Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 6
ancaroro spune:
loredana, poftele adevarate cica din luna a 5-a apar
Iar casul, urda si branza de vaci se fac din lapte fiert
18+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Lore.. urda si br vaci poti lua din comert pasteurizate... cas de la tarani eu ma feresc sa mananc, desi recunosc am gustat putin cu ceapa verde
Anca... de dimi tot citesc legea OUG 158/2005 .. si potrivit art 8 al 2 si art 10 al 2 am ajuns la concluzia ca CM se platesc ( fie ele de risc, urgente medico-chirurgicale sau conc obisnuit) .... Ce e drept desi am citit de 10 ori nu inteleg art 8 al 4 nici eu..Si nu inteleg daca urgentele intra in stagiu.. sper sa nu se supi nimeni pe legislatia asta
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
neatzaaaaa
mikka, merci
helenutza, deci am ramas noi singurele gretoase pana la sfarsit cred...
si mie in general seara mi-e rau, adica fara exceptie in fiecare seara.
nici viata sociala nu mai am, ca nu mai pot merge nicaieri dupa 6 seara. weekendul trecut am pierdut 2 petreceri, weekendu asta un botez... asta este.
cateodata mi-e rau si toata ziua cum mi-a fost ieri :(( si parca si azi ma incearca un pic.
19+ cu
zebraroz.ro
loredanar spune:
anca eu stiu ca este si lapte nefiert in branzeturile traditionale (nu ma refer la cele din comert pasteorizate)... care mai da o parere?
mama mea de exemplu imi face acum branza de vaci din lapte fiert, insa retea originala e din lapte incazit - dar nu fiert...
la reteta cu lapte fiert din vreo 4 l de lapte iese branza cam cat un pumn si nici nu e la fel de buna....
Lori 24+ fericita cu Mara
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar anca eu stiu ca este si lapte nefiert in branzeturile traditionale (nu ma refer la cele din comert pasteorizate)... care mai da o parere? mama mea de exemplu imi face acum branza de vaci din lapte fiert, insa retea originala e din lapte incazit - dar nu fiert... la reteta cu lapte fiert din vreo 4 l de lapte iese branza cam cat un pumn si nici nu e la fel de buna.... Lori 24+ fericita cu Mara |
asa stiu si eu.. ca laptle e incalzit poate mai tare decat caldut insa nu fiert ...
ancaroro spune:
Loredana, la noi asa se face branza de vaci ca in timp ce fierbe laptele se adauga cheagul ala care o branzeste. Eu am mancat si cas si urda. Acum e momentul lor.
Seidana, cu 158, si eu tot citeam si se bateau parca cap in cap, ca am luat si codul fiscal la contributiile sociale. Aia ma inducea pe mine in eroare. In practica se tine cont de ele. Legislatia insa e ambigua.
18+
Bijuteriile mele
seidana spune:
citat din mesajul lui ancaroro Seidana, cu 158, si eu tot citeam si se bateau parca cap in cap, ca am luat si codul fiscal la contributiile sociale. Aia ma inducea pe mine in eroare. In practica se tine cont de ele. Legislatia insa e ambigua. 18+ Bijuteriile mele |
ANCA ... CM urgente medico chirurgicale.. sunt asimilate concediilor medicale si indemnizatiilor pt incapacitatea temporara de munca, cauzata de boli obisnuite sau de accidente in afara muncii?
Cred ca am gasit raspunsul zingura : DA
seidana spune:
citat din mesajul lui May3 urda 19+ cu zebraroz.ro |
nu gasesti in supermarketuri?
ancaroro spune:
Seidana, da. Intra. Citeste art. 9. Atata tot ca la urgente si altele nu trebuie stagiu de cotizare. Adica si daca ai lucrat doar o zi poti avea urgenta, ca oricum se plateste.
18+
Bijuteriile mele