Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 10
MARINAENACHE spune:
Jade stiam k o sa am gemeni dar nu stiam inca sexul lor ac abia am aflat k sunt baietei aman2 :P

16+
Unde.s 2 puterea creste 
18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MARINAENACHE Jade stiam k o sa am gemeni dar nu stiam inca sexul lor ac abia am aflat k sunt baietei aman2 :P ![]() ![]() ![]() 16+ Unde.s 2 puterea creste ![]() 18.oct.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |
da , mi am adus aminte
felicitari la dublu inca o data

_
21 +
May3 spune:
helenutza, nu te speria de hematom.
eu am avut unul mare mare de 5 cm si s-a dus. s-a resorbit.
mai bine repeta eco daca te-a speriat nenea.
mie imi pulseaza ceva prin stomac simt. cum se zbate un muschi. nu-i bebe ca n-are ce cauta pe acolo.
si pe ea nici n-am somtit-o azi. parca un pic mai devreme dar am fost atat de bagata in munca incat nu stiu daca mi s-a parut sau nu.
19+ cu 
zebraroz.ro
MARINAENACHE spune:
Eu vreau sa va spun fetelor k nu am tinut cont de absolut nimik am mancat absolut orice am avut pofta si nu am patit nimik, mie imi plac foarte mult lactatele si nu pot renunta la ele ![]()

Nu am exagerat ac sa nu va ganditi la asta dar mai ales k este sezonul pt ceapa verde favorita mea e fff delicioasa cu blanzik...
16+
Unde.s 2 puterea creste 
18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
MARINAENACHE spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
da , mi am adus aminte felicitari la dublu inca o data ![]() _ 21 + |

16+
Unde.s 2 puterea creste 
18.oct.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
May3 spune:
marina, felicitari pentru baietei.
fetelor, n-are cum sa fie ea mai sus de buric, nu?
ca nu se mai termina spasmul asta muscular. am luat si nospa si magneB6
19+ cu 
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
| citat din mesajul lui May3 marina, felicitari pentru baietei. fetelor, n-are cum sa fie ea mai sus de buric, nu? ca nu se mai termina spasmul asta muscular. am luat si nospa si magneB6 19+ cu ![]() zebraroz.ro |
May nu. Abia in luna a 6-a uterul e la nivelul buricului.

Oana
20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
May3 spune:
asa zic si eu oana. si ce-o fi spasmul asta de nu se mai termina?
E cam la o palma pusa pe orizontala de la buric mai sus.
se zbate acolo un muschi si seamana cu loviturile care le da ea de fel mai jos.
19+ cu 
zebraroz.ro
Dbunny spune:
| citat din mesajul lui JadeJador dbunny felicitari pt fetita 80% .Sa fie sanatoasa , grasa si frumoasa .Greutatea ti o da dupa 20 sapt , pana atunci iti da doar crl Ce tare cu recompensa .Eu la toate eco pe care le am facut , la privat normal , am asteptat cel putin 30 min .Nici macar o scuza nu si a cerut nimeni niciodata |
Obtinem si ceilalti 20% din fetita pana saptamana viitoare...speram
Faza cu recompensa e ca eu sunt 'gura mare'. Doctorul de cand am intrat pe usa si-a cerut scuze(a fost nasol ca nu era nimeni inauntru timp de 20 de minute, dar se auzea ca era ocupat domnul la telefon, si cum mi-am anuntat sotiorul ca 'la mutu asta nu mai vin' mi-am facut curaj...i-am spus ca-l iertam daca ne face ecografia gratis
, e 34€, la care el zambea pe sub mustati...asta fiind programata de 3 saptamani nu mi-o putea face cadou...nu-i clinica lui, dar mi-a spus sa vin miercurea viitoare 5 minute doar pt sex. Bineinteles c-am bufnit in ras toti 4. eu, sotul, el si asistenta.loredanar la sarcina anterioara n-aveam pofte dar ciuguleam ceva tot timpul...poftele doar in ultima luna, tot ce era cu ciocolata, era jale cand intram intr-o cofetarie, mancam 2-3 si mai luam si la pachet.
may si eu mai am greturi, mai ales seara tarziu
. Am vazut imbunatatire de la 15s, dar nu trec de tot. Poate scapam la 20s. Branzeturi incearca ricotta, sau cottage asa mai grumos. feta e indentic telemelei, insa habar n-am din ce lapte ii facut.bujo, si eu sunf consti, si am lasat fierul si d'aia tot nu ma dez-constip. Bag la storcator 2-3 portocale+1 kiwi+1 para...si dupamasa mai bag capsuni sau ananas...si tot degeaba.De cereale integrale + fulgi de ovaz am incercat de 4 soiuri! Am googalit nitel si-am citit ca virgula
seidana m-ai omorat cu langosurile alea

Eu azi fac spanac cu lapte, merluciu si ceva cartofiori prajiti.
Am uitat sa spun ca mi-a mai scris medicul pe hartie: placenta posterioara, banuiesc ca-i ok, nu? si ma tot holbez la ecografie si nu gasesc femurul, sa fii uitat dr sa-l masoare? saptamana viitoare mai cer ceva gratis
Si matroana de fiecare data cand o vizitez face cadou(la toate pacientele) o cutie cu mostre pt bebe, crema de fundic, sampon, lotiune hidratanta, suzeta, scutecel, servetele umede...toate de marca buna. Asa mi-e de drag de ele, de parca in viata mea n-am avut suzeta in casa sau scutec marimea 1
16+Dbunny si
Daniel (23.11.2006)I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
JadeJador spune:
dbunny tare cu sexu de 5 min ![]()
nu mai cauta femuru ca n ai treaba cu el decat dupa 20 sapt
placenta posterioara e ok , da , inseamna ca e lipita de spate
daca era anterioara era lipita de burta
e normal si asa si asa
_
21 +