Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
Multu de cafea, Dece! Ce bine ca sunteti bine, si ca jiji a dormit, sa te poti odihni!
Eu am bagat un shmotru-viteza de dimi, ca vad ca e tare frumos afara, si vreau sa scot piticotul pe afara, dupa primul somn.
O zi frumoasa, tuturor!
miremia spune:
Neatza!
Nu stiu ce am facut de n-am reusit sa va scriu ieri...
Dana de intrebare, Mara e mai bine doar ca inca tuseste cam tare. Nici eu nu i-am dat nimic pt tuse, abia ieri am inceput sa-i dau sirop de patlagina. Felicitari pt rezultatul dietei!
Am admirat pozici noi, pufuleti noi , tare frumosi toti. Avem cu ce sa ne mandrim!
BF si eu si eu ma bag la intalneala.
Haircut , poate mai facem o intalneala si in weekend, poate weekend-ul viitor. Mi-e dor sa o vad pe M.
Alicredo mie imi plac schimbarile, am nevoie de ele periodic, asa ca zic...go for it! Sigur o sa fie bine. micul cretulin meloman si descurcaret!
Loredana cu ROR-ul am vazut ca te-ai lamurit. Deci se face si in Germania? Mie mi-a fost frica de vaccin din cauza reactiei pe care a avut-o Luca al decenuelei. Din fericire noi am scapat foarte usor, asa reactie doresc la toata lumea!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Neatza...
Dece bine ai venit acasa. Sarumana pt cafelutza
Alexutza eu ma cam feresc de desenele animate. Ii mai dau drumul Marei la bbtv, dar nu e foarte interesata de ele. Mai mult de 15 min nu o tin captivata, iar Dav n-are nici o treaba cu ele. Acum, ma gandesc ca ai putea sa-l lasi 10-15 min , cat sa-ti faci si tu o treaba pe-acolo, dar 1 ora e cam mult, zic si eu..
Alicredo eu sigur as opta pt schimbare. Merita incercat. Succes... sa luati cea mai buna decizie.
Sa aveti o zi de ..Vineri 13... supeeeer
Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Micki,multumesc de info!Sa stii ca eu am identificat momentul in care au inceput sa apara ca fiind momentul in care s-a incalzit brusc si foarte tare afara...hm,parca vad ca asta e...mergem la medic astazi...Eu sunt in Germania,dar multumesc de intentia cu medicul!O sa merg oricum intai la pediatru,apoi vedem daca e cazul de dermato,dar nu as crede..vedem...Parca s-a mai ameliorat,aseara i-am facut masaj cu ulei de migdale pe pielea umeda,arata mult mai bine....
Haircut,multumesc frumos!
Miremia,da,se face si aici,Priorix se numeste...Aici nu e obligatoriu,insa pediatrul ei ne-a sfatuit foarte calduros sa i-l facem si i l-am facut...Aici face toata lumea vaccinurile,nu am auzit discutii de genul asta absolut deloc...De fapt aici nu e obligatoriu nici un vaccin...
Decenuela,bine v-ati intors acasa,bine ca v-a ajutat Dumnezeu si ati facut ce trebuia...Viata merge inainte,ce sa facem...
Ziua buna tuturor!
alicredo spune:
Loredana , micky, decenuela, haircut, miremia,sorina, nyny multumesc ptr sfat! mi-ati mai zis si voi cu alte cuvinte...ca eu am ramas in pana de incurajari. so...e vineri 13, ziua lui norocoasa...le-a trimis mail ca ar fi de accord sa lucreze cu ei...acum sa vedem. tipul care i-a facut interviul...a zis ca are peste 300 de cv-uri ,i-a data de inteles ca i-ar face placere sa lucreze acolo, posibilitate de mai multe ore, si acum 15 ani a lucrat unde lucreaza acum h , si i-a spus...ca daca cineva a rezistat 4 ani la hotelul asta, poate face fata cu brio la un hotel de 5. mai ales ca aici unde lucreza intr-una se bat aia....si in plus au fost 4 cazuri de omor...eu m-as simti mai linistita sa il vad in alt loc de munca...dar cand vi aici lucrezi cam unde gasesti....nu cam unde iti place
plec la munca rpd sa nu se trezeasca ...ca daca ma vede ca plec plange dupa mine...daca nu...nu are treaba cu cine e acasa.
v-am pupat ...o zi minunata sa aveti
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Micki,multumesc de info!Sa stii ca eu am identificat momentul in care au inceput sa apara ca fiind momentul in care s-a incalzit brusc si foarte tare afara...hm,parca vad ca asta e...mergem la medic astazi...Eu sunt in Germania,dar multumesc de intentia cu medicul!O sa merg oricum intai la pediatru,apoi vedem daca e cazul de dermato,dar nu as crede..vedem...Parca s-a mai ameliorat,aseara i-am facut masaj cu ulei de migdale pe pielea umeda,arata mult mai bine.... Haircut,multumesc frumos! Miremia,da,se face si aici,Priorix se numeste...Aici nu e obligatoriu,insa pediatrul ei ne-a sfatuit foarte calduros sa i-l facem si i l-am facut...Aici face toata lumea vaccinurile,nu am auzit discutii de genul asta absolut deloc...De fapt aici nu e obligatoriu nici un vaccin... Decenuela,bine v-ati intors acasa,bine ca v-a ajutat Dumnezeu si ati facut ce trebuia...Viata merge inainte,ce sa facem... Ziua buna tuturor! Lara |
Sar'mana de cafeluta Dece!
Neata fetelor!
Loredana, am uitat ca nu esti din Bucuresti! Sper sa fie ceva trecator. Sau oricum, cu grija pana mai cresc si se adapteaza si ei.
Ma mai intrebi daca e ceva ce crezi ca as putea spune cu folos.
Mami a lui Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/108-bratara-joi.html" target="_blank">Brara JOI
Magazinul meu
nyny spune:
Mda... deci Vineri 13...
1. am o zi de kko la servici
2. David a smuls pur si simplu un calorifer din perete.
Nu sunt superstitioasa de fel... dar azi parca s-au cam brodit.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Miremia,da,se face si aici,Priorix se numeste...Aici nu e obligatoriu,insa pediatrul ei ne-a sfatuit foarte calduros sa i-l facem si i l-am facut...Aici face toata lumea vaccinurile,nu am auzit discutii de genul asta absolut deloc...De fapt aici nu e obligatoriu nici un vaccin... Ziua buna tuturor! Lara |
Si aici tot priorix se numeste.
_
miremia spune:
citat din mesajul lui nyny Mda... deci Vineri 13... 1. am o zi de kko la servici 2. David a smuls pur si simplu un calorifer din perete. Nu sunt superstitioasa de fel... dar azi parca s-au cam brodit. Mamica fericita de Mara si de David |
Of...imi pare rau de patania cu caloriferul. De consemnat in listuta cu nebunii: primul calorifer scos din perete. Sa nu te superi pe mine, ai baietel puternic.
_
miremia spune:
citat din mesajul lui alicredo Loredana , micky, decenuela, haircut, miremia,sorina, nyny multumesc ptr sfat! mi-ati mai zis si voi cu alte cuvinte...ca eu am ramas in pana de incurajari. so...e vineri 13, ziua lui norocoasa...le-a trimis mail ca ar fi de accord sa lucreze cu ei...acum sa vedem. tipul care i-a facut interviul...a zis ca are peste 300 de cv-uri ,i-a data de inteles ca i-ar face placere sa lucreze acolo, posibilitate de mai multe ore, si acum 15 ani a lucrat unde lucreaza acum h , si i-a spus...ca daca cineva a rezistat 4 ani la hotelul asta, poate face fata cu brio la un hotel de 5. mai ales ca aici unde lucreza intr-una se bat aia....si in plus au fost 4 cazuri de omor...eu m-as simti mai linistita sa il vad in alt loc de munca...dar cand vi aici lucrezi cam unde gasesti....nu cam unde iti place plec la munca rpd sa nu se trezeasca ...ca daca ma vede ca plec plange dupa mine...daca nu...nu are treaba cu cine e acasa. v-am pupat ...o zi minunata sa aveti din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Sa ai o zi usoara la serviciu, te pupam si noi!
_