Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
arleza spune:
Am ajuns si eu de la eco si sunt tare happy. pt ca are 7,34 cm are 13 sapt si 3 zile adica e mai mare cu o sapt si e tare activ.Pai astazi la inceputul ecografiei statea pe burta si isi ridicase si capul(nu aberez, pe bune, pt ca doctora sa mirat de el)si mi-a zis ca e maricel pt varsta lui.Si alta chestie acum ca se vede ca e baiat, nu mai e fata.Mi-a placut tare ginecoloaga asta, super femeie(de la privat te trateaza de zici ca esti printesa)ma tinut fara exagerare o juma de ora sau mai mult 40 de min pt o eco normala, combinata cu 3D dar la intors pe toate partile si rezultatul:bebe e bine, sunt fff usurata mai ales ca zilele trecute am avut usoare dureri de burtica si sanii astia care e umfla se dezumfla, zici ca sunt roti de bicicleta.
Duminica am programare la dl. dr. Branescu sa vad ce imi zice si el,abia astept, ca stiu ca el ia zis sorei mele de la 11 sapt ca e baiat, si mie ca o sa am 13 si on zi sper sa imi zica sigur, ca unu imi zice ca e fata unu ca e baita, ce sa mai crezi?Nu mai conteaza ce e important e sa fie sanatos.
Intr-un cuvant sunt mai mult decat multumita de eco pe care l-am facut si de ginecoloaga(pacat ca nu asista la nasteri si ca la noi in Pit nu se mai deschide odata materniateta aia privata pe care o promit astia de atata amar de vreme ca o vor deschide).
MIHAELA eu iau tot Arefam de 200mg, 2/zi si 1 de Femibion,dar se poate ca medicul de la Buc sa imi dea altceva, ca stiu ca el merge pe Elevit si Utrogestan, acum o sa vad ce zice duminica,sau daca tre sa micsorez doza de progesteron.O sa te anunt ce mi-a zis.
Scuze ca m-am intins atat dar tre sa imi manifest si eu bucuria mai ales ca sotul nu-i acasa e plecat la Constanta in interes de serviciu, si fiind si eu singura, ce sa fac daca sa nu va povestesc voua care sunteti surori de suferinta si de bucurie(sper sa fie mai muuuuulta bucurie).pe toate si va iubesc.
gravi 12 +
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleza Si inca o intrebare, pt fetele care iau FEMIBION, de cand se trece la femibionul 2, ca eu iau deocamdata 1.Si am si o dilema, mie mi se tremina medicamentele(progesteronul si femibionul vineri) si eu am consultatie la medicul nou duminica si nu stiu ce sa fac sa merg sa iau acelasi tratament sau sa astept ca poate el imi da altceva, dar ar fi o zi juma fara medicamente si iar imi e teama sa renunt la ele.Voi ce ziceti ca ar trebiu sa fac? Mai e cineva care naste la Polizu?Multumesc anticipat pt raspunsurile voastre si va pup dulce pe toate fara exceptii. gravi 12 + |
nu stiu daca ti-a raspuns cineva, nu am ajuns sa citesc pana la ultima pagina.
femibion 2 se ia din saptamana 13. tu de ce il iei? mie mi l-au recomandat de la Fundeni pentru ca am probleme de coagulare.
13+
www.flickr.com/photos/carola456
many_bani spune:
Irina, Arleza felicitari ptr. rezultatele bune, sa o tineti tot asa
Fetelor de mult vreau sa intreb, care este intervalul ptr. translucenta nucala, eu am citit atat de multe ca nu mai stiu ce este adevarat sau nu. La noi NT=1,74 si daca dr. nu a zis nimic am luat de buna, apoi dupa rezultatele de la DT am inceput sa sap pe net si m-am cam infiorat.
mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!
miereamara spune:
1.74 ce? mm sau cm?
Pana in 3.00 mm e considerat normal.
"n NT measurement of up to 2mm is normal at about 11 weeks, and up to about 2.8mm by 13 weeks and six days. The NT normally grows in proportion with your baby. The image, left, shows a baby with a normal NT of 1.3mm; this baby will be low-risk. An increased NT does not mean there is definitely a problem. Some babies without Down's have increased fluid, too. The image, right, shows a baby with an NT of 2.9mm, which is at the upper limit of normal range. Nine out of 10 babies with a measurement between 2.5mm and 3.5mm will be completely normal."
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/scans/nuchalscan/#6
Arleza felicitari pt rezultatele bune de la eco!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara 1.74 ce? mm sau cm? Pana in 3.00 mm e considerat normal. "n NT measurement of up to 2mm is normal at about 11 weeks, and up to about 2.8mm by 13 weeks and six days. The NT normally grows in proportion with your baby. The image, left, shows a baby with a normal NT of 1.3mm; this baby will be low-risk. An increased NT does not mean there is definitely a problem. Some babies without Down's have increased fluid, too. The image, right, shows a baby with an NT of 2.9mm, which is at the upper limit of normal range. Nine out of 10 babies with a measurement between 2.5mm and 3.5mm will be completely normal." http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/scans/nuchalscan/#6 Arleza felicitari pt rezultatele bune de la eco! www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+ Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Of ca m-am speriat si am verificat iar, de fapt este NT=1,59mm, insa eu am gasit , pe net, ca intervalul este de 0,5-2 mm si consideram ca la 1,74 (cat credeam ca este) suntem cam spre limita superioara, drept ca in parametrii.
Multumesc mult
mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!
miereamara spune:
E foarte bun rezultatul, cate saptamani aveai cand ai facut testul? si asta are mare importanta. Eu zic sa stai linistita.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+
luny spune:
Arleza felicitari!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dana84 spune:
irina si arleza felicitari pt bebei.bine ca sunt miscatori si sanatosi si v-ati linistit.
eu saptamana viitoare fac eco morfo de 14saptamani si deja dupa acum am un mare morcov...ca de fiecare data cand merg la eco...sper sa fie bebe bine.
eu cand am fost la eco la 12saptamani translucenta nucala era de 1mm si dr a zis ca este perfect...pacat ca din cauza pregnilului nu am putut sa fac dt.
va pup pe foate burticile...ma bag la nani
13+
Iti multumim Doamne
walkiria spune:
Roxicod imi pare tare, tare rau. Asa cum ai spus tu, Dumnezeu este cel care decide si tot el te va ajuta sa iti alini durerea din suflet. Ma bucur ca ai decis sa incerci din nou si iti urez mult noroc, de data asta sigur va fi bine.
Corina eco pt DT am facut-o la dr Chitescu Rodica, la Medlife. De fapt la dansa le fac pe toate de acum incolo.
Firiicel, bafta la doctor si lasa morcovii pt iepurasi.
Arleza si eu iau Femibion 1 si la fel ca tine ma intrebam cand ar trebui sa trec la 2, dar vad ca ne-a raspuns Carola. Si eu am probleme de coagulare, de- asta iau Femibion, ca sa imi scada homocisteina.
Albertje, Abramburika, imi pare rau ca v-a luat nenorocita de raceala. sper sa fiti bine cat mai repede. Mie mi-a dat vit C,Redoxon, tocmai ca sa imi mai ajute sistemul imunitar. Il iau de cand am aflat ca sunt insarcinata si pana acum slava Domnului nu am racit. Am avut doar dureri de cap, de vreo 2 ori ca m-a tras curentul....si pot sa spun ca e groaznic sa nu poti lua nimic.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco.
Many eu zic sa incerci sa te mai linistesti, ca astazi vb cu dr ca DT e de fapt o statistica si e cam o porcarie, ca cei mai multi bebei au fost sanatosi, chiar daca DT arata risc crescut.
Am inteles ca eco de la 17 si de la 22,23 saptamani sunt cele mai relevante.
Revin cu un alt mesaj
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 11+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!