Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata...:)))

Iaca poze din Nisa si Monaco:
http://travel.webshots.com/album/580213931AqtpYv

Carmen, pupam buba si sa treaca repede cele 3 saptamani!
Marina, esti curajoasa!
Andrea, felicitari!! Sanatate lui Matei si Stefaniei!
Olivia, pune poze! Sper ca au trecut durerile de spate.
Marina si Liliana greu departe.
Liliana, ai vesti?!
Roberta, cam atata pamant vreau si eu am vazut ca aveti ditamai curtea! (si curtea ta Carmen am vazut ca e mare...)
Gabi/leeloo cred ca are si ea multi metri patrati, sau cel putin asa arata...:)
Andries, ai dreptat daca oricum nu ai avea timp sa faci nimic in curte.
Ioana, v-ati dus voi la scoala sau v-a chemat invatatoarea!? Si Maria are o poezie cu ramas bun gradinitza si dragi educatoare, cred ca o sa ma apuce o jaleee!
Lia, tare!

Cand va aud cu cititul si socotitul....Uau, bravo!

Azi am avut prezentare de faza, am fost cu programul strans pentru a ca a trebuit sa plec in targ sa cumpar flori si cadouri pentru trei Elene colege de servici plus una bucata Elena educatoarea Oanei, ne-a apucat harnicia si am facut niscaiva mutari si curatenie in laborator. Nu ne plictisim :)
Noroc ca ploua afara si am sistat plimbarea de seara...

Maine au concurs, Maria cu doua costume, grupe diferite, tusesc de ti se face mila...o sa fie distractiv...
Azi doamna la gradinita (dupa ce le-am facut ieri stegulete, azi le-am scris niste cd-uri "auziti, nu mai faceti un copil ca atunci cand se duc amandoua la scoala cine ne mai ajuta pe noi?!?!" )

Hai ca ma intinsei! O seara linistita sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Tare sugestia educatoarei... "cine ne mai ajuta?".

Cat despre curte, eu abia am timp de copii asa cum vreau (a se vedea polologhia de la generale cu pustiul care isi cumpara o ora cu parintele), daramite sa mai stau cu mainile in tarana lalelele le-am marcat toate o data in 3 ore si dupa aia m-au durut salele asa ca am renuntat la gradinarit.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc mult pentru grija fete dragi.
Da am vesti.Am primit un telefon de la sot. A ajuns in Romania dar fara bagaje.Se pare ca polonezii au pierdut peste 15 bagaje si era coada la reclamatii, asa ca a intarziat mai mult de
2 ore, iar socrii au plecat crezand ca a pierdut avionul.
Noroc ca i-am pus sa se intoarca inapoi sa fie siguri, si l-au gasit in aeroport, dar fara bagaje.
Multumesc mult, mult de tot.
Si culmea ca noi tot cu polonezii vom merge, eu Adela si o prietena cu nepotica. Cica polonezii au aeroportul in constructie si se aterizeaza si se decoleaza de pe o singura pista. Poate pana plecam noi sa fie mai bine.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Cristal cu intarziere felicitari pentru Maria.
Fetele pianiste am si eu o intrebare pentru voi. Adela ma innebuneste ca vrea pian (parca nu ar fi suficiente activitatile extra pe care le face), dar nu avem spatiu in casa. Am vazut ca sunt roll up keyborduri (flexibile), se pot strange si nu ocupa asa spatiu mare. Intrebarea mea este: sunt acestea bune sau nu prea?

Carmen ce fel de gips au in Romania, caci aici au un ghips asa de subtire ca pana si bluzitele cele mai stramte tot intra.

Ce amintiri imi aduceti in minte acum, cu adio gradinita si alte cantecele si poezioare...caci va amintiti ca noi acum 2 ani am mers la gradi in Romania in grupa pregatitoare. Si acum mai stim poeziile si cantecele de atunci.

Acum stim multe, foarte multe...si dupa spusele teacherei suntem mult mai matura decat varsta noastra. Sincer nu stiu daca este bine...eu vreau copilul din ea, vreau sa nu creasca asa repede...ma intreb daca nu am gresit cumva.

Ioana voi cum sunteti?

Apropo de tabara, si pe noi puneti-ne cu semnul intrebarii. De venit venim, dar nu stiu daca stam toata perioada sau daca venim de la inceput. Nu pentru ca nu ne-ar place, dar s-au iscat cam multe furtuni cand am spus ca stam 7 zile in tabara...bunicii si rudele foarte apropiate au inceput sa mataie ca dupa ce sta asa de putin mai si plecam, etc...Pana si Adela este intre si intre, cand vrea si e fericita, cand spune ca nu mai are timp sa se joace cu mamaie, cu pisicii...sau sa mearga la mare.
De venit venim sigur...intre 3 si 7 zile, dar habar nu am concret pana cand nu ajungem acolo. caci vreau macar sa va cunoasc pe toate, ca tare apropiate imi sunteti, mai ca fratii si surorile mele. la voi vin si ma plang. voi aveti o vorba buna...

Va pup.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aaa, pai de un` sa stiu io ce fel de gips? gips, gips:D nu`i diloc subtire si-mi da dureri de cap la alegerea hainelor. urita patanie cu sotul tau
cristal, zau daca inteleg de ce zimbesti asa;))... palmieri ie si la noi si aia-s prea inalti nu`mi plac, mare&plaja ie, arteziene ie si d`astea, ambarcatiuni ie, gran pri ierea acu doo seri pin cartier;))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenp
cristal, zau daca inteleg de ce zimbesti asa;))... palmieri ie si la noi si aia-s prea inalti nu`mi plac, mare&plaja ie, arteziene ie si d`astea, ambarcatiuni ie, gran pri ierea acu doo seri pin cartier;))

pot sa
Asta ma gandeam si eu...tot ce e pe aici (dincolo) e si la noi, de ce oi fi plecat eu?

Monica arati superb sincer.Pup.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Monica - si eu zic la fel. Arati super si te incadrezi perfect in peisaj ! Se vede ca ti-a priit cu toate aventurile tale. Felicitari ( cu intirziere) micutei pianiste!!

Liliana - a keyboard e super bun pentru virsta lor , nu se merita sa dai banii pe pian. In special ca daca va face lectii , va avea profesoara sau la scoala si acasa doar sa practice . Copilul meu si-a aratat interesul anul trecut ...( si de pe la 2ani pe pianul soacra-mi ) i-am luat lectii ... dar din pacate am gasit o profesoara care avea in cap sa-l faca pianist la 7-8 ani .. cu lectii ptr acasa, practica in fiecare zi - i s-a luat copilului. Cum sa il tin eu pe el la pian cind el nici la masa sa mince nu sta linistit. Dar atit cit facea la ea , ii mergeau minutele si are ureche muzicala. Normal ca socrela de ziua lui i-a luat un Yamaha ( nu scump ) si acum e in cutie . Mi-a declarat ca la 7ani vrea sa invete. Si l-am lasat. Intre timp am gasit un tip ...mai tinar , care stie cum sa-l ia ( cunoaste genul) si din toamna il dau pe mina . Sa vedem......

Nu am pus poze cu micul cercetas ...astept sa se imbrace miine cu uniforma sa-l pozez. Dar am poze de vacanta de Paste
https://picasaweb.google.com/marina.hall/ChessingtonAdventurePark#

https://picasaweb.google.com/marina.hall/MayBankHolidayLondonEyeAndAquarium#

No... ma duc sa stau mai lejer ca mi-a intepenit gitul de 2 zile , ma misc in reluare ..o fi de la virsta, de la stres ...

Va pup - sa veti o seara buna fara dureri de minuta , raceli sau altele !!!

Mergi la inceput

Mani, banuiam ca asa este, intrebam de keybord-urile roll up daca sunt bune de ceva.
Oricum multumesc de explicatii. Noi avem rabdare, dar nu stiu vecinii ce vor spune.
Pup.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Liliana- cu fetitele e altceva , ele au rabdare, au ambitie...baietii astia au furnici in pantaloni. Eu zic ca daca ea vrea ... mai testeaz-o la cunostinte/ la scoala si apoi investesti.
Cu practica - pai ce sa zica vecinii - fiecare la rindul lor au copii , nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. Daca ajunge la spectacole ..atunci le trimiti bilete si se vor obisnui

https://picasaweb.google.com/marina.hall/Pian#

Mergi la inceput

Uuu, pai keybord-ul vostru e unul super.
E intreb de unul de genul roll up.

desi nu cred ca e bun, ca nu simte copilul cand bate pe clape.

Liliana

Mergi la inceput