Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ioana, deci va pregatiti de concediu...
Abia astept si eu concediul.
Si la Matei la gradi se merge in tabara, dar recunosc ca mi-a cam fost nu stiu cum sa-l las mai ales ca sunt 6 nopti ...
Tare sunt curioasa sa vedem cum o sa reactioneze Marco!
Ce bine de tine ca o sa ai practic un concediu prelungit: la turci dupa care 2 saptamani la Alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Cosmina, condoliante!
Ioana, deja concediu? super!
...atatea poze de la serbare si copii pregatiti pentru vacanta...iar mie mi se pare cam iudat; noi mai avem inca 4 saptamani de scoala (ok, 3 si jumatate...dar tot mai e mult pana la vacanta).

La noi planurile de concediu sunt mari, mai ramane sa vad daca se si materializeaza ca depindem si de factori externi (de exemplu daca mi se aproba cererea de concediu asa cum as vrea eu...ca perioada si durata); dar in prim plan sunt intalniri cu multi prieteni - vine ei pe aici, mergem noi sa-i vizitam, pe unii i-am convins sa vina cu noi la mare in Italia (la Lignano...n-am mai fost de cand avea Adri 1 an si jumatate...dar de-abia astept sa ajung din nou - e super, mai ales pentru copii) si la munte (domeniul Danes Dracul pe langa Sighisoara)... mai vine si cumnatul meu din America in vizita ... si uite asa o sa treaca vara in viteza maxima...(de-abia astept)

Tabere...am inteles ca si pe aici se pratica, dar se pare ca nu la gradinita noastra (sincer nu pot sa spun ca le simt lipsa... ar fi intr-adevar o experienta interesanta...dar parca sunt mai linistita asa); oricum, distractie maxima in tabere curajosilor care merg!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Salutare si de la noi.
Am terminat partial tratamentul asa ca azi dimineata am fost iar la luat sange sa vedem de data asta cum mai stau.
Vineri sunt gata rezultatele asa ca o-m vedea.
Maine merg la serbarea lui Matei si abia astept sa-l vad randunica
Dia, e super frumos la Danes; am fost si eu acolo; am stat o saptamana si as mai fi stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Salutare gagici...multumesc pt condoleante...ce e omul???nikkk

fata mea e deja la matusi si e ff fericita...au plans matusile cand au vazut o sper sa se distreze

maine am serbare cu copiii mei ....am pregatit o sceneta si s curioasa cum o sa iasa ca talent au cu carul

Stefan are o bonauna din matusile dragi care s a oferit sa ma ajute cand nu am cu cine l lasa

toata lumea cu planuri de vacanta numai eu nu parca vad ca plecam tot asa dupa 1 zi pe alta....suntem iar incurcati cu casa la tara sa terminam baia

Dia super vacanta o sa ai...plina de evenimente
Ioana unde la turci mergi ca nu mai stiu
Toanca ma bucur ca te simti ok...eu degeaba am fost la dr ca am o dure
re de ceafa(presiune)si ameteli de zici ca s drogata
Silvii arata bestial hotelul....sti tu ce alegi

ma duc sa fac lectii cu baiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Cosmina, condoleante draga mea. Da f. mare dreptate ai, ce e omul, eu am aflat din pacate cand a murit tata tot asa subit.
Diana, aveti si voi planuri mari de vacanta si aici mai pot merge copilasii la gradinita, doar in august in general sunt cam inchise gradinitele, noi avem noroc ca avem cu cine-i lasa acasa.
Toanca sa iasa bine analizele de data asta, maine distractie placuta.
Ioana cred ca face bagaje, pupici. Curajoasa esti, M. cred ca e primul spiridus care pleaca in tabara.
Silvia ce faci, pe unde esti?

Mergi la inceput

Salutare in ceas de seara.
Ne-au anuntat ca in vreo saptamana ne vine masina asa ca abia asteptam sa o vedem; i-am zis lui Matei ca o sa ne vina masina si a fost tare suparat ca am luat masina rosie si nu alba cum vroia el
Nu stiu de ce ii plac lui masinile albe ca mie nu-mi plac deloc.
Da, cred ca Marco e primul spiridus care pleaca in tabara; abia astept sa aflu impresiile despre tabara.
Cosmi, deci Bianca a ajuns cu bine si e totul ok; ma bucur pentru ea.
Cat timp o sa stea plecata?
Bafta la serbare!
Si noi abia asteptam ziua de maine sa vedem randunica
Maine mi-am lau o zi libera, asa ca stau fara graba la serbare sa vad si sa aud tot
Miha sper si eu sa iasa bine analizele; acum o sa vedem vineri!
Maraki, ce faci?? Nu mai dai niciun semn de viata?
Silvi, Ioana, nu mai intrati pe la noi?
Ioana, intr-adevar cred ca e prinsa cu bagajele, dar restul fetelor????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, eu nu stiu cum naiba imi trece timpul ca parca eu as avea o casa de copii nu am mai reusit nici pe site sa pun retete nici sa intru aici, cand nu e al meu sot de garda am treaba si umblu prin oras in rest e el acasa si uite asa. Alain este/a fost racit tare a facut ceva bronsita, a stat acasa de vineri abia azi l-am dus la scoala. Au si ei serbarea maine ma bucur ca e si Jp acasa dupa garda si o sa mergem amandoi, cred ca va fi fericit piticul; Azi fac 30 de muffins sa duc la targul de prajituri al scolii nu imi e de facut dar vad eu cum ii ambalez sa arate ok, asa e traditia cine vrea face si duce prajituri, se vand si banii raman scolii.
Noi am avut ceva pb cu masina si azi au sunat cei de la Pegeot ca 300 de euro costa reparatia nu e nu stiu ce suma dar tare prost a picat ca pe noi cele doua rezervari la hotel ne-au costat 1800 euro plus zbor 500 am decartat ceva bani luna asta si inca nu am luat biletele pt Romania alti 600 euro , in Grecia nu avem decat mic dejun si cina nici nu vreau sa ma gandesc la sf dupa ce ne intoarcem din Ro si tragem linia ce suma se aduna.
Cu bb 2 va ziceam ca asi noi mai "discutam" pe tema, al meu sot zice ca el ar fi vrut 2-3 copii sa fie casa plina dar intre noi fie vb nici de Alain nu are energie, stiu ca e obo si il inteleg dar nici eu nu mai pot sa ma gandesc ca inca 2-3 ani raman blocata ...nu stiu poate o sa imi para rau in timp habar nu am, singura scuza e ca Alain nu vreau bb mic, chiar eram curioasa daca isi schimba parerea in timp, lui ii place singur cu noi si zice ca e fericit "pana la lune / luna si inapoi ". Inca vb cu unele greseli super simpatice in romana si mai bucteaza cu genurile care sunt dif fata de franceza tare radem de el mai ales la cuvintele inventate traduse de el.
Cosmina tare rau imi pare, condoleante. In alta oridine de idei sper sa aiba Bianca un sejur de vis.
Iuliana deci si voi cu serbare maine, ce bine ca ti-ai luat liber . Il lasi in tabara, super, sunteti curajoase sau aveti copii mai cuminti decat Alain Cred ca abia asteptati masina si gur o sa placa la toata lumea, nici mie nu imi plac masinile albe
Ioana deci pregatitri de vacanta si voi, cum stai cu kg ? Eu am ramas la 58,5 si nu pot sa mai dau jos asta e o sa fiu la mare nici balena nici sirena cam la 55 ar trebui eu sa ajung dar m-am lenevit atre si sportul si scad greu. Deci Marcolino inaugureaza tabara va tinem pumnii, eu la ce zapacit de copil am nu il las in nici o tabara, aici de la 6 ani am vazut. Daca asata se arunca in piscina in fata noastra si face nazbatii la tot pasul chira nu as putea sa il las, nici in Ro nu il las ca nu vrea fara noi plus ca ai mei nu ami au energia sa fuga dupa el nonstop si imi e frica ca pateste ceva. Succes cu operatiunea olita .
Miha deci voi sunteti in negocieri sa luati decizia buna pana la urma, oricare ar fi ea. Care va sunt datele de vacanta ? Eu cred ca pe 8 iulie ajung in Ro si stam pana pe 16/17 esti in zona sa ne vedem la o cafea? Super hotelul si super ieftin foarte buna alegere ai facut
Marakina cum mai esti ?

Mergi la inceput

Salutare.
Aici cateva poze de azi: http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
Cu ocazia asta imi vedeti si noua tunsoare
Serbarea a fost mult mai ok decat cea de anul trecut; se vede ca au mai crescut.
in schimb, la final ne-a "socat" pe toti Matei, inclusiv de ceilalti parinti din sala.
La finalul serbarii a spus ca a pregatit ceva cu domnul de actorie (face actorie saptamanal ca ii place).
E...ce credeti?
Al meu flacau a recitat nu stiu cate versuri (mullltttteee) din Luceafarul dupa care a facut o sceneta cu dl de actorie.
Pe bune, fetelor mi s-au umplut ochii de lacrimi cand l-am auzit/vazut; am baiat destept
Silvi, nu numai Ioana il lasa pe Marco in tabara; eu inca nu am curaj!
Bafta maine la serbare!
Eu am inceput usos usor sa mai dau jos din kg. acumulate; e posibil sa fi retinut apa sau nu stiu, habar n-am;
Maine imi sunt gata si analizele si abia astept sa vedem de data asta ce supriza o sa am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

dragelor!
eu sunt pe ultima 100 de metri cu toate. macar am reusit ieri sa fac si curatenie, ca sa nu las casa cu fundul in sus.

Noutati nu prea avem...ba da...ieri am semnat un precontract pt. o parcela de pamant. E exact unde am vrut, la 50 m de drum asfaltat, in zona rezidentiala buna. ce sa zic....nu-mi vine sa cred ca ni se implineste visul. dar sunt si stresata....caci am luat niste banuti imprumut pt teren, si eu sunt fara un job....caut si nu gasesc nimic. oricum, am zis ca numai din sept. ma angajez, darstresul e cat casa.

Iuliana am vazut pozele, super tunsoarea, super Matei la serbare. Cine era tipul/tipa cu sapca pe cap si pantaloni scurti? parca nu e tinuta de educatoare la serbare? acum am citit ultima ta postare...sa inteleg ca e domnul de la actorie!
bravo lui Mate pt. asa prestatie.
Cu tabara, mai e putin, dar stau ca pe ace....speram sa fie totul bine si sa-i placa lui M.
Ma bucur ca va vine masina curand. sincer si mie imi place alba, mai ales albul asta spre crem, mat...cum e la moda acum....... asa ca sunt de acord cu matei.
doamne ajuta sa fie analizele ok.
Dia super planuri aveti si voi, intalniri cu prietenii dragi.
Cosmi parca vad ca plecati si voi undeva, asa de azi pe maine. Ma bucur ca Bianca e ok la matusi, iar papan are bona...uauu....bine ca ai gasit ajutor.
noi mergem in Belek la Susesi:
http://www.susesihotel.com/index_en.htm
Silvia stai linistita asa e si la mine...zboara timpul...nici eu nu mai am timp de bloguri...si doamne cat as vrea sa mai scriu....nu ajung sa fac tot ce mi-am propus in ziua respectiva....
eee....odata faceti vacanta, si voi ati ales acolo...cu toate ca nu prea e roza situatia in grecia, tot aud la stiri. sper sa fie bine si sa nu aveti tangente cu conflictele astea.
eu am ajuns la 61,5kg. am niste picioruse...sanii au scazut....problema mea e burta. bag cate 100 abdomene/zi, si mai bine, dar tot e acolo.....ar trebui putina tonifiere acum...dar.....si parca vad ca din turcia mai vin cu 2-3 kg in plus...numai bine voi arata la botez.

Ralu din Brasov va pupa pe toate. e asa mare si frumoasa Anastasia...noroc cu FB ca altfel.....

va pe toate, cu mic cu mare si ne auzim dupa concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu pe aici imi beau cafeaua ..mai am 2 zile si intru in concediu ...

Bianca e ok....se simte super ,matusile ii fac pe plac si i au preagatitt o gramada de surbrize...cand a ajuns in italia la restaurantul a ramas socata(asa mi a zis)....totul era plin cu mesaje de dragoste pt ea si baloane
Toanca am vazut pozele...parca s a mai ingrasat Matei....e un scump,iar costumul e super....sper sa ne aduci vesti bune in legatura cu analizele
Giova sa stapaniti pamantul sanantosi,iar act mai curand posibil sa ridicati casuta .....ai empotii pt Marco in tabara....Bianca la varsta asta s a dus pt prima data in tabara si a fost super,nici nu vroia sa vb cu noi...unde pleaca Marco??
Silvii....asa ecu timpul asta parac s a comprimat de tot...sa te distrezi si relaxezi in cocediu...

Marakiiiiiiii hai pe aici

si eu o pup pe Ralu si pe spiridusa ei

Mergi la inceput