Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
madabout2003 spune:
Ralu de mult tineam sa te intreb, unde sta sora ta? Poate vii in vizita si ne vedem..
Arleza si eu mai am usoare dureri, ma mai tine una, alta..dar nu sa am nevoie de no-spa..(de altfel nici nu stiu daca exista aici)
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+
ralu_t spune:
mada sta in Paris (Rueil-Malmaison). noi am tot fost in franta si prea curand nu cred ca mai ajungem acolo....nu cu bebe mic...si cum vacantele sunt limitate, le petrecem de obicei pe unde n-am mai fost. vine ea in tara cel putin o data pe an. prima data cand o sa mergem in familie va fi cand vor avea amandoi copiii varsta de disney land
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra
roxycod spune:
Ralu,
Am facut o ecografie la 8 saptamani cand totul era ok, activitate cardiaca prezenta, embrionul parea mai mic (de 6 saptamani) dar mi s-a spus ca nu sunt probleme
Arleza,
Ai mare dreptate, simt nevoia sa exteriorizez durerea (si o fac): uneori ma apuca plansul din senin, ies din birou, merg la baie, trag un plans si ma intorc. Sper sa se atenueze cu trecerea timpului, cel putin asa am citit
Va pup si va citesc in continuare
arleza spune:
BELLA merg la Polizu pt ca si sora mea a nascut acolo si stiu cum e spitalul.Ea a stat la rezerva si totul era curat, mie nu mi se pare ca Polizu arata ca Giulestiul, acum nu stiu fiecare are o parere diferita.Sincera sa fiu nu prea ma intereseaza cum arata spitalul, vreau decat sa fie decent, iar asistentele,cred ca depinde si la ce medic mergi si na mai sunt si acre si mai "bune", asta e,pt mine tot ce conteaza e sa fie bebe sanatos, nu mai sunt eu asa de importanta.Eu am plecat din prima ca simt ca voi naste usor si cu ajutorul Lui Dumnezeu asa va fi, tot ce conteaza atunci e optimismul.
Mai aveam o posibilitate sa merg la Universitar,(si pe asta il stiu ca e fff curat)dar stiu ca aici nu prea sunt permise vizitele si eu mor fara sa vina cineva la mine.
Si stii cum e in ziua de zi tre sa mergi la un medic pe care il cunosti bine(sa ai nitele pile, ca sa zic asa)si nu imi fac probleme ca Dl doc va avea grija sa fiu tratata bine.
Eu vroiam sa raman in oras ca ma gandeam ca in noiembrie e totusi iarna, si imi era teama sa nu ninga(ca sunt mai multe luni de iarna la noi in Romanica) si sa se blocheze autostrada, dar am fost dezamagita de fostul doc si m-am hotarat in cele din urma sa merg la Buc.
gravi 12 +
roxycod spune:
Baby_r7,
Nu aveau de unde sa stie medicii ca s-a oprit din evolutie fara ecografie. Facusem prima eco cu 4 saptamani in urma si totul parea ok. La consultatie totul perfect, chiar si in ziua in care am aflat ca s-a oprit. Semnele de sarcina prezente...aveam o greata de nu se poate..
Mai des de 4 saptamani chiar nu m-am gandit ca ar fi nevoie sa fac eco, mai ales ca in istoric nu mai pierdusem sarcini. Aveam o singura frica: sa nu am iar hemoragie la finalul sarcinii, mai ales ca la David am facut cezariana.
Asta a fost, probabil bebe nu a vrut sa vina de aceasta data
dianalaura spune:
Roxy imi pare sincer rau. Sunt socata! Si speriata in acelasi timp...ca nici eu nu mi-am vauzt puiul...am fost la 5 saptamani la eco, cand se vedea doar sacul..si m-a chemat peste o luna...adica pe la 9 saptamani...voiam sa mai aman pana pe la 10 saptamani, sa il vad format mai bine...dar acum dupa experienta ta sigur ma duc saptamana viitoare.
Si pentru restul fetelor...am observat ca majoritatea faceti multe ecografii..pe mine la prima sarcina m-a chemat din 6 in 6 saptamani...am fost la 5 saptamani si ceva cand mi-a confirmat sarcina si apoi la 12 saptamani...acum probabilvoi merge la o luna...fiind vorba si de o operatie cezariana in fata.
diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
bellasamoyed spune:
arleza ma bucur ca spitalul nu e chiar atat de rau precum am auzit eu. probabil fina mea traumatizata de exp a dramatizat un pic situatia.
eu am sansa sa nasc la municipal pt ca il stiu si pe dr. badea si am si un prieten bun care e medic chirurg acolo deci chiar nu s-ar pune problema de vizite. darrr nu vreau sa imi schimb dr. si el e la filantropia sau la privat.
oricum imp e sa fie bebei sanatosi si noi bine dupa nasteri...acum 100 de ani femeile nasteau pe camp sau acasa si era ok....ma rog rata mortalitatii la nastere era mai ridicata da oricum
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12
samburelul meu
abramburika spune:
Ciao!!
roxy - imi pare rau pt. experienta pe care o treci si iti doresc sa te refaci cat mai repede, psihic mai ales.
Daca imi dai voie, te intreb si eu ceva, insa nu e obligatoriu sa raspunzi ... stii tu, mereu dam filmul inapoi sa intelegem ce s-a intamplat, cand trecem prin astfel de necazuri (la mine, cel putin, asa a fost): nu are legatura oprirea sarcinii din evolutie cu varicela? Tu erai parca, nu? Sper sa nu te confund. Stii ca se spune ca daca afecteaza sarcina e totul sau nimic. Nu e din perioada aia oprirea din evolutie? Multa putere sa treci peste .
EU tot racita sunt ... insa o idee mai bine. Astept sa-mi treaca.
Am vrut sa mai zic ceva, da' am uitat ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
diana - apropo de varicela, cum mai e puiul tau? E pe trecute?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
CarlaV spune:
Ralu, tu ai dormi continuu si mie nu mi-e somn neam. In ultimele 3 nopti n-am dormit mai mult de 2 ore pe noapte si nu ma simt obosita deloc, dar clar nu e in regula. La fel ca dormitul e mancarea, nu simt nicio nevoie si nu am mancat deloc de 3 zile jumate, e tare fitos bebe asta...
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"