Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Roxy, acum am citit si sunt si eu socata, imi pare tare rau . Chiar nu inteleg cum se poate sa ai simptome de sarcina in continuare si sa fie oprita din evolutie de atata timp... Si-asa am intrat la idei ca mi s-au schimbat simptomele si sunt stresata de DT-ul de vineri (ma gandeam sa fac doar eco si sa masoare translucenta nucala, sa nu ma bag in alte calcule...) acum o sa innebunesc pana atunci. Si nici nu am pus nici 100g pe mine :(

Arleza, eu stiu ca femibion 2 se ia dupa nastere, in timpul alaptarii, iar primul numai in trimestrul intai, dar mai intreaba si tu.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Abramburika,
Da, eu eram cu varicela. Pana la urma nu se stie daca David a avut sau nu varicela, analizele spun ca nu. Eu oricum nu am facut varicela in sarcina desi nu am anticorpi. M-am stresat destul de tare pe tema asta, dar nu, nu aceasta este cauza...
Cauza...numai Dumnezeu o cunoaste. Cred ca pur si simplu nu a fost sa fie. Ar mai fi totusi o supozitie despre care am discutat cu medicii: chiar la debutul sarcinii am racit f f tare, cu tuse expectoranta, care a durat cateva saptamani. Medicii spun ca virusul respectiv cel mai probabil a atacat embrionul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Carla,
Te rog nu te stresa aiurea, nu e bine pentru bebe. Nu va mai faceti atatea probleme, nu sunt doua organisme care seamana, dupa cum nu sunt nici doua sarcini care seamana.
La mine a fost ciudat, e adevarat - mama mea spune (evident ca sa ma incurajeze): inseamna ca ai un organism foarte puternic daca ai stat o luna cu sarcina oprita fara nici o durere sau sangerare...

Cred ca aveam simptomele din cauza utrogestanului pe care medicul mi-l daduse sa-l iau preventiv . Sau probabil aveam simptomele pentru ca echilibrul hormonal nu se restabileste asa usor, dureaza ceva timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Roxy . Am citit vestea trista de dimineata, dar nu am putut sa reactionez, m-am blocat . Poate si ptr. ca sunt eu intr-o situatie delicat, nu stiu ce sa zic, insa intrezaresc un caracter puternic la tine. Sper sa ne dai veste ca totul este ok cat mai repede

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxy tare rau imi pare pentru pierderea ta! Te imbratisez si iti urez multa putere.

Azi la 1 am si eu eco plus DT. Mi-e din ce in ce mai rau:(((

Carla nici eu nu am luat nimic in greutate, ba chiar am slabit, dar doctorul meu mi-a spus ca e ok, se mai intampla. Nu prea am luat vitamine, mi-era si mai rau de la ele. am luat cam o zi da, una ba.

Firicel ma bucur ca ne mai dai vesti!

Noi cu dormitul stam bine acum. Am avut o perioda groaznica, de la sase luni la 18 luni cand s-a trezit (nu exagerez) de 4-5-6-7 ori pe noapte, sau se trezea la 4 si nu mai adormea, a fost tare greu, eram zombi a doua zi la servici. Totul s-a rezolvat cand a facut operatia la urechi, mare parte din trezirile lui aveau legatura cu faptul ca il dureau urechile mai ales cand statea culcat.

Acum doarme de la 8.30 la 7 dimineata fara trezire:)), plus doua ore dupa amiaza. Nu stiu insa cum va fi cu un bebe mic, daca il va trezi sau nu, vom vedea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor.....am reusit si eu sa intru dupa o lunga absenta..... si am reusit cu greu sa citesc tot ce a-ti scris..

fetelor cu raceli....la mine functioneaza oscilococcinum si mult ceai facut din lamaie care iese ca o citronada....eu sunt friguroasa de fel si de obicei racesc repede asa ca iau masuri preventive.

roxycod imi pare rau pentru pierderea ta, stiu ce inseamna ca am trecut prin asta acum apropape doi ani la prima sarcina.....durerea va trece cu timpul... la mine asa a fost.....dar e fff greu
in ceea ce priveste ecografiile, doctorii nu recomada sa se faca des daca nu observa probleme....asa a fost si la mine prima data asa ca nu stiu cand s-a oprit in evolutie, facusem ecografie la 5 sapt si 3 zile si s-a declansat avortul la 9 sapt...
Acum pentru ca am avut probleme cu hematom am facut saptamanal la 5, 6 si 7 saptamani si m-a mai chemat la 10, adica saptamana viitoare. Doar ca eu de verificare am mai faut si la 8 sapt si 2 zile in alta parte sa vad daca totul e ok.

arleza si eu iau femibion 1 si progesteron (arefam-2/zi). Stiu ca femibion 1 se ia in primul trimestru de sarcina iar din trim II se trece la femibion 2. Tu cat progesteron iei zilnic? stiu de la doctorita mea ca nu se opreste brusc ci se reduce doza treptat.....eu am avut 3/zi, acum am redus la 2/zi si sa vad ce imi spune saptamana viitoare cand merg la control. Unii doctori spun ca progesteronul se ia pana in sapt 12 atii pana in sapt 14...... mai mult nu stiu sa spun.
Stiu doar ca doctorita mea e de principiu ca daca nu a spus clar cate zile se ia tratamentul nu trebuie sa il opresti fara sa o intrebi......mai bine iei inca 2-3 zile.

Sper de acum incolo sa avem doar vesti bune.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

roxicod dreaga mea tot ce pot sa iti spun este sa fii tare,puternica si cand te simti pregatita sa o iei de la capat fara nicio ezitare.DDsigur are planuri mari pt tine

fetelor va spun sincer ca din momentul in care am aflat ca sunt gravi asta a fost cea mai mare teama a mea...cu sarcina oprita din evolutie...sper sa nu mai treaca absolut nimeni prin acest soc

13+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

si acum mai am si eu o intrebare.
am o foarte mare pofta de spaghete mexicane...si sunt putin picante...afecteaza cu ceva daca mananc putin picant???

13+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dana, eu mananc f picant in sarcina asta, dintr-un oarecare motiv imi face bine la greturi:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Dana si eu manac picant, si la fel a fost si la sarcina cu Emily..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+

Mergi la inceput