Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Alexutzzza, multumim pentru comment-uri la pozeEu raman uimita(din nou) cat de multe poti sa faci cu Yannis dupa tine, esti foarte descurcareata

mami de fetita finuta

Ei ieri cat am fost plecata au stat ai mei cu el o ora jumate.

Plus ca...mai nou, de 2-3 zile sta nemiscat si f concentrat la Winnie the Pooh!!! Daca pun altceva nu sta mai mult de 5 min , dar Winnie the Pooh l-a vazut deja de 4 ori cap coada!!!60 de minute!! E normal?
chiar ma ingrijorez, vroiam sa va cer parerea...

de Yannis

Asa mai sta Kiti la bebe tv, la anumite desene. La unele sta cu ochii acolo, la altele chiraie si tzopaie prin casa. La cele cu catei/vulpitze/lupi sau orice asemanator e fascinat si rade in hohote.

Dar 60 min...nu. Poate e fascinat de ursulet.

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/108-bratara-joi.html" target="_blank">Brara JOI

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

buna seara, fetele...

m-am intords si eu acasica...unde e cel mai bine...

am plecat marti seara...jiji isi servea bibe...a fost ok...f f ok...doar ca tot mucios...
mma se pare ca in mare s-a descurcat..in concluzie...l-am gasit in regula ba chiar a av o reactie f pasiva cand m-a vazut.
noapte nu s-a mai trezit cik deloc...sa vad acu...ma culc tot cu el...ca are prb e respiratie de la muci...

eu am mari restante la somn...insa sper sa recuperez...

ma bucur din suflet ca amreusit sa ajung la inmormantare...simt asa, o usurare sufletasca...d-zeu s-o odihneasca...

n-am recuperat dar se pare ca nu s-a scris f mult...maine dimi , la cofe...

sa aveti o noapte linistita...

va multumesc inca o data pt tot..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

bine ca ai scapat cu bine

jijelul cuminte

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

si am nevoie de un sfat off topic...my h lucreaza la un hotel de 3*,30 camere...si s-a cam saturat de job...schimbat patroni in 4 ani de 5 ori...intarzieri de plata, nimanui nu-i pasa ce-i pe acolo,etc..si-a bagat cv-ul...si culmea l-au sunat...a fost la interviu...la un hotel de 5*..(600 de camere )...mare si tare pe aici...dar au nevoie numai part-time,cu promisiuni de full din sept. unde lucreaza acum poate si dormi cateodata..si cate 3-4 h=> poate sta cu david cand sunt eu la munca...dincoace sunt cate 3-4 pe tura ...habar nu avem ce sa facem...aici lucreaza si de mult..stie tot ce misca...pe cand dincoace are posibiliate de avansare,salariul e cam tot acelasi...dar are cu o ora mai putin, dar ii este frica de schimbare. voi ati da cioara din mana ptr pasarea de pe gard? daca dupa 1 luna ii zic astia ca nu mai au nevoie de el?...eu i-am zis sa isi tina 2 zile dincoace...ca marja de siguranta...acum sa vedem .

va pupacim...

si din cra cra cra...azi david a facut prima data gargara.... prima oara din greseala apoi a luat apa in gura si a repetat de cateva ori

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Micky,si voua ce v-a zis dermatologul atunci?

M-am uitat la linkul de la semnatura,cat de dragalase sunt bijuteriile,am ramas...wowExtraordinare!Tu le faci??Oricum,grozava si ideea!Jos palaria!

Alexutza,mie mi se pare absolut normal sa fie atras,daca ii plac personajele...Dar daca te ingrijoreaza,nu-l mai lasa asa mult,ca,intr-adevar,e cam mult sa stea cu ochii in ecran o ora,dupa parerea mea...Dar ca ii plac si il captiveaza,mi se pare normal,sunt maricei de acum boboceii nostriPupam cinefilul!

Spuneti-mi si mie,ce e ROR-ul asta?Gata,am citit,bai,ce panica....Oare de ce se intampla asta?Zau daca inteleg...Am facut si noi vaccinul si nu a avut absolut nimic,nici o reactie,nimic....Na,daca nu avem probleme,ni le facem,nu?

Va doresc o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Alicredo,din putinul pe care l-ai scris,eu m-as arunca...Sunt momente cand e nevoie sa dai cioara din mana,daca e nemultumit si nu sunt seriosi cu banii,merita incercat...Eu ii urez bafta,sa ia decizia cea mai buna si sa ii/va fie mai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

si am nevoie de un sfat off topic...my h lucreaza la un hotel de 3*,30 camere...si s-a cam saturat de job...schimbat patroni in 4 ani de 5 ori...intarzieri de plata, nimanui nu-i pasa ce-i pe acolo,etc..si-a bagat cv-ul...si culmea l-au sunat...a fost la interviu...la un hotel de 5*..(600 de camere )...mare si tare pe aici...dar au nevoie numai part-time,cu promisiuni de full din sept. unde lucreaza acum poate si dormi cateodata..si cate 3-4 h=> poate sta cu david cand sunt eu la munca...dincoace sunt cate 3-4 pe tura ...habar nu avem ce sa facem...aici lucreaza si de mult..stie tot ce misca...pe cand dincoace are posibiliate de avansare,salariul e cam tot acelasi...dar are cu o ora mai putin, dar ii este frica de schimbare. voi ati da cioara din mana ptr pasarea de pe gard? daca dupa 1 luna ii zic astia ca nu mai au nevoie de el?...eu i-am zis sa isi tina 2 zile dincoace...ca marja de siguranta...acum sa vedem .

va pupacim...

si din cra cra cra...azi david a facut prima data gargara.... prima oara din greseala apoi a luat apa in gura si a repetat de cateva ori

te iubim puiule....!!!

Felicitari pentru gargara!

Despre sot...nu stiu ce sa zic...eu cred ca nicaieri nu e siguranta locului de munca. Si chiar daca e caldutz, daca nu ofera perspective mai optimiste, e cam pas pe loc. Daca dincolo se poate avansa, banuiesc ii creste salariul/responsabilitate mai mare, poate plus alte beneficii...merita incercat. Dar daca ramane pe tusa, cum puteti acoperi perioada in care el nu are job? Cam asa vad eu lucrurile la 2 dimineata.
Sper sa ia cea mai buna decizie!

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/108-bratara-joi.html" target="_blank">Brara JOI

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Micky,si voua ce v-a zis dermatologul atunci?

M-am uitat la linkul de la semnatura,cat de dragalase sunt bijuteriile,am ramas...wowExtraordinare!Tu le faci??Oricum,grozava si ideea!Jos palaria!

Spuneti-mi si mie,ce e ROR-ul asta?Gata,am citit,bai,ce panica....Oare de ce se intampla asta?Zau daca inteleg...Am facut si noi vaccinul si nu a avut absolut nimic,nici o reactie,nimic....Na,daca nu avem probleme,ni le facem,nu?

Va doresc o noapte buna!

Lara

Ne-a zis ca e o alergie la caldura. El fiind f calduros, expunerea directa la soare, hidratarea insuficienta. Si ne-a avertizat ca pana mai creste mai face episoade din astea. Deci trebuie sa ne mutam intr-o tara mai la nord . Pana la urma, pigmentul f deschis al pielii, culoare ochilor (deschisa) predispune la niste mom delicate, daca nu avem grija.
Ce ne-a zis? Cateva dusuri pe zi, crema aceea plus gel de dus, tot bioderma care sa nu usuce pielea la fel de mult, precum cele obisnuite. Peste iarna am folosit Nivea, dar trecem in curand, iar la Bioderma. Ca vine caldura.
Dar tot cred ca pt linistea ta, sa vb cu pediatrul sa il trimita la un dermatolog. Ca pe noi ne trimisese cu "urticarie solara" sau debut al unei boli a copilariei, nu mai stiu care.
Eventual iti dau adresa de la cabinetul ei, numele, te interesezi si vezi mai departe. Tipa e si pediatru si dermatolog. Daca nu ai trimitere, platesti consultatia.

Multumesc pt aprecieri! Eu fac tot ce e crosetat. Imi vin idei pe masura ce lucrez, asa ca de cele mai multe ori, iese altceva decat ce mi-am propus. E modul meu de a ma descarca, de a ma juca un pic cu ghemele, cu culorile. Candva imi placea sa desenez. Acum macar fac ceva mai practic. Noi facem pozele, noi le prelucram. Noi ne administram site-ul. Si e multa bibileala, dar imi place.. Nu am timp, la cate idei imi vin in minte . Si de multe ori fac cate ceva, plecand de la nevoile cui cere "altceva". E munca dar si distractiv.

Ioi! Tre sa ma bag la somn, ca ma ia de fresh Jr. Si eu o sa fiu "fresh presh" vorba inteleptei.

Magazinul meu

Mergi la inceput

Gata! Bag somn, ca bantui pe aici si fac spam.

NB!

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetele...haideti la o cafelutaz fierbinte...

sa rasp doar ce am citit acu de dimi....

alicredo...nu stiu ce sa zic...cred ca situatia e putin complexa si tine de multe aspecte...si trebuie sa hotarati impreuna...lund la puricat fiecare avantaj si dezavantaj...
insa...io( care aveam un job stabil, muncit muuult pt unde ajunsesem etc etc...dar mi se lasase...si ziceam ca as face orice altceva)....am lasat totul s am luat-o de la capat...si nu-mi pare rau....
orice hotarare...clar are si ?....insa e vb aia d-zeu nu-ti pune in traista....EU AS RISCA...daca H este ok...si va fi responsabil...orice angajator cauta sa aiba oameni priceputi in care sa aiba incredere. si...nu va renunta la el...decat daca calca prin strachini...
dar...daca are posibilitatea sa mai pastreze 2 zile si acolo...poate n-ar strica..asa de siguranta....
un hotel de 5 stele...cred ca ofera alte perspective....altioameni...alta e calitatea muncii..na, zic si io...

miki...wow... sincera sa fie nu m-am mai uitat pe situl tau...de mult...ai progresat enorm...faci lucruri extraordinare si sunt f bine prezentate pe site...cred ca din pasiunea ta ai putea face un biznis...daca ai promova putin situl la google....sau daca poate te-ai baga putin ca si dstibuitor la altii mari care vand chestii din astea....zic si io...

acu ma duc in urma....sa mai vad ce-ati facut....
jiji culcat pe la 10 .15...si ink nu s-a trezit....nu-mi dau seama cate schimbari se pot realiza...doar renuntand..la tt...de care nu este deloc tentat....deloc...offff

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Multumim de cafea, Dece! Ma bucur ca sunteti bine

Alicredo, si eu as opta pentru mutare. Daca poate pastra cele 2 zile in vechiul loc de munca, macar o perioada, ar fi perfect. Dar nu are rost sa ramana sa lucreze in conditii care-l namultumesc daca are oferte mai bune.

Loredana, ai o fetita superba Ce spui tu despre zonele mai uscate pe pielea Larei poate fi o dermatita atopica. Trebuie s-o vada un dermatolog. Probabil veti incerca o lotiune hidratanta dermatocosmetica intr-o prima faza. Si va doresc sa rezolvati asa problema.

Alexutzzza, mi se par cam mult 60 min de tv la varsta lor, oricat de mult i-ar placea.Nu stiu ce sa zic, nu-i o parere bazata pe ceva studii citite, dar poate ar fi mai bine sa-l lasi pe reprize mai mici sa vada desenele.

Danasor, eu ii dau piticei ou de 2-3 ori pe sapt, fiert tare, desi stiu sursa de unde provin si ziua in care au fost ouate.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput