Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:

As avea o intrebare pentru voi, daca v-ati confruntat cu asa ceva.
De 2 saptamani am inceput sa simt ca mi se intarest cateodata burta, sunt contractii nedureroase... voi ati patit asa ceva ? atat de devreme?

pinkysor si eu patesc asa nu stiu de cand sa zic , tot cam asa de acu vreo 2 saptamani. fetele ziceau ca e ceva normal... poate ne explica cineva mai detaliat. dar ca sa nu te ingrijorezi ... nu esti singura!

Lori 24+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach , da , am scris si eu ieri ce mi a zis dr
vaccinul nu l fac in sarcina doar la nastere in cazul in care bb are rh tatalui
nu stiam sigur cat mai costa , merci de informatie

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Jade, pe bune, chiar asa le zice la toate? si de IR-uri si de hematom la placenta? ...mi se pare culmea! eu oricum nu m-am impacientat , am zis ca trebuie sa vada si medicul ginecolog rezultatul. vad si el ce zice. dar eu cred ca e totul ok.

pinkysor wellcome! si eu am contractii, uneori sunt dureroase.. eh, nu am toata ziua-buna ziua, asa ca nu imi fac probleme. uterul exerseaza si el momentul cand va trebui sa se nasca bb.
bravo pt inot!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade pe care il alegi?Pe primul sau al doilea?Eu acum sunt in dubii

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

fetele eu abia ac am intrat am fost intr-o mik vacantik dar vin cu vesti de la eco 16 sapt si surpriza am 2 baietei grasunei... abia astept sa vina data urmat eco sa ii vd si mai bine si mai marisori...

Vad k voi vb de achizitionarea carucioarelor eu una mi-am luat patuturile din lemn de fag sunt foarte dragute si la carucior am gasit cva pe site-ul asta dar nu m-am hotarat inca bebelultau.ro
va pupacesc

13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

helenutza da , e poveste stiuta .Toate au ir urile marite , placenta imbatranita si tre sa bea mai multa apa si sa se odihneasca mai mult Stai linistita ca si mie iosup la fel mi a zis
Eu mai mult de atat cum as putea sa ma odihnesc mai mult ? Ca am aproape 2 luni de stat in pat .Eu nu m am impacientat ca stiu ca asta e placa lui .Oricum eu am repetat toate eco si la altcineva si nici vorba de placente batrane si alte prostii
Ce i drept , de hematom , nu mi a zis nimik

rach nu stiu , o sa vad atunci ce o sa gasesc
da poate suntem norocoase si copiii o sa semene cu tatii si scapam de cheltuiala

maria wow , ce frumos ca o sa ai 2 bebei .Felicitari
Dar abia la 16 sapt ai aflat ?? Cum asa ??

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Marina .. Felicitari pt cele 2 putze.. sa fie sanatosi si sa vina pe lume fericiti..., te-am pus in listuta cu la puterea a 2-a

Dbunny.. esti si tu pictata in roz....

seidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JAde.. marina stia ca are 2.. nu stia daca sunt cu oo sau cu covrigel

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Eu ma duc catre casi... ma gandesc sa fac azi o placinta ( langos) cu urda si cozi de ceapa si marar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

JAde.. marina stia ca are 2.. nu stia daca sunt cu oo sau cu covrigel

asa e , mi am adus aminte intre timp
m am tampit de tot ,de la percutantele masii mi se trage , nu mai gandesc normal

_

21 +

Mergi la inceput