Copilasi de Iulie - August 2004 * 71
Raspunsuri - Pagina 16
Andries spune:
Oricum, trebuie sa admit ca in ltimele 2 saptamani m-am intolit si eu ca ramasesem numai cu haine vechi in sifonier, de buna calitate, dar vechi si nu vreau sa arat "oldie but goldie" acum ma uit pe net sa caut un botox reliable ...hi hi am preocupari nu gluma
Andries
Dorsilia spune:
hello
Gioana, bine ca sunteti bine
Carmen, sanatate Ilincai, si Danu a avut fractura de cap humeral acum un an, a stat in gips toata iarna, de pe la Craciun pana la jumatatea lui februarie, mai greu era gipsul de carat, si apoi mai greu a fost sa se reobisnuiasca sa-si foloseasca mana, fosta fracturata, in mod normal. Optional, pe langa gips, i-am dat arnica ch 15 si simphytum produse homeopate. Dupa ce i-a scos gipsul i0am facut masaj cu ulei de arnica pe manuta. Avea si el mancarimi, mai bagam un betigas pe ici pe colo, unde puteam. noaptea ii desfaceam mana din legatura de la gat, aveam o chestie confectionata de mine din material moale si lat ca sa nu-l "taie" mana imbracata in gips era grea bine, atarna greu de gatutul lui. Si fiind si iarna era dificil de imbracat asa ca i-am luat niste bluzite de bbc foarte largi. Il spalam cu dusul, punandu-i o punga mare pe mana sa nu se ude...Am mers la control de vreo 3 ori sperand sa-i scoata gipsul si tot amana dr, pana s-au facut vreo 6 saptamani, apoi chiar 7 (desi initial fusese vb de 3 saptamani mari si late), ca a fst nush ce sarbatoare si dr plecat...dar, bine ca s-a sudat ok pana la urma, fracturile de cot nu-s prea simple
sanatate tuturor si bafta cui a plecat in concediu sau s-a mutat pt o vreme in tarile calde :)imi place sa vad oameni curajosi si inovatori
si felicitari Andries ca te-ai intzolit, sa-ti fie de bine, pana la urma corpul/mintea e singurul nostru capital pe lumea asta asa ca merita sa-l respectam in toate modurile ce ne stau la dispozitie
noapte buna sa avem cu toti!
szivarvany spune:
Buna dimineata
Sper ca sunteti bine cu totii
Noi am stat iar pana dupa 9 in parc, pe trotinete si la joaca cu mingea.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
g_ioana spune:
Neatzacine vine la o cafelutza
Liasuntem bine da' tot nu stim inca ce am avut
Daria si noi la fel prin parc cu bici si alte nebunii
Mandra si-a invatat deja toate "rolurile" pentru serbare...majoritatea poeziilor sunt cu adio gradinita si voi fi scolar curand...cred ca o sa-mi trebuiasca o batista la serbarea asta
Hai sa avem o zi buna,pupicei
szivarvany spune:
ce fain, la noi nu se stie nimik, am convocat sedinta pe marti cu ambele educatoare, macar sa stim un lucru.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
g_ioana spune:
Meii si-a plecat Leeloocika la Paris fara mine,ntz,ntz,ntz....abia astept sa se intoarca cu muulte poze si povestiri de la disneyland
kim222 spune:
Marina eu astept poze pentru exemplificare Preturile cum sunt?
Robi dar ce izolatie ati facut??Eu am caramida cea mai eficienta Brikston si izolatie de 10...sper sa nu fie nevoiede aer conditionat..deloc!
Ioana ma bucur de progresele facute! Eu nu am timp si chef sa ma ocup acum si de asta!
Daria felicitari si voua pentru citit!!!
Aveti idee cum as putea sa fac eu cu galeria (corniza) la geamuri romanate(semirotunde)??
edit: mai este ceva f important pt a mentine caldura,izolatia acoperisului! Eu am tigla Bramac(beton) si vata minerala si bazaltica de 20 cm(la acoperis)
Marina spune:
neatza, in wk asta ma ocup si de poze.
Preturile sunt maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari. in medie pe niste legume la gratar si o apa plata mica, care reprezinta pranzul meu am dat 15 dolari.
chiria unei case ajunge peste 10000 $/luna.
Berea e 2 $.
Altceva nu am cumparat inca
kim222 spune:
Sa inteleg ca venitul mediu este unul ridicat?? ..sau sutn doar doua paturi sociale..bogatii si restul lumii..Mie imi lipseste f mult in Ro diversitatea restaurantelor..imi aduc aminte de vremuri in care daca vroiam mancare etiopiana..apoi aveam de unde alege..si asta este doar un ex.
La noi nu s-a facut sedinta..lene mare...s-a hotarat asa din gura in gura ca vom face un picnic in camping la Mamaia, unde costa doar intrarea 3 lei,spun ceva poezii..si gata! A plus 7 lei o poza format A4
carmenp spune:
habar n`am de detalii astea da` scriu repede ca sa nu uit ce mi`a zis pasa;)): termosistem de 5 extrudat (asa s`o fi scriind?;)) acoperis planja. de vata nu l-am interbat da` am vazut`o pe acolo:D
olivia, mai pune poze cu casa (ce-ai pus am vazut)
marina, macar berea e mai ieftina la noi, uite un motiv pentru care nu merita sa emigerz, am sa ma mai gindesc la el:D vezi poate nu pui numa` doo poze si musai sa aiba si explicatii, sa nu ma lasi in ceatza