Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 asa zic si eu oana. si ce-o fi spasmul asta de nu se mai termina? E cam la o palma pusa pe orizontala de la buric mai sus. se zbate acolo un muschi si seamana cu loviturile care le da ea de fel mai jos. 19+ cu zebraroz.ro |
E bila . Trebuie sa cedeze de la no spa.
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Helenutza23 spune:
dbuny, m-am prins si eu dupa 10 min dupa ce ti-am citit mesajul, de poanta cu "5 min doar pt sex". misto!
...citesc ca si tie inca iti e rau...
jade, ai dreptate, acum ca zici, imi amintesc ca data trecuta si mie si sora-mi ne-a zis de IR si de placenta. mda, o fi asa, nu zic, dar intr-adevar, prea suna a placa...
marina, bravo pt cei doi nazdravani din burtica!!!!
20+
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador dbunny tare cu sexu de 5 min nu mai cauta femuru ca n ai treaba cu el decat dupa 20 sapt placenta posterioara e ok , da , inseamna ca e lipita de spate daca era anterioara era lipita de burta e normal si asa si asa _ 21 + |
la bebe meu dr l-a masurat incepand cu S 14... se pare ca iar depinde de dr....si de la 14 femurul creste la zi...
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
dbunny.. feta e din lapte normal.. stiu eu..
cu langosi dau skip.. mai bine dorm
Tae dr tau, e ar fi si in ro macar 5 min amabili pe luna..eu la a meu stau si cate 2-3 h, desi am programare..
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
gertruda32 spune:
JadeJador - Am vazut ca ati vorbit despre vaccinul pt. Rh, si vroiam sa va spun ca desi, atat eu cat si sotul avem Rh negativ, medicul mi-a recomandat sa-mi fac vaccinul. Primul l-am facut saptamana trecuta, imediat dupa ce mi-a facut amniocenteza iar al doilea trebuie sa il fac in saptamana 28. Mi s-a motivat ca desi ambii avem Rh-ul negativ, pt. a evita orice problema e bine sa se faca vaccinul, iar rau nu poate face;Asta, cel putin, e practica in Israel, eu acolo mi-am facut amniocenteza.
cu de 21+
oanaiasi spune:
May , ai bentite din alea de pus pe cap la fetite pe site> Ca nu gasesc nimic...ori sunt eu ?
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
JadeJador spune:
citat din mesajul lui gertruda32 JadeJador - Am vazut ca ati vorbit despre vaccinul pt. Rh, si vroiam sa va spun ca desi, atat eu cat si sotul avem Rh negativ, medicul mi-a recomandat sa-mi fac vaccinul. Primul l-am facut saptamana trecuta, imediat dupa ce mi-a facut amniocenteza iar al doilea trebuie sa il fac in saptamana 28. Mi s-a motivat ca desi ambii avem Rh-ul negativ, pt. a evita orice problema e bine sa se faca vaccinul, iar rau nu poate face;Asta, cel putin, e practica in Israel, eu acolo mi-am facut amniocenteza. cu de 21+ |
da , dupa amniocenteza este obligatoriu sa se faca vaccinul
dar cum e la tine situatia , e prima oara cand aud asa ceva
fiecare dr cu 'pasarica' lui
eu o sa l fac doar la nastere
_
21 +
JadeJador spune:
gertruda vad ca esti din Bucuresti
cine este dr tau ?
ai avut indicatii pt amnio sau a fost doar alegerea ta ?
_
21 +
May3 spune:
citat din mesajul lui oanaiasi May , ai bentite din alea de pus pe cap la fetite pe site> Ca nu gasesc nimic...ori sunt eu ? Oana 20+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Nope. dar sunt niste palariute simpatice :D
http://www.zebraroz.ro/haine-bebelusi-18-24-luni/360-palarie-fete.html
http://www.zebraroz.ro/haine-fetite-3-4-ani/363-palarii-cu-floricele-aplicate.html
pentru ce varsta iti trebuie?
vezi ca-s categorii in functie de varsta si la bebei si la fete si la baieti.
uite ca bine zici, ar trebui si categorie de accesorii :D
nu stiu daca e bila pe acolo. dar mie nu mi se mai termina spasmul asta si pe bebita n-o simt mai jos
19+ cu
zebraroz.ro
JadeJador spune:
may eu am o reclamatie de facut
cam putine haine de baiat , nu i corect
eu vreau o paturica din aia crosetata
alba eventual
stii despre ce vb ?
_
21 +