Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anna-mama
Felicitari ca ai scapat de infectia urinara! Super veste! Eu in sarcina cu Vlad am tarat o infectie urinara pana inainte sa nasc, abia la ultmele analize scapasem de ea de steluta norocoasa (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Si eu in sarcina cu Vlad am avut din primul trim. si ambii dr.(proful de FIV di dr. mea) au zis ca trebuie sa fac tratament, am luat augmentin si am scapat, apoi lunar cand mergeam la control trebuia sa am urocultura dupa mine.
Cand tu ai nascut eu faceam FET, rezultatul Vlad, coincidenta?
mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!
abramburika spune:
many - felicitari ca ai mai gonit un pitic!! O sa-l gonesti si pe ala cu amnio!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dianalaura spune:
Idem si eu la ce a zis Brambu. Many, incearca sa te linistesti, totul o sa fie bine.
Mi-au iesit si mie analizele la AC anti-d..au iesit absent..la referitna tot asa..deci e de bine...si la herpes..din ce ma pricep eu la interpretarea analizelor, nici nu am avut nici nu am , ca si IgG si IgM sunt negative. In rest..am avut CMV, toxoplasma, rubeola..deci am imunitate la ele.
diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
VargaSilvia spune:
Salut, fetele! Sunt Silvia, o burtica noua, ma primiti si pe mine in randul vostru? Sunt graviduta , prima sarcina, 7 saptamani.
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Multumesc de urari . Am sa incerc gargara ... si-asa vomit, da' macar am incercat. Si cartoful. Va spun eu maine ce iese . anna - propolisul nu e bun in sarcina. Stiu de la sarcina trecuta, asa mi-a spus farmacistul. La mine bomboanele/pastilele alea pt. gat is apa de ploaie. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Gargara de care ziceam eu e cu bicarbonat+otet. Intr'un pahar cu apa calduta dizolvi o lingura cu bicarbonat si o lingura de otet alb. Suna cam ciudat dar e magic, functioneaza de fiecare data.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+
baby_r7 spune:
buna seara......la mine a fost o zi de stat in pat...........nu ma simt bine deloc.........ma termina foamea asta...........mananc mai des ca Bianca...........
asta noapte nu am dormit bine deloc.din 3 in 3 ore ma trezeam, beam apa si mergeam la toaleta.......asa am patit si la Bianca.........si cum sunt somnoroasa de fel, adica nu imi place sa imi stric somnul de noapte..........m-am ales si cu niste dureri de cap de nervi.........
Bianca la 6 dimineata vroia pe picioare sa o adorm............am ramas traznita, ca doarme singura de la un an la ea in pat.........si azi am fsot varza.......am impresia ca ma paste o raceala, desi sper sa ma insel si sa fie doar oboseala acumulata..........
fetele noaste racite.......multa sanatate si eu stiam tot de aceleasi remedii de care au scris deja fetele asa ca nu va mai dau nici un sfat nou...........decat va urez multa sanatate!!!!!!!!
am citit din urma, dar nu reusesc sa scriu prea mult......abia astept sa ma asez iar in pat..........
bun venit noilor gravidute
merg sa ii fac baita lui Bianca si pe urma sa papam masa de seara
intru maine si sper sa fie o zi mult maibuna decat cea de azi pentru toate lumea
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
12+
firicel spune:
Buna dimineata tuturor.
Bun venit Silvia si tuturor gravidutelor care ni s-au alaturat
Felicity-
Many te rog eu nu te stresa-ma bucur ca vb lui Brambu ai scapat de un pitic si fi tare-Dumnezeu sa aiba grija de tine si bebe si o sa fie totul bine!Iti trimit multe ganduri pozitive-te
Brambu si Albertje-sanatate!Gargara cu sare face minuni-cel putin pt mine.
Baby-ghici cui ii era rau ieri si a vomat pana la urma?Mie bineinteles .Sanatate iti doresc!Am avut o zi grea ieri,dar "tot inainte vrednici pionieri" .Sper ca va mai amintiti cantecelul.
Am vrut sa va multumesc tuturor fara exceptie-si sa va enumar pe toate cele care m-ati felicitat pt eco si sa va felicit si eu la randul meu.Iertati-ma ca n-am reusit s-o fac si acum mi-ar fi tare greu sa citesc cele 20 si ceva de pagini pe care le-ati scris intre timp.Am trecut prin niste zile mai grele si ce am invatat din sarcina asta e ca mai bine nu planific nimic
Brambu-Silvia e tare dulce cum vorbeste ea cu toata lumea si cum stie de Elisa.Eu sunt sigura ca copii, precum si animalutele, simt ,inteleg si stiu mai multe decat credem noi!Vreau si eu o fetita vorbareata asa
Miere arati super-frumoase pozele cu micul Picasso si cele de la plaja/piscina.La noi la target pe website nu sunt optiunile de la voi-si am vazut intr-o reclama primita la casuta postala un patut cam la 350 dolari AUD,alb,fara bibiluri ,era la oferta cu 200.Cred ca asta era-vreau sa aflu de la fizioterapeutul meu ca el il tot lauda.
Ca intrebati de vitamine/suplimente-eu iau asa ceva:http://naturalhealthdirect.com.au/health/herbal-remedies-72/floradix-247/floradix-floravital-herbal-liquid-iron-extract-1701.html
Pentru mine e important pt ca inca am probleme cu mancarea si pt ca tabletele le vomit.Cu asta ma impac bine si mai bine asa ceva decat nimic.
Ma duc si eu la doctor pe 23 Mai -asta pt niste rezultate mai ciudate la boli auto-imune(acum iau aspirina pt asta,preventiv,doza f mica).Am si eu un morcov
Pana atunci sper sa ma mai lase greturile si nu mai vreau sa vomit.Dar e tare greu..pt ca mereu am reflux,care ma face sa tusesc si tusea ma face sa vomit.Si uite asa un cerc vicios de nu ma vad.Plus spalatul pe dinti imi pune capac
Gata inchei raportul scurt pe ziua de azi-sper sa revin in forta si sper sa am o zi buna azi,ceea ce va doresc si voua.Va
luny spune:
buna dimineata!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
firicel spune:
Neatza Luny.De ce asha de multa cafea?Esti bine sau ai avut o noapte grea?
Sa nu uit-Many nu trimit grade acum-tb sa trimit in weekend ca au fost 31 de grade-nu ma plang a fost chiar frumos.Acum sunt in jur de 25 si e tare placut si bine.
Ca am tot uitat-era o fata parca Ela ? care intreba de eczeme.Desi e probabil prea tarziu,poate foloseste informatia si altora deci scriu ce mi-a spus doctorul.Eu n-am stiut ca sunt gravida si m-am dat si cu crema si intr-un final mi-a trecut dupa ce am aruncat sapunul-detalii mai jos.
Pt Eczema:
tb eliminate toate cosmeticele noi-sapunuri,sampon,gel de dus,creme.Mainile(sau zona respectiva) dupa spalare trebuie uscate(a) foarte bine.Tinut sub observatie in timp ce eliminati cosmeticele,una cate una,ca sa va dati seama unde e buba.
Incearcati sa nu spalati vasele -daca e musai sa cumparati masnusi dar sa nu fie din ceva care s-ar putea sa inrautateasca situatia(gen latex).La mine totul a fost de la un sapun nou-si de atunci ma spal cu ce stiu eu ca e bine:un sapun lichid,n-are adaugate parfum sau culoare si are ph neutru.Poate se gaseste ceva asemanator in Ro.
Aici linkul:http://www.envirocareearth.com.au/productlisting/personal-care-products/default.aspx
Se numeste Sensitive body and hair cleanser.E bun si pt bebei-o sa iau unul de 5 litri(pt ca-l folosesc si eu)dupa nastere.
Si ma retrag sa pap niste supa ca e pranz deja.Pup
luny spune:
Firicel, eu mereu sunt zombi, pentru ca piciul Muffy inca nu doarme cum trebuie, si se trezeste pe la 6.. se mai trezeste si peste noapte, imi cere lapte, d-aste.. acum, sunt in plin proces de renuntat la bibe si-s vremuri putin mai dificile ma cam gandesc cu groaza la cum vom dormi noi toti 4 cand va veni bb mic, mi-e o teamaaa....
.. dar ma consolez cu gandul ca-s in concediu, si vineri plecam prin tara, abia astept!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!