Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai husband al meu a zis ca ar fi in ordine: UK, suedia si germania

Acum sincer, eu am colegi care au lucrat in africa si nu e deloc easy, dar deloc (bine ca erau pe teren, in desert si luau contractele unde mergeau romani din motive de ... campuri cu mine de personal, canadienii par example nu se duceau acolo desi plata era fabuloasa chiar si pentru ei). Dar Marina, daca nu ma insel, presupun ca ai munca de manager in birou?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries termosistem de 5 nu ajunge! Pe mine si pazia m-a uscat!Apoi aduna tragerea apei,curentului si canalizarea (cu fosa aferenta)..plus mobila de bucatarie!

Mergi la inceput

Eu am de 5 si la mine langa bucuresti e ok. Ce m-a invatat pe mine arhitecta: daca ai un buget si vrei sa izolezi casa trebuie sa ai grija sa pui ceva banuti in termosistem, ceva in acoperis, ceva sub dusumele, ceva hidroizolatie la balcoane si terase, evident ceva in pazie/sageac, usile sa fie ok, termopanul bun, etc... in principiu daca faci 4 elemente ca la carte, dar lasi sa spunem un al cincilea neacoperit, pe acolo o sa fuga toata caldura.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

copiii sunt in scoala Franceza si in Romania asa ca o sa continue aici tot in Scoala Franceza. si o sa-i pun sa invete si portugheza

Mergi la inceput

jesus.. portugheza .. am fost o data in Estoril la o conf de business si m-au durut urechile 5 zile

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Citat:
citat din mesajul lui bunny

Cu noi -( si aici ma refer numai la mine ) e mai greu si ne intoarcem cu gindul 'acasa' tot timpul. Dar dupa 11 ani traiti departe de 'acasa' pot sa-ti spun ca imi e dor de casa - dar cind ma duc 'acasa' nu stiu cum sa ma intorc mai repede dupa 1saptamina.La momentul asta simt ca nu am un 'acasa' - trist dar adevarat !!!
Mani si Alex

Mani, uite-o aici pe sora ta. De 10 ani aici si tot intre doua lumi. Nu sunt acasa nici aici si nici acolo, DAR incer sa ma educ si sa spun ca ACASA pentru mine este locul unde sunt sotul si copilul meu. Nu are importanta ca stam aici sau pe luna...acolo ar trebui sa fie acasa.
Pup.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzameii ce logoree aveti azica-n zilele bune
Carmencita,multi pupicei pentru Ilincacea mai grea perioada o sa fie asta cu ghipsul ca-i cald afara,transpira si o sa aiba niste mancarimi....dar trec repede saptamanile,dupa sa nu-ti faci nici o problema...eu am avut in clasa a 4 a fractura dubla la mana dreapta,am cazut pe gheatza la saniush, am stat 40 de zile cu ea in ghips si nu am avut nik dupa aceea..
Marina esti tare curajoasaeu recunosc ca citesc cu emotii povestile tale din africa...
Andries fain meniu ai facut,eu nu ma bag inca in discutii pana saptamana viitoare cand primesc restul de analize si discut cu dr....dar mandra bea doar apa plata,as renunta la sucuri si as baga niste limonada proaspat facuta in casa sau suc de portocale,nici omleta nu mananca da' nu-i bai sanatosi sa fim ca sa putem veni!
Corina astept si eu cu interes sa ne mai spui cate ceva despre Suedia
Vivia mandra mea a inceput sa faca progrese la citit pentru ca atunci cand ii citesc biblia ilustrata o pun sa citeasca titlurile capitolelor
sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello, scuzati absentele, sunt intr-o vesnica agitatie la job, acasa evadez in gradina (mi-au iesit castravetii, ceapa, fasolea, aproape avem gazon...). pentru ca vorbeati de case, noi am investit ceva in izolatie, asa ca am stat la 22 grade la parter, 23-24 la etaj si am platit maxim 400 RON la gaze, la o suprafata de aproape 130 mp.
Noi avem 810 mp teren cu tot cu casa, mi se pare super suficient!
Carmen, pupam Ilinca sa treaca manutza!
Mani, pe mine ma fascineaza gestul vostru! Poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mie imi place portugheza, ma apuc sa o invat si eu, oricum e fain sa vad ca ma pot descurca sa citesc, azi am bagat si un meeting in care culmea am putut sa contribui pt ca intelegeam ce se vorbeste

Ce ma socheaza pe mine pe ziua de azi
Eleganti mai sunt frate astia aici. ma gandeam eu ce mama naibii caut cu rochii si pantofi de piele intoarsa in marea asta de praf. Ti-ai gasit, pute ca naiba, tb sa-ti pui masca de praf dar lumea e frate intolita mai rau ca la Paris. nu la toata lumea evident ca sunt si cei pe strada vai de mama lor dar aia medii sunt muuuult peste media de intolire la noi

Mergi la inceput

adica's fitze mai fitze ca in Dorobanti?

Andries

Mergi la inceput