Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
many_bani spune:
Dana si eu la inceputul sarcinii nu suportam ciorba decat cu ardei iute, da iute rau, imi facea bine la greata iar supa o mancam cu mult piper de-mi dadeau lacrimile, da imi placea.
mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!
dana84 spune:
m-ati facut super fericita....muream daca nu se putea
sun acum sa fac comanda.....m-am scos in seara asta.
13+
Iti multumim Doamne
dana84 spune:
deci avem o odisee de puiuti somnorosi pe la ecograf si care vor sa pape picant
13+
Iti multumim Doamne
anna-mama spune:
Eu picant nu, in schimb beau numai apa minerala ca sa-mi ia greata, si inainte de sarcina nu ma atingeam de asa ceva Cred ca mi s-a umflat burta de la apa pe care o beau
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
dana84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Eu picant nu, in schimb beau numai apa minerala ca sa-mi ia greata, si inainte de sarcina nu ma atingeam de asa ceva Cred ca mi s-a umflat burta de la apa pe care o beau de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+ e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR si eu beau foarte multa apa minerala...ca plata nu imi place lasa ca e bine ca eu chiar imi faceam probleme la inceputul sarcinii ca eu de obicei nu beam apa mai deloc. |
13+
Iti multumim Doamne
pica1 spune:
ROXY imi pare rau pentru pierderea ta. Iti doresc sa fii pternica si sa reusesti sa treci peste asta.
DANA si eu am pofta de cele mai chioare paste AOP, dar facute de vecinul meu. Nevasta-sa mi-a zis saraca ca le face ea, dar i-am zis ca asa le faceam si eu, dar eu vreau musai facute de el. O sa ma injure cu siguranta, dar sper sa le faca.
Care dintre voi se plangea de oboseala...Si eu la fel ma pling continuu si e foarte frustrant pentru mine care in mod normal dormeam cam 6 ore pe noapte, iar unul dintre doctorii la care a fost si am facut eco i-a raspus sotului cind a intrebat cind trece oboseala asta: 6 luni dupa...EU totusi sper sa treaca in al doilea trimestru de sarcina ca altfel ajung sa ma adun cu farasul de pe jos. Deocamdata sunt parintii mei la mine caci sotul nu e acasa si trebuie sa il duca cineva pe junior la gradinita, la sfarsitul saptminii plec si eu sa ma intalnesc cu soata si stam 1 saptamina in vacanta in The Big Apple, dar pe urma trebuie neaparat sa imi revin.
dana84 spune:
eu sunt o pofticioasa de la natura...nu conteaza ca sunt gravi sau nu tot poftesc la toate nebuniile
iar bucataria italiana ma innebuneste....apropo brambu daca esti draguta sa ne dai si noua retete de spaghete de la mama lor
13+
Iti multumim Doamne
luny spune:
roxy, draga de tine! te imbratisez si imi pare tare rau... o sa fie mai bine cu timpul, nu dezarma, mai incercati!
ca sa mai zic... si eu ca si Carla, nu am luat un gram, mananc putinel, plus ca am fost bolnava tare in saptamana 5-6, mi-e si teama sa ma gandesc.. eu mai merg abia la morfo, pe 14 iunie, o iau razna pana atunci daca ma mai gandesc...
miereamara asa a fost si la noi cu somnul!!! n-spe treziri, adormit greu, o, mama! ma rog sa nu fie la fel si de dtaa asta... de mai putin de un an e mai bine... dar tot nu e cum ar trebui, sa doarma si el 10-12 ore, fara treziri.. ma rog, se scoala ptr pipi de 2-3 ori... dar apoi cere lapte
Dana, si eu mananc picant-iute defel.. doar hemoroizi sa nu-ti cauzeze, in rest, pofta mare
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
miereamara spune:
Gata, facuram DT plus ecografia, totul in parametri normali, nasal bone si translucenta nucala (pliul nucal) de 1.4 mm, valori absolut normale. Copchilul vioi, arata foarte bine. Mi-a luat sange si peste o saptamana am rezultatele. voi merge pe sequential screening, cica o scula mai scula decat triplu test si quad test, habar nu am despre ce este vorba, da' merg pe mana lor:))), trebe sa citesc si eu un pic sa vad cu ce se mananca testul asta, sa nu am vreo surpriza ca nu mi-l acopera asigurarea.
Merg sa fac niste cartofi prajiti, desi mi-e o greataaaaa...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+
luny spune:
eu am facut niste chiftelute de pui, si desi nu le-am prajit in ulei, m-a lesinat de tot mirosul...
mireamara, felicitari pentru eco buna si bb in grafic!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!