Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Am incercat toate variantele posibile... nu reusesc. Am lasat-o balta.
Eeee... mi-am propus sa fac un capitol nou cu toate perlutzele, poznele, traznaile copiilor si vroiam sa scriu cuvintele exact asa cum au fost pronuntzate de Mara cand era mica. Eu stau cam prost cu memoria si decat sa le scriu pe hartie, mi se pare mult mai simplu sa le scriu aici....( ideea Plateei)

Aaaa, ce super idee!
Poate merge cumva transcrierea...
Cand crezi tu...poate ne dai si noua link-ul!

Sorina, mami de Diana si Iris

Desigur... o sa-l pun la semnatura...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Nyny,ai putea sa folosesti jargonul de net,cu sh,tz,daca nu te deranjeaza prea tare,si asa se poate citi exact...Pentru primul a din pamant,ai putea sa scrii a' si pentru al doilea a*spre exemplu...Zic si eu :)

Lara

Sarumana... buna idee. Chiar cu a' si a* aveam probleme.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

salut fetele prezente.
Sincer nu am mai intrat pe forum dar acum am o nelamurire si poate ma puteti ajuta intr-un fel. Fetitei mele i-a erupt bubite mici pe fata, burtica si spate. Am fost la spital Matei Bals si acolo ne-a zis ca seamana cu o alergie la mancare. Ea nu a mancat nimic 2 zile deci am zis ca nu poate fi. Are si ganglioni inflamati si dr a zis ca ar fi o boala de piele luata din aer. Ea a facut vaccinul ROR. Tratament ia dat zyrtec 3-4 zile si o sa-i treaca. Voi ce credeti? Sa stau sa fac tratamentul si sa astept reactia ei sau sa mai consult pe altcineva? Multumesc si sper sa sa-mi raspunda cineva la mesaj.

Buna!

Nu poate sa fie reactie adversa de la ROR aceasta eruptie daca vaccinul l-ati facut in ian.
Cel mai probabil este o viroza, daca a avut febra 3 zile(o forma de roseola), luata din aer, trece si fara tratament, Zyrtecul o sa o ajute sa nu dezvolte sensibilitate la ceva in perioada asta. Bubitele pe care le vezi pe piele exista si pe intestinul Alexandrei, de aici scaunul modificat, o sa treaca si asta cand trec bubitele. S-o tii in casa cat are bubite si vreo 2-3 zile dupa(asta am primit recomandare de la dr S, M a facut de 2 ori asa ceva)
Sanatate multa si nu te alarma. Daca ati scapat de febra a trecut ce era mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari si de la noi!

Am intrat cu bocancii...

Daca intalnirea era in WE veneam si noi, in tp saptamanii nu ne descurcam fara masina.

Alexutzzza, multumim pentru comment-uri la pozeEu raman uimita(din nou) cat de multe poti sa faci cu Yannis dupa tine, esti foarte descurcareata

Sper ca Jijelul e bine, m-am tot gandit la ei zilele astea

Nyny, ce idee buna ai

La noi cred ca se pregatesc ceva canini sa vina, azi noapte a stat treaza 2 ore(de la 3 la 5), la 7,20 s-a trezit de tot(de obicei se trezeste la 9-9,30), a fost mai maraita....

Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna seara, fetele...

m-am intords si eu acasica...unde e cel mai bine...

am plecat marti seara...jiji isi servea bibe...a fost ok...f f ok...doar ca tot mucios...
mma se pare ca in mare s-a descurcat..in concluzie...l-am gasit in regula ba chiar a av o reactie f pasiva cand m-a vazut.
noapte nu s-a mai trezit cik deloc...sa vad acu...ma culc tot cu el...ca are prb e respiratie de la muci...

eu am mari restante la somn...insa sper sa recuperez...

ma bucur din suflet ca amreusit sa ajung la inmormantare...simt asa, o usurare sufletasca...d-zeu s-o odihneasca...

n-am recuperat dar se pare ca nu s-a scris f mult...maine dimi , la cofe...

sa aveti o noapte linistita...

va multumesc inca o data pt tot..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

sorina, i-am spus ca a facut ror in ianuarie.
Am fost de dimineata la medicul ei si ne-a spus ca ar fi o boala de piele dar nu din cele cunoscute, ar fi ceva nou. Febra a facut 3 zile pana i-a erupt pe piele. Poate de la febra nu a mancat. De o sapt si mai bine are diaree doar un scaun pe zi am spus si asta la dr. Oare fac bine sa urmez tratam cu zyrtec? o sa-i treaca? Doamne ajuta sa se faca bine.

Febra 2-3 zile si apoi eruptie = pojar....eu asa stiu...

Si e destul de frecvent pojarelul la varsta asta si e si o mini-epidemie, stiu de la matusa mea pediatra...

DAr na...au vazut-o 2 medici, presupun ca sunt in stare sa vada un Pojar, e banal si frecvent ptr ei.

Multa sanatate

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Alexutzzza, multumim pentru comment-uri la pozeEu raman uimita(din nou) cat de multe poti sa faci cu Yannis dupa tine, esti foarte descurcareata

mami de fetita finuta

Ei ieri cat am fost plecata au stat ai mei cu el o ora jumate.

Plus ca...mai nou, de 2-3 zile sta nemiscat si f concentrat la Winnie the Pooh!!! Daca pun altceva nu sta mai mult de 5 min , dar Winnie the Pooh l-a vazut deja de 4 ori cap coada!!!60 de minute!! E normal?
chiar ma ingrijorez, vroiam sa va cer parerea...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Salutam fetele frumoasa si gazele

Voi de cate ori pe saptamana dati oua la copilasi? eu cam o zi da una nu, asa mi-s zis pediatrul, dar nu tot timpul il mananca; ati inceput sa-i dati moale sau fiert bine bine? eu ii mai dau si moale cateodata dar sunt outze de la gainile mele pe care scriu exact ziua in care sunt ouate;

pui mic

Eu ii dau cam 2 oua pe saptamana. Si le fierb sa fie tari, chiar daca-s de la mama din curte. Asa...de siguranta.

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/108-bratara-joi.html" target="_blank">Brara JOI

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salutare!

Ne-am intors de la plimbarica. Vine iar ploaia. Si una scurta ne-a prins afara.

Eu sunt in priza azi, ca ieri am spalat la greu si am de calcat.

O zi usoara!

Ms, ms! Am avut chiar daca nu am terminat tot. Dar e si maine o zi, nu-i asa?

Spor la treaba, sa ai!

Sorina, mami de Diana si Iris

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/108-bratara-joi.html" target="_blank">Brara JOI

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ziua buna,fetelor!
Va multumesc mult pentru aprecieri si comentarii la fotografii

Mandra mea doarme de pranz,pot sa spun oficial de acum ca nu mai doarme 2 somnuri,ci doar unul...Acum doarme de pe la 2,sper sa doarma 2 ore,ca de obicei,seara la 8 o bag in pat,pe la 8 jumate,9 doarme si se trezeste la 8,8 jumate...Bun si asa...
Are un mic vulcan in gura,se pregateste a doua masea sa iasa,desi e umflat acolo tare de tot,inca nu face capricii,poate scapam...In rest,am vrut ieri la doctor,dar era inchis,are ceva pe piele,adica,nu se vede nimic,dar pielea e foarte rugoasa,ca si cum ar avea piele de gaina,oare ce o fi minunea asta?A fost asa pe brate,acum vad ca are mici portiuni si pe picioare...Ati intalnit asa ceva?O sa incercam maine sa mergem din nou la medic,sa vedem ce si cum....
In rest,veselie multa,activitate sustinuta,mai,nu sta o clipa,scoate tot,lucreaza toata ziulicaVorbeste in limba ei si eu stau si ma uit la ea fermecata

Cam atat,o astept sa se trezeasca,mergem apoi la plimbare cu tati,care ia pauza!

Va pup,ne auzim mai incolo!

Lara

Asa a avut Kiti anul trecut, pe picioruse mai ales. Si mai da semne din cand in cand si acum, dar il dam cu crema pt piele sensibila (bioderma atodem, PP antirecidiva). Dar poate un dermatolog iti poate spune mai exact ce si cum. Si noi tot la dermatolog am ajuns atunci.
Sper sa fie ceva trecator!

Magazinul meu

Mergi la inceput