai am prins.o pe prietena mea pe net si am nevoie de reteta pt placinta cu iaurt Am mancat la ea si mi.a placut foarte mult
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
G_I_O spune:
Hello!
eu am umblat azi...iar a fost urat cu ploi si vreme rece. acum e soare...sa vedem cat o tine.
copiii ok, cu bunicile.
azi il duc pe pitic la coafor, sper sa stea, caci ultima data l-a tuns C in mall si nu a stat decat la el in brate.
Cosmi ma bucur ca a ajuns Bianca cu bine acasa. mai slaba zici? pai nu i-au dat neamuile destule paste si pizza? >Haios tare papan, stie el ce stie.
Toanca e mai scump in Cipru, dar sper ca si conditiile sa fie mai bune ca la greci. la pret e cam cat am dat noi la turci, sper sa fie la fel si conditiile, ca sa o avem si noi in plan pe viitor.
Maraki mersi de primire. si la noi in tara e urat si vreme naspa. cum te-a primit Angelos? frumoase cadouri i-ai adus.