Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai Carmen e bine ce ai, asa am si eu, doar ca eu am polistiren expandat care are coef transfer termic mai mare parca (adica e mai prost ca al tau).

Vata la acoperis am si eu. Doar ca eu am 34 de geamuri si in living am geam pe un perete intreg si parter inalt (3,5m da... ca sufar de claustrofobie ) si am 4 usi la parter si sus la etaj 3 usi de balcon. De aceea m-a costat gazul atat de mult, plus ca eu am incalzit 180 mp. Oricum, daca ar fi sa aduc casa la standardul la care mi-a proiectat-o arhitecta, ar trebui ca la urmatoarea renovare sa mai bag in ea 50 mii euro (exclus). Chiar nu vad sensul, din moment ce oricum ies din curte si intru direct in noroi mai astept sa vad cum evolueaza satul meu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Carmen, multa sanatate Ilincai si sa treaca usor timpul. Si vei vedea ca nu vor ramane probleme.
Marina, multumim de povestiri. Eu sunt curioasa cum vor reactiona copii.
Olivia, spor la mutat! Pana la urma de unde ai luat usile?
Ioana, multa sanatate Mariei, important e ca a trecut si ca se simte bine. Veti afla si ce a fost.
Andries, multumim inca o data pentru organizare. Legat de meniu, eu am doi mofturosi si sper sa se ia dupa restul copiilor. Biscuiti si chec pot sa fac si sa aduc si eu si turta dulce (are mama o reteta super).
Gabi, ati plecat la Disneyland? Sa va simtiti minunat!
Roberta, la ce gradinita l-ai inscris pe Matei peste vara? Noi cred ca mergem la Pennila, este mai aproape de casa si au si o curte imensa si stau mult pe afara.

Eu sunt necajita, le-am facut exudatele copiilor (aveam eu un feeling, Matei era mucos cam de mult timp) si au amandoi streptococ betahemolitc tip C. Asa ca sunt amandoi pe Ospen si stau acasa. Si bineinteles acum am si de lucru mult si nu prea pot pleca si cu casa ar trebui sa ma apuc de sters si de pus lucrurile la loc, e greu sa te imparti cateodata. In schimb am si o veste buna, trebuie sa ma laud, sunt auditor financiar, ceea ce, sper eu, sa fie un pas inainte in cariera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries sa mai bagi 50 000...nu cred ca merita!
Andrea felicitari!!!!!! Usile le-am luat de la un Italporte ,sunt din Italia...pun poze azi sa vedeti ce frumoase sunt ..na ma laud singura!Sanatate puilor!
Carmen am poze cu canalizarea daca vrei

Mergi la inceput

Aaaa ... pai nici eu nu cred ca merita. Poate peste 20 de ani, cand si-o reveni piata imobiliara, cand o sa am si eu asfalt si canalizare si infrastructura in zona. Deocamdata eu sunt fericita ca aici, "la tara" copiii si sotul nu mai au alergii la smog si ca nu le mai dau aerius decat rarisim, e o treaba sa stai 24 din 24 in orasul asta imputit si altceva sa stai numai 9 ore si sa ai unde sa dormi la aer. De aia accept eu sa sofez cate o ora si ceva dimineata si inca o ora seara.

Andries

Mergi la inceput

Andrea felicitari!! Si sanatate multa piticilor. Vei vedea ca vor manca fara probleme.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Ieri am disparut la jumatatea mesajului, am uitat de un interviu!
Marina, zece mii chiria? Am numarat de doua ori zerourile...

Andrea, noi vrem la Ioana, fiind in Bucium, destul de aproape de noi. E 750 de RON pe luna... barbatul meu caraie sa il ducem la bunici...mai vedem...
Sanatate multa! E urat streptococul asta, m-am chinuit si eu!
Si felicitari pentru succesul profesional!

Carmen, cum e manutza?

Olivia, avem Brickston plus polistiren expandat de 10 de densitatea cea mai mare (cred ca 18), e mai scump un pic...La fel, acoperisul e izolat de zici ca e buncar. La fel, fundatia are nu stiu cate straturi de izolatie, nu intra frig, nu iese caldura...Geamuri mari cat cuprinde si la noi...
Ieri erau afara 27 de grade, in casa, la parter 19.8, la etaj 21... Boierie! Eu nu sunt fan aer conditionat, am avut candva sindrom de vertij din cauza AC...

Matei e bucatar la gradi, i-am facut eu sort, am obtinut de la vecinul doctor o boneta :), azi i-am dat faina, sucitor si fund de lemn, nu stiu cum vine acasa, cu faina si-n urechi :)
Eu cred ca o sa bocesc ca babele la serbare...

Vorbeati zilele trecute - Matei nu citeste, stie toate literele, isi scrie numele inclusiv de mana, e aplecat spre matematica, imi explica el ca 3x 3 inseamna sa pui de 3 ori cate un 3 si face 9 :), calculeaza 98 plus 234 (exemplu intamplator) si nu greseste (mie imi trebuie calculator)...

Andries, felicitari pentru garderoba! Botox...mmm...

Va pup, o zi buna!

Mergi la inceput

Oau, super Robi, bravo pentru Matei!!! Al meu nu poate sa faca trecerea peste ordin decat o data eu m-am minunat si de atat!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, felicitari si sanatate copiilor
gabi, ieri i-am dat nurofen si au mai lasat`o durerile si a putut dormi da` tot s`a mai sculat az`noapte sa ma puna s`o masez asa ca m`am iegzecutat. felicitari lui matei
olivia, le`astept cu interes p`alea cu usile;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, tu pune pozici ca noi ne uitam si ne bucuram pt fiecare realizare
Roberta, felicitari lui Matei
Amironeanu, felicitari si multa sanatate copiilor
Carmen, pupam buba sa treaca cu bine.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

andreea, felicitari si sanatate copiilor
gabi, ieri i-am dat nurofen si au mai lasat`o durerile si a putut dormi da` tot s`a mai sculat az`noapte sa ma puna s`o masez asa ca m`am iegzecutat. felicitari lui matei
olivia, le`astept cu interes p`alea cu usile;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

carmen, nu cred ca e ok s-o mai doara mana daca e imobilizata. pe Danu nu-l mai durea de cand i-a legat-o de gat, doar cand il imbracam si mai ridicam/miscam de ea il mai jena putin. n-a fost cazul de nurofen. masajul cu arnica oil i l-am facut abia dupa scoaterea gipsului. incearca sa o supraveghezi in timpul somnului pana se obisnuieste cu gipsul si pana se sudeaza un pic fractura...

Vad ca Liliana (polux) e in panica, sper sa dea de urma sotului ei si sa fie bine, sa se linisteasca ca a ajuns cu bine in polonia

eu in discutii despre case nu ma pot baga, imi doresc casa :( dar inca nu stiu de unde o sa fac rost de ea, o s-o am candva, nu stiu cand, cum si de unde

Daria, ce precoce ai fost tu cu cm! :) si eu tot cu lama si aparatul cand am nervi/timp de el, in rest, Bic-ul primeaza

in alta ordine de idei, azi m-a intebat o tanti in parc dupa un schimb banal de intrebari despre copii, mai mult ea, ca eu nu prea intreb, nu-mi place sa intreb strainii despre copiii lor...deci ma intreab ala un mom dat cum dorm copiii mei, daca dorm fiecare separat in camerele lor, daca are fiecare camera lui, si dupa ce-i raspund, vine prompt intrebarea ei bomba : "si dvs. cum si cand faceti sex cu sotul?" (oa-oa-oa-oa-oaaaaaaaaaaa... siti cum se terminau poantele alea de revel de pe vremea lui Ceasca? initial am ramas interzisa, apoi am deschis gura, am cascat ochii maaaari, si in final i-am oferit cel mai larg zambet al meu....atat si nimic mai mult)

Mergi la inceput