Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 10
MARINAENACHE spune:
Jade stiam k o sa am gemeni dar nu stiam inca sexul lor ac abia am aflat k sunt baietei aman2 :P
16+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MARINAENACHE Jade stiam k o sa am gemeni dar nu stiam inca sexul lor ac abia am aflat k sunt baietei aman2 :P 16+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |
da , mi am adus aminte
felicitari la dublu inca o data
_
21 +
May3 spune:
helenutza, nu te speria de hematom.
eu am avut unul mare mare de 5 cm si s-a dus. s-a resorbit.
mai bine repeta eco daca te-a speriat nenea.
mie imi pulseaza ceva prin stomac simt. cum se zbate un muschi. nu-i bebe ca n-are ce cauta pe acolo.
si pe ea nici n-am somtit-o azi. parca un pic mai devreme dar am fost atat de bagata in munca incat nu stiu daca mi s-a parut sau nu.
19+ cu
zebraroz.ro
MARINAENACHE spune:
Eu vreau sa va spun fetelor k nu am tinut cont de absolut nimik am mancat absolut orice am avut pofta si nu am patit nimik, mie imi plac foarte mult lactatele si nu pot renunta la ele
Nu am exagerat ac sa nu va ganditi la asta dar mai ales k este sezonul pt ceapa verde favorita mea e fff delicioasa cu blanzik...
MARINAENACHE spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
da , mi am adus aminte felicitari la dublu inca o data _ 21 + |
May3 spune:
marina, felicitari pentru baietei.
fetelor, n-are cum sa fie ea mai sus de buric, nu?
ca nu se mai termina spasmul asta muscular. am luat si nospa si magneB6
19+ cu
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui May3 marina, felicitari pentru baietei. fetelor, n-are cum sa fie ea mai sus de buric, nu? ca nu se mai termina spasmul asta muscular. am luat si nospa si magneB6 19+ cu zebraroz.ro |
May nu. Abia in luna a 6-a uterul e la nivelul buricului.
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
asa zic si eu oana. si ce-o fi spasmul asta de nu se mai termina?
E cam la o palma pusa pe orizontala de la buric mai sus.
se zbate acolo un muschi si seamana cu loviturile care le da ea de fel mai jos.
19+ cu
zebraroz.ro
Dbunny spune:
citat din mesajul lui JadeJador dbunny felicitari pt fetita 80% .Sa fie sanatoasa , grasa si frumoasa .Greutatea ti o da dupa 20 sapt , pana atunci iti da doar crl Ce tare cu recompensa .Eu la toate eco pe care le am facut , la privat normal , am asteptat cel putin 30 min .Nici macar o scuza nu si a cerut nimeni niciodata |
Obtinem si ceilalti 20% din fetita pana saptamana viitoare...speram
Faza cu recompensa e ca eu sunt 'gura mare'. Doctorul de cand am intrat pe usa si-a cerut scuze(a fost nasol ca nu era nimeni inauntru timp de 20 de minute, dar se auzea ca era ocupat domnul la telefon, si cum mi-am anuntat sotiorul ca 'la mutu asta nu mai vin' mi-am facut curaj...i-am spus ca-l iertam daca ne face ecografia gratis, e 34€, la care el zambea pe sub mustati...asta fiind programata de 3 saptamani nu mi-o putea face cadou...nu-i clinica lui, dar mi-a spus sa vin miercurea viitoare 5 minute doar pt sex. Bineinteles c-am bufnit in ras toti 4. eu, sotul, el si asistenta.
loredanar la sarcina anterioara n-aveam pofte dar ciuguleam ceva tot timpul...poftele doar in ultima luna, tot ce era cu ciocolata, era jale cand intram intr-o cofetarie, mancam 2-3 si mai luam si la pachet.
may si eu mai am greturi, mai ales seara tarziu. Am vazut imbunatatire de la 15s, dar nu trec de tot. Poate scapam la 20s. Branzeturi incearca ricotta, sau cottage asa mai grumos. feta e indentic telemelei, insa habar n-am din ce lapte ii facut.
bujo, si eu sunf consti, si am lasat fierul si d'aia tot nu ma dez-constip. Bag la storcator 2-3 portocale+1 kiwi+1 para...si dupamasa mai bag capsuni sau ananas...si tot degeaba.De cereale integrale + fulgi de ovaz am incercat de 4 soiuri! Am googalit nitel si-am citit ca virgula clismele-s contraindicate ca pot da contractii, dar de supozitoare nu stiu, eu eventual incep cu d'alea de copii, ca tot am de la Dani.
seidana m-ai omorat cu langosurile alea
Eu azi fac spanac cu lapte, merluciu si ceva cartofiori prajiti.
Am uitat sa spun ca mi-a mai scris medicul pe hartie: placenta posterioara, banuiesc ca-i ok, nu? si ma tot holbez la ecografie si nu gasesc femurul, sa fii uitat dr sa-l masoare? saptamana viitoare mai cer ceva gratis
Si matroana de fiecare data cand o vizitez face cadou(la toate pacientele) o cutie cu mostre pt bebe, crema de fundic, sampon, lotiune hidratanta, suzeta, scutecel, servetele umede...toate de marca buna. Asa mi-e de drag de ele, de parca in viata mea n-am avut suzeta in casa sau scutec marimea 1
16+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
JadeJador spune:
dbunny tare cu sexu de 5 min
nu mai cauta femuru ca n ai treaba cu el decat dupa 20 sapt
placenta posterioara e ok , da , inseamna ca e lipita de spate
daca era anterioara era lipita de burta
e normal si asa si asa
_
21 +