Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza.. va astept la coffeeee....

Dbunny felicitari pt vestile bune.. femurul ti-i l-a masurat? adik FL.. dupa parerea tuturor medicilor intalniti de mine pe per sarcini ( 5 la numar ) femurul indica varsta exacta... Eu zic ca va fi fetita.. asa nu de alta dar sunt asa frumoase cuplurile..

Rachel./. sunt unii dr care accepta sa faca morfo la 23 +, altii nu ... suna la dr la care vrei sa mergi si intreaba...

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

seidana, este tarziu la 23-24s?mie asa mi-a zis sa o fac.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

seidana, este tarziu la 23-24s?mie asa mi-a zis sa o fac.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Rachel nu e tarziu.. depinde de medic.. de ex unul mi-a facut-o la 21 s si ceva, altul la 23.2 zile... primul a zis ca morfo se face intre 21-23 , al doilea 23-24.... deci nu e tarziu.. daca asa ti-a zis inseamna ca asa e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

buna dimineata burtici
seidana - pe mine m-a programat medicul de la prima consultatie din martie (eram in 11s) pentru morfo in s24 !
acum am impresia ca e tarziu, mai ales ca au inceput fetele sa vina cu vesti de la eco. imi pierd rabdarea noroc cu racheel
in plus, eu mi-am facut si o programare pentru o morfo suplimentara (pentru verificare, sa stau eu linistita ) la herghelegiu in s27 - cei de la call center sanador mi-au spus ca se face pana in saptamana 32 ?!?

18+ cu
mioara

Mergi la inceput

Mioara... pai la 32 S nu se face morfo de trim 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

seidana eu stiu ca eco morfofetala, se face intre saptamana a 18-a si 24-a, cand fatul este complet format. pot fi diagnosticate toate anomaliile majore, se poate aprecia si cresterea fatului. este cea mai minutioasa ecografie din sarcina si e vizualizata fiecare particica din fat.
cat despre trim III... malformatiile fetale - Doamne Fereste-ne!, pot sa apara, din pacate, si in acest ultim trimestru. deci e bine sa mai facem eco in jurul varstei de 30-32 de saptamani.

18+ cu
mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!
Eu vreau un ceai,a facut cineva sau fac eu?
Va doresc o zi frumoasa, noi papam si iesim afara,ca e soare,pana nu se aduna nori iar. Ieri am iesit exact la timp afara,ne-am jucat prin parc doua ore si dupa ce am intrat in casa a inceput sa ploua tare.

Vaurez sa aveti o zi frumoasa!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Neata !

Noi suntem somnoroase in dimineata. Bebelina s-a trezit la 6 dimineata si facea rotocoale in burta. :) Ma pregateste pt programul de mamica. :)

Am visat asta noapte pui prajit cu usturoi si mamaliga....... nu mai pot de pofta! trebuie sa cumpar diseara pui si sa fac ca e jale!... pot sa inceapa poftele acu daca pana acum n-am avut nici o treaba?

Si tot apropo de mancare... voi mancati cas proaspat?... am inteles ca de fapt casul se face din lapte nefiert deci nu-i bun...... nici urda nu e din lapte complet fiert, nici branza de vaci...

Lori 24+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor dr la care am facut eu morfo spunea ca cel mai bine se vede in sapt 21-22.Eu aveam 22 si 5 zile dar fiind mai mare cu o saptamana l-a cam incurcat pe dr. El spunea ca spinarea si sternul se fac mai opace si se vede mai greu inima si tot in general.
La mine s-a cam chinuit.

22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

Jade, asa am auzit si eu ca Pop e "taticul" lui Iosup. tocmai de aceea i-am si zis cand mi-a zis ca e baiat, ca mi-a zis Iosup la 12 sapt ca e fata. si cica ee, ca la 12 sapt sunt muguri nu are ce sa se vada. dar eu am o prietena care a fost la 12 sapt eco la pop si i-a zis ca e fata ca cica vazuse nu stiu ce ovare in formare, asa i-a zis ei. deci.. ei "isi dau in cap" unul la altul, stii cum e cu mesterii care mereu comenteaza ce a facut cel dinaintea lui
IR-urile nu stiu cat sunt, ca am o polologhie pe acolo si nici nu inteleg scrisul cum trebuie, si daca a zis "normal, normal" la toate, nici nu mi-am batut prea tare capul. oricum cu sarea incerc sa o las mai moale. dar apa mai multa nu pot sa beau.
a gradul placentei e 2, asta am retinut... a si cica am si un mic hemaom la placenta.. ce sa zic, eu nu vreau sa ma impacientez.. adica nu stiu, o sa vb si cu medicul gineco, si o sa vedem. o sa fie ok

May m-am simtit nasol si ieri seara si alataieri seara.. cu greata. macar nu e toaat ziua... si pot manca cat de cat. adica am mari limitari la ce produse pot manca, dar eu sunt multumita, macar nu imi e rau, mananc ce pot. dar e tare nasol sa iti fie rau toata ziua.

Dbunny ma bucur ca ai evsti bune de la eco. si ce oameni civilizati! si eu am asteptat acum 2 zile la eco, aproape o ora. si nu mi-au dat nimik de consolare, poate doar un sut in fund ca am comentat

Lore nu stiu nimic despre cash, daca e ok sau nu in sarcina. ce stiu despre el e ca te constipi daca mananci mult.
oau ce pofte ai! e bine ca le poti satisface eu daca as mancat usturoi, as muri, pe bune! imi facea rau usturoiul si inainte de sarcina, dar acum e dezastru. imi pare rai pt ca de altfel imi place gustul. dar pe urma ... groaznic!

20+

Mergi la inceput