Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Luny,inteleg acumFii tare pe pozitii-noi am ramas codasii grupului asha ca stiu de la prieteni si am vazut efectele lipsei de somn...e crunt.Am avut prieteni cu primul bebe super linistit si cu bebe doi cu reflux/colici etc plangea in fiecare ora noaptea si nu tacea pana nu il leganai/luai in brate.Vreo doi ani nu stiu cum au functionat ca oamenii baietii aia.Bafta si tie si lui Miere ca am uitat sa spun-pt ca veti incerca sa dormiti toti patru impreuna

Brambu-am adaugat.Data viitoare trage-ma de manuta si zi-mi ca am PM ca-s cam aiurita ,dupa cum bine vezi

Ma bucur ca am mai vazut pe Walkiria,Ramonzca,Lia.Lia,sanatate multa !

Mama Bianca ce poveste horror cu piscina.Si eu m-as gandi de 10 ori inainte sa intru in apa dupa asha experienta.V-am spus ca pe mine m-a ciupit o meduza la ocean prin Decembrie/Ianuarie?M-a urzicat asha pret de cateva palme,am facut pustule si roseata si mi-a ramas si semn.Mi-a fost o frica sa reintru in apa dar acum sunt bine-citesc stirile inainte sa plec la oceanca-n ziua aia nu le-am citit si spuneau de meduze.Am invatat lectiaAs inota si acum dar e prea rece apa.

Si pt toate fetele inainte sa ma retrag -aveti cumva carti bune despre cresterea copilului,ce le puteti pune pe contul comun?Daca nu si titluri/sugestii ca eu cumpar(mai putin pe cele romanesti pe care le astept cand vine cineva in zona...poate Tata ca el va fi primul pe lista de oaspeti in Noiembrie).Multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neataa...
fetelor, cand trece oboseala de primul trimestru? ca eu nu mai pot...as dormi non stop ziua...iar noaptea, daca ma trezesc ...pana mai adorm numar oile de pe 10 plaiuri
eu casc in continuu...ieri la ora de gimnastica credeam ca-mi crapa falcile de la atata cascat. cred ca fac febra musculara la maxilare
piticului meu i s-a nazarit ca nu mai vrea sa doarma cu pampers noaptea...urmarea e ca azinoapte a udat 3 perechi de pantaloni (e un record, de obicei uda una singura).el are schimburi la indemana si nici nu stiu cand se schimba in mod normal. aseara fiindca ramasese fara m-a trezit de fiecare data, iar la ultima scapare era la noi in pat pe locul meu asa ca ne-am mutat in sufragerie pe canapea, amandoi inghesuiti
cam asa ma distrez eu, avem o petrecere diseara si ma gandesc ingrozita cum o sa fac fata, nu mai zic de muncile pe ziua de azi..
many petrecerea piticului nu a fost inca, duminica va fi, de ziua lui.
many si diana ma bucur pentru analizele voastre bune. trebuie sa ma duc si eu sa repet cmv, toxo si listeria....cmv-ul e piticul meu cel mai negrudaca ar putea sa-mi ia cineva analizele astea in somn, fara sa stiu, si sa ma trezesc direct cu rezultatul o sa imbatranesc putin cat o sa astept dupa ele
silvia felicitari pentru sarcina si bine ai venit!
ma duc sa mai stau juma de ora intinsa in pat si dupa aia fac o cafea strong si trec la treaba
o zi buna sa aveti

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

A aparut si pe strada mea o raza timida de soare. Va spuneam ca in setul de analize de trim.I, a iesit in urocultura infectie cu enterococus=50.000 dar mi-au facut si antibiograma. Dr. mea a zis sa nu iau inca antibiotice ca nu intelege de ce au facut antibiograma la 50.000 cand infectia este atunci cand este= sau> cu 100.000. Sfatul ei a fost sa fac spalaturi seara cu bicarbonat la duoamna si sa repet dupa Paste urocultura, rezultat: nu este infectie , deci am mai scapat de un pitic. Ptr. siguranta mea o sa fac urocultura lunar.

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Felicitari ca ai scapat de infectia urinara! Super veste! Eu in sarcina cu Vlad am tarat o infectie urinara pana inainte sa nasc, abia la ultmele analize scapasem de ea

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Si eu in sarcina cu Vlad am avut din primul trim. si ambii dr.(proful de FIV di dr. mea) au zis ca trebuie sa fac tratament, am luat augmentin si am scapat, apoi lunar cand mergeam la control trebuia sa am urocultura dupa mine.
Cand tu ai nascut eu faceam FET, rezultatul Vlad, coincidenta?

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetelor....

eu am intrat in pana de idei. nu stiu ce sa mai mananc
de ciorbite nu mi-e pofta deloc, as manca numai prostii

vreau sa fac o mancarica de stevie da trb sa il pun pe al meu sa mearga pana la piata ca eu azi nu am timp...da si mancarica asta fara un ou ochi nu intra

voi ce ati mai gatit?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VargaSilvia

Salut, fetele! Sunt Silvia, o burtica noua, ma primiti si pe mine in randul vostru? Sunt graviduta , prima sarcina, 7 saptamani.

Silvia, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos! Bine ai venit in grupul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Many bine ca ai elimitat o problema, amnio e ultima si apoi numai emotii bune pana in noiembrie!
Baby,Brambu va simtiti mai bine?

Firicel am acasa o mica colectie de carti electronice f interesant si care pe mine m'au ajutat mult, o sa incerc sa le trimit pe mailul comun diseara. Asa din amintite, mi'au placut mult: "The Girlfriends' Guide to Pregnancy" - Vicki Lovine, "How Not to Be a Perfect Mother" - Lily Purves si "Everything Depends on the First Six Years”- Fitzhugh Dodson.
In legatura cu cartile, au cred ca e bine sa citim cat mai multe, dar o sa constatam ca f multe se contrazic...sunt n-spe mii de teorii pe tema "cum sa iti cresti copilul cat mai bine". Si dupa ce ai citit cat mai mult in domeniu, iti formezi propria ta teorie si in functionezi...

Uff, eu nu mai am rabdare sa stiu ce este bb...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VargaSilvia

Salut, fetele! Sunt Silvia, o burtica noua, ma primiti si pe mine in randul vostru? Sunt graviduta , prima sarcina, 7 saptamani.

Silvia bun venit la odisee! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos la termen!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam fetelor de cafea!
Silvia, bine ai venit! Da-ne datele tale.: ultima menstruatie si data probabila a nasterii sa te trecem in listuta si pe tine.
Eu acum imi fac lista cu necesarul petnru sambata, pentru ziua lui Stefan. am cautat prin bloguri si o sa fac ceva aperitive mai deosebite, ca aspect, si neaparat tortul cu donald duck. Totrtul l-am ales, e cu blat cu migdale, crema de ciocolata si migdale. Si acum umblu prin oras sa caut un model cu donald, de ala ce se lipeste pe perete...ca sa fac conturul respectiv pe tort. Si o sa il fac pe donald la fel ca pe mickey mouse anul trecut

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Ralu, si eu sunt la fel, cu o oboseala permanenta, si cand ma duc acasa seara la copil ma ia de noua In al doi-lea trimestru o sa fim bine

Mergi la inceput

Diana, ce baiat frumos ai , iar tu esti super talentata, ai facut niste torturi La multi ani, sa-ti traiasca printisorul!

Mergi la inceput