Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki- La multi ani!
Mai fericiti, mai impliniti...mai, mai, mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

Marakino ce ma bucur ca te simti bine...meritaisi ca mam ta se sinte bine...Doamne Ajuta...cred si eu ca ti e dor de puiul mic dar ai fata langa tine
Sivii..pai nu mai seman ca in buletin eram cu parul lung,alta culoare si mai grasuta la fatza
Ioana ne bucuram ca esti in zona ...Bianca pleaca miercuri,abia asteapta
Toanca cam zgarcita esti cu informatiile
Ana copiii tai sunt buni de reclama...frumosiii]

ma duc ca am ceva in cuptor....vreau sa dau de pomana azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI MARAKI!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!! Un mesaj incarcat de bucurie de la tine, mare nevoie aveai de vacanta aceasta alaturi fe familia ta. Ma bucur mult ptr. tine.
Ei Cosmi la mine e fix invers, adica luni schimb si eu cartea de identitate, ptr. ca acolo sunt cu parul scurt, bruneta si muuult mai slaba la fata. Da cam au dreptate nu mai par aceeasi si nu vreau pb.la granita.uite aici mergem noihttp://www.booking.com/hotel/bg/gergana.ro.html?aid=319855;label=gergana-4cifsLAZfMUJtouz6SPSWAS4859238677;ws=&gclid=CLD6ps3NrakCFci-zAod5EKeKg
Ioana vazut marele innotator, superbe poze, ma bucur ca sunteti bine, im. mergeti in concediu. Nu se stie sigur cum va fi cu grupa pregatitoare, am mai intrebat si eu.Are si Tudor o carie exat intre 2 maselute care tb. facuta, cat ar putea costa asa ceva oare?
Silvia iar ceva intalniri, f. frumoase pozele de la Paris. Au plecat ai tai?
Toanca ce-ai cumparat din Grecia, si noi am planuit o iesire pe weekend pe care am anulat-o dupa ce-am calculat banii ramasi din salariu...Plus ca eu luni lucrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Haide mai Cosmi, ca nu sunt zgarcita doar super ocupata la munca...
Cred si eu ca abia asteapta Biamca sa plece; si eu as astepta in locul ei; de fapt si eu abia astept concediul....am inceput sa calzulez cate zile au mai ramas pana atunci
Miha, mare lucru nu am luat din Grecia pentru ca nu m-am dus la distractie, m-am dus cu treaba; am avut sedinte peste sedinte, asa ca de shopping nu prea am avut timp; in plus, la ei lunea toate magazinele inchid la ora 3
I-am luat lui Matei o pereche de pantaloni, o camasa si un tricou, un lego si niste dulciuri din aeroport
Arata bine hotelul unde o sa mergeti.
Ioana, l-am vazut pe Marco la bazin....bravo micului inotator
Avem si noi o zi libera in plus si nici nu putem iesi din casa: ploua in continuu de zici ca s-au rupt norii.
Cand ziceam si eu ca as vrea sa stau mai mult in parc, pe afara, acum suntem nevoiti sa stam mai mult incasa; naspa vreme...
Sa aveti o duminica minunata (fara ploi daca e posibil); eu maine trebuie sa ma duc sa ii caut lui Matei sandale ca ii ies degetele pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Miha super hotelul unde mergeti , cat platiti ? Eu ma uitam la disponibilitati si am vazut ca nu mai au camere, asta e semn bun. Sa aveti un sejur frumos . Eu cu actele de identitate ce sa zic ca nu mi le-am schimbat nici cand m-a apucat dracovenia sa ma vopsesc saten inchis si sa am parul ondulat si in buletin si pasaport eram blonda deschis cu parul intins o singura data la CDG la Paris la aeroport unul de vama si-a scuturat capul si a zis wow asta da schimbare dar radea si nu a fost o pb.
Iuliana tu cum mai stai cu sanatatea si kg ?
Eu nu stiu daca ati vazut in ultima poza cea cu marimea 38 dar mi-am facut suvitze blonde dupa primii 70 de euor si prima etapa am reusit asta, tot e ceva zic eu cu 2 zile inainte de plecare mai am o programare si o etapa . Noi nu am mai gasit loc la hotelul care il vroiam pentru cele 2 zile in plus is am luat la alt hotel din zona lui Possidi radeam apoi ca nu prea are recentii bune pe Tripadvizor dar nnu ne-am uitata si acolo, se plangeau unii ca nu au avut naveta de la aeroport si ca au decartat 100 de euro la taxi, ca nu sunt serviciile cum trebuie de 4 stele, oricum nu conteaz aca noi vom ajunge seara tarziu si stam o zi plina acolo si apoi plecam la Possidi resort. Asta e incriminatu' http://www.booking.com/hotel/gr/mendi.fr.html?aid=311089;label=mendi-S4l4AyGnz8jlYn6uMGPHYQS5327439504;ws=&gclid=CIeNw9mUsKkCFQEKfAodwSXUNA
Am fugit la dus ca mergem apoi la soacra mea la masa, un we frumos sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Toanca esti mortala, n-ai luat multe, ai luat suficiente lucruri, imp. e ca Matei a primit cadou.
Silvia am platit 500 de euro, 7 nopti all inclusive. Acum caut pensiune prin Pitesti sa dormim dus-intors, nu ne place sa mergem continuu.
Ioana, ha ce usor ne spui sa scriem mult, asa asa e randul sa scriem si noi ca tu ai dus greul, ai dreptate dar ajuta-ne si tu.
Cosmi, Bianca pleaca prima in concediu inteleg, super, ai luat bilete ca zceai la un moment dat ca esti interesata si tu de Bulgaria?
Eu m-am procopsit cu o infectie urinara groaznica, am avut niste dureri cum n-am avut niciodata, abia dupa a treia tura de antibiotice au cedat.
Mai fetelor cu bebe 2 va cam dezamagesc, sotul meu da putin inapoi, ca e prea batran....cum la 37 de ani bebe?? hm, sper sa-l conving eu curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI MARAKI !!!
pregatiri de concedii...ne incadram si noi la astfel de activitati

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salut gagici.....a murit sora tatalui meu56 de ani...in somn ,a gasit o fata ei de 21 de ani...parca nici nu mi vine a crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, condoleante.
Imi pare rau!
Miha, si de tine imi pare rau ca a inceput sotul tau sa bata in retragere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

ce mai fac fetele si spiridusii?

noi bine, ne luptam cu pipi la olita si cu plombele celuilalt.
Ne pregatim de concediu...vineri plecam spre Ab, duminica la o nunta si luni zburam spre turci.
pe urma eu voi ramane in Ab cu copiii, vreo 2 sapt., cred.
e ziua lui E, pe urma botezul finutei si cam atat.

din 1-5 august l-am inscris pe M in tabara cu gradi. Nu va zic ce emotii am de pe acum, dar merg mai multi din grupa si am zis ca e pacat. mai ales ca el isi doreste sa mearga. vom vedea cat de curajos e acolo...dar 4 nopti trec repede.

Cosmi coondoleante. ai tai nu au plecat inca, nu? doar miercuri...mai merg?
Iuliana super cadouri pt. Matei. e bine si atat. cand vine masina? cred ca de abia asteptati.
Miha eu sper sa nu se razgandeasca sotul tau, sa fie asa..un gand cu voce tare, sa zicem.
Silvia, Miha super hotelurile alese.
Dia unde mergeti in concediu?
Maraki cum e mama ta? cat mai stai in Ro?
role eu am vazut si avem si noi, de-ale de se aseaza rotile cate 2, sunt 4 in total. se pot pune si in sir, doar 3 parca. le-am luat la 1 mil., dar nu au crescut mult. cu casca si aparatoare maini, genunchi.

va pe toate. fug sa-mi scot spiridusul de la gradi si sa mai rezolv una alta pt. concediu.

Mergi la inceput