Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor!
ma pregatesc de alergaturi azi... asa ca va pup rapid si va urez o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

dau cafeaua

care va sa zica: eu am observat si la mine si la surorile mele si la alti copii, cine s-a nascut la curte va avea mereu dorinta de a sta la curte, in schimb copiii nascuti "la bloc" si care nici nu merg la tara la bunici, sunt foarte atasati de confortul urban si nu prea au chef sa experimenteze dealuri, plaje, paduri.

Si mie mi-ar place 800mp dar nu am decat ceva mai mult de jumatate, din care curte propriu zisa 250-270, credeti-ma ca nu am timp sa ma ocup de ea, iar de chemat firma sa imi faca diverse... nu dau banii ca nu ii am disponibili pentru asa ceva. Eu am muncit la lalele, sotul la gazon si la copacei, am mai pus niste tufanici si vita si... asteptam cu viu interes sa creasca. E foarte relaxant sa stai cu mainile in pamant si sa plantezi, dar ...trebuie sa ne ocupam de copii in primul rand, iar in timpul saptamanii suntem oricum la job.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
s-a intors pamantu cu fundu-n sus... si a venit la noi o ploaaiieee... uff asta dupa ce saptamana trecuta am dat cu oaresce chestie pe gazon sa omoram buruienile si muschiul si trebuia sa ploua asa ca faceam zilnic incantatii sa chemam ploaia ne-a saturat acum
N-am chef de munci si de nimic altceva decat sa zac pe canapea cu o carte si o cana de ceai... cred ca-mi trebe cafeaua aia de la Andries
va pup, sper ca voi aveti o zi insorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ioana, cum sunteti?! Sper ca bine, sanatoase si voioase. Sananate maxima!

La noi s-a racorit un pic dar merge (problema e ca institutul are ziduri de 1m si eu stau spre nord, trebuie fular primavara ca altfel inghetz!)
Azi am tzinut galustile acasa, tusesc urat urat, Ioana nu doarme nici noaptea nici la pranz bine din cauza tusei. Le-am bagat Ambroxol si sper sa treaca de la asta...Evident ca daca Ioana nu doarme nu dorm nici eu...si m-a trezit la cinci pentru ca ma iubeste foarte tare!
Asa ca azi bag dublu cafea ca sa functionez...:)

Vineri au concurs si eu aveam tema de facut (steguletele statelor UE...am uitat!) asa ca ma apuc de munca. O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi.
Raportam ca stem ok, Giulik mananca de le rupe
Am fost ieri la gradi, s-a ales o chestiune cu poze pt final de gradi, serbarea e pe 9 iunie. Mia au un concurs de dans pe 27 mai. Totul e ok p`acolo
Giulik citeste cursiv, la mate sta f ok cica. E mandra ca are ceas si ne descurcam in parc cu intalnirile ea merge la joaca, eu o astept la ora X si o distreaza. E ceas simplu, cu 10 lei, care are minutele din 5 in 5 trecute de-a roata

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
In primul rand trebuie sa o felicit pe mica noastra pianista,bravo Mariuca!!!.....Cristalina asteptam pozici de la Nisa si filmuletul cu Maria....btw de casa io-s ca si Roxi...la noi tati bazaie cu casa...mie una nu-mi place sa ma relaxez trebaluind una alta pe langa casa,mi-ajung 3 camere...mai bine ma plimb,vizitez,citesc,vizionez...
Am fost cam aglomerati in ultimele zile,luni am analizat iar cupilu...de data aceasta au ciuruit-o niste toanteuna era asistenta sefa,am zis ca o mananc cu fulgi cu tot mai ales cand incepuse cu texte ca "am pus un ac subtire ca mi-a fost mila"....da' mandra a fost tare curajoasa si a rezistat pana la sfarsit...asa ca ne=am mai ales cu un raton webkinz si dvd cu asterix si obelix....analizele au iesit bune,chiar si cele legate de imunitate ca am avut o disputa pe tema asta cu nenea dr....le mai asteptam pe cele legate de anticorpii pentru mononucleoza si rubeola...
Noi luni am avut sedinta si la scoala si la gradi....de fapt la scoala a fost mai mult o revedere cu doamna invatatoare care ne-a zis sa ne bucuram de vacanta si sa nu cumparam cupilului decat sarafan si ghiozdan,restul ne da ea listuta in prima zi de scoala..
La gradi avem asa o mica petrecere de 1 iunie,serbare plus banchet pe 16 iunie unde vor primi diplome,album foto si chestii din alea din panglica roz pe care scrie "promotia 2011" de pus in piept....aveam si eu in clasa a 8 a...
Daria felicitari Giuliei.....cand va aud ca citeste cursivnoroc cu surioara mea Vivia....daca v-as povesti ce a zis educatoarea ieri ca trebuie sa stie cupii nostrii in toamna,v-ar apuca rasul plansu
Azi am dus-o la gradi pe mandrulita pentru ca au facut poze pentru album dar am o dilema mare daca sa o mai duc de maine sau sa o mai tin acasa?????
hai pupicei,sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Dragele mele...lasati copii in pace si mai ales lasa-ti sa se bucure cit mai pot de copilarie. Cind incep scoala, ca vreau ca nu vreau o sa faca. Pe mine ma apuca plinsul cind vine al meu de la scoala si stiu ca trebuie si numai 10min sa isi faca tema. Ca alea 10min se transforma in 30 ca nu are chef. Si tot acelasi copil cind vrea urca singurel in birou si iese peste 10min cu tema facuta de ma lasa masca. Citeste o carte de 130 pg in doua zile sau alta data in 2 sapt.
V-am mai zis ... e cel mai mic din clasa si unul care nu a stiut sa scrie si sa citeasca la inceput . I-a ajuns pe cei care citeau si faceu mate de la 3ani - si acum e in top-ul clasei. Si nu s-a plictisit la scoala ,a fost incintat sa invete ceva nou in fiecare zi.
Ieri cred ca a avut testul de mate ...'' fost greu mami, dar asta e suntem cei mai buni din clasa'' mi-a zis. (testele le dau pe grupuri) .Asa ca fiecare copil de dezvolta diferit.

Va pup...fug sa-l 'ridic'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bunny, eu nu am invatat copilul sa faca nimik din astea, pt ca ajung home la 6,20 si la 6,30 iesim pe usa sa mergem in parc.
Ea isi doreste foarte mult sa citeasca repede si cand ii spun sa nu-si faca griji, ca va citi, se enerveaza pe mine ca nu o pun sa citeasca. Ei bine, nu o pun si gata; are atatia ani la dispozitie, moama,moama.
Se bucura enorm cand trebuie sa scriem lista de cumparaturi si atunci scrie dupa dictare si e asa mandra Asta o data / luna cand am bonurile
Sau isi face fise cu exercitii de mate, se uita cum se scriu literele de mana in carti, de`astea face, singura !
Acu` 3 zile au avut "extemporal" la gradi la mate si a fost prima.
A venit acasa si mi-a spus ca ea de aia a fost prima pt ca a lucrat mult separat, acasa, si a fost extrem de multumita de ea insasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Daria- daca ea vrea ...bravo e foarte bine. Eu ma refeream la cei care nu vor sau la ce zicea Ioana !!! Toat admiratia ptr ea
Eu am fost la fel ca Giulia...mama -mama ce mai faceam, fise, aveam pacienti , scriam retete ... si nu m-am plictisit . Mi-a placut scoala... fratele meu in schimb nu deschidea o carte sa invete- dar stia si retinea din clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Al meu stie sa si scrie (cu greseli), sa si citeasca (nu fluent), si mate (aritmetica simpla), dar nu e prea interesat de asta. Mi-a spus intr-o zi; "mami, logica mea e sportul"

Andries

Mergi la inceput