Copilasi de Iulie - August 2004 * 71
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Noi in wekend am urcat 250 de scari sa ajungem in turnul primariei. Uitai sa pun pozlee pe weshots, le am doar pe FB. Io am zis ca lesin, Giulik era ca o floare.
Bine, ieri a mancat asa: pe la 9: 5 feliute corn cu ou, o cana lapte; inghetata; 12: pastrav cu cartofi natur cu mult patrunjel si mujdei; inghetata; 14: 2 felii paine cu crema de conopida si 2 rosii; chec; 8 seara: o felie pizza. Aseara la 10 i-am spus ca daca cere mancare, ii dau o cana de apa
Vazut pozel Leloo, ce fain e la voi, ce frumosi copiii si pisica
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
cristalina spune:
In principiu cred ca se gasesc in zona cu 100000 de euro dar au curte asa de mica incat e ca si cum m-as mnuta de la mine la parter...hehehe
Aici pretul in zona buna cred ca e cam de 50-60 de euroi mp. Pe noi ne batea oricum gandul sa cumparam pamant (termin creditul la casa, daca nu am de dat bani la banca ce ma fac!??!
Olivia, am uitat sa te intreb cum esti!? Multa sanatate si sper ca a trecut criza de sciatica! Am admirat cuierul din hol...:)
Andries spune:
Daca iti cumperi casa gata facuta... castigi timp si sanatate (mai ales mintala , acum fara gluma, in aia 2 ani de santier aproape am innebunit de grija). Daca iti faci tu casa, vezi doamne stii ce ai facut in ea, desi in realitate nu stii, pentru ca nu poti sa stai non stop pe santier.
la 60 per mp, la 500 mp ai un cost de 30 mii euro si cu inca 70 mii iti ridici ceva ok acum, pe preturile astea, dar fara subsol/demisol. Eu as opta acum catre un teren un pic mai mare si sa nu trebuiasca sa fac subsol, subsolul te rupe de bani. In schimb mansarda e mai ieftina. La finisaje, foarte mult depinde de pretentiilepe care le ai. Oricum, viata la curte, cat e ea de mica nu are nici un termen de comparatie cu viata la bloc.
Andries
leeloo2004 spune:
Subscriu cu ambele maini la ce spune Andries ref la viata la curte!!!! Si asta spun eu care am trait 37 de ani din viata doar la bloc...
Cristal - pai copiii numai asa au umblat - desculti prin iarba
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
hehehe Gabi ce happy is copiii afara!! si pisica, mortala
Cristale welcome back, ete ce frumos te-ai intors
vrabiuta spune:
cristal - felicitari!
gabi - sa-ti traiasca baietii sanatosi si voiosi!
andries - succes! sper sa obtii un sapun excelent! tare mult mi-ar placea sa stiu si eu exact cu ce imi spal copiii...
va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pentru bradut.
cristalina spune:
Noi ne gandim la 700-800 mp, asta e cam greu de gasit...ca altfel ne bagam la cumparat pamant de mult!! :))
Ca deh, vrem si la strada, sa aiba toate utilitatile...
E mult mai comod sa o iei gata facuta! Clar! Numai ca alea gata facute au 100 mp de pamant in jurul casei, un trotuar si 3 tufe de trandafiri..dupa cum ziceam, daca ma mut la parter am mai mult pamant in fata ferestrei.
(eu am vazut ce inseamna sa construiesti casa la mama soacra, casa e de o seama cu Mariuca ...eu sincer nu cred ca as avea nervii necesari sa fac asa ceva, i-as lasa pe constructori sa faca ce vor p'acolo...)
Asa ca stam si asteptam, vedem daca gasim o bucata mai mare, daca are si casa pe ea cu atat mai bine...hihihi
corianai spune:
Salutam,
Cristale felicitari pianistei ce frumos!!! si eu sper sa inceapa Eva pian la toamna, daca primeste loc.
Apropos de teren io tare as vrea o curte mai mica, cam juma din a mea ar fi buna, adica fro 400-500mp... cu cat mai mare cu atat costa bani si o gramada de timp, o spune patitu-intelept
Rox vazut pozele, superbi copiii, de Eva ma minunez de fiecare data cat de dulce e io ma asteptam sa va vad in costume de baie
o saptamana frumoasa va doresc
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corianai io ma asteptam sa va vad in costume de baie |
ahahahahaah nici chiar asa vara nu e
sa mai zic odata ca io-st animalul ala de bloc care nu vrea sa auda de stat la acasa? . imi place sa va citesc, imi place sa vad poze, sa ma duc la altii.. dar la gandul de picioare goale pe iarba mi se strepezeste parul si dintii. vreau la betoane, mie acolo imi place. as vrea doar niste betoane de 200mp in loc de 90
cristalina spune:
Nu va zisei de fete, le-am dus la tzara unde a copilarit John, au un deal (un deal!!) in spatele casei, unde se juca el cu verisorii lui cand era mic.
Frate, cand s-au vazut la mijlocul dealului, natura, iarba, chestii..au inceput sa miorlaie "cand mergem acasa, eu vreau acasaaaa!"
Si ale mele sunt cu betonu', le place la trotuar, la astfalt.
Noi nu suntem mari gradinari, curtea socrilor are numai 200mp si...e mica!!