Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Si sambata ma duc si eu intr-un final la doctor si eco Abia astept, sper sa fie totul bine!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Buna,
Din pacate va anunt cu mare durere in suflet ca si sarcina mea s-a oprit din evolutie. Am aflat intamplator saptamana trecuta la ecografie. Se oprise de la 6 saptamani si 6 zile, iar eu trebuia saptamana trecuta sa am 12 saptamani. Nu se cunosc motivele, toate analizele sunt ok si medicii ne sfatuiesc sa o luam de la capat.
A fost cel mai socant moment din viata mea, nu stiu sa fi suferit vreodata mai mult. Am plans in continuu 12 ore, apoi am inceput usor-usor sa imi reiau activitatile, dar cele mai mici ganduri ma rascolesc...
Ciudat este ca nu m-am gandit nicioadata ca mi se poate intampla asta, am avut convingerea ca voi merge pana la capat. Cred ca de-aici si imensul soc la aflarea vestii. Nu am avut semne de stagnare, simptomele erau prezente, nu sangerare, nu dureri...nimic. Pur si simplu s-a intamplat.
Va doresc tuturor sa aveti o sarcina frumoasa si sa ajungeti cu bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

roxy nu imi vine sa cred
cuvintele acum sunt de prisos.....sper din tot sufletul sa te intareasca Dumnezeu ca sa puteti merge mai departe.
imi pare tare rau

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
eu mereu mor de somn si mai ales acum cu vremea asta..as dormi non stop

la capitolul gatit..nu prea am avut activitate..poate in weekend
diana, la multi ani piticului..de fapt ai deja baiat mare

roxycod imi pare tare rau

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Roxy, imi pare rau , sper sa fii puternica si sa-ti dea Dumnezeu copilul pe care vi-l doriti Mult putere sa treceti peste asta

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

roxy ,trist ...DD sa iti dea putere sa depasesti aceste momente dificile ! toate gandurile de bine !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxycod

Buna,
Din pacate va anunt cu mare durere in suflet ca si sarcina mea s-a oprit din evolutie. Am aflat intamplator saptamana trecuta la ecografie. Se oprise de la 6 saptamani si 6 zile, iar eu trebuia saptamana trecuta sa am 12 saptamani. Nu se cunosc motivele, toate analizele sunt ok si medicii ne sfatuiesc sa o luam de la capat.
A fost cel mai socant moment din viata mea, nu stiu sa fi suferit vreodata mai mult. Am plans in continuu 12 ore, apoi am inceput usor-usor sa imi reiau activitatile, dar cele mai mici ganduri ma rascolesc...
Ciudat este ca nu m-am gandit nicioadata ca mi se poate intampla asta, am avut convingerea ca voi merge pana la capat. Cred ca de-aici si imensul soc la aflarea vestii. Nu am avut semne de stagnare, simptomele erau prezente, nu sangerare, nu dureri...nimic. Pur si simplu s-a intamplat.
Va doresc tuturor sa aveti o sarcina frumoasa si sa ajungeti cu bine pana la capat!

Roxycod imi pare tare rau! Nu imi vine sa cred ca e posibil ca sarcina sa fie oprita iar totul sa fie la fel simptome etc...
Sper sa gasesti in tine puterea de a continua si de a deschide o odisee de primavara !
Ma apuca nebunia , eu n'am facut nici o eco.... Eu ma consolam cu ideea ca atata timp cat am simptome inseamna ca totul e ok...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

off roxy mult curaj pentru o noua incercare. sa fie bine data viitoare si dupa 9 luni sa-ti tii puiutul in brate
anna eu sunt deja in trimestrul 2 d-aia ma tot mir cu somnul asta. pana acum am inteles...dar nu mai trece odata?!?
mada si eu m-am distrat cu cartea despre sarcina de care spui tu, la noi s-a tradus "cel mai simpatic ghid de sarcina" si imi amintesc ca am ras cu pofta citind-o.
eu pentru copii va recomand dolto,(francoise) tot ce are legatura cu copiii. la noi exista la ed. trei cu urmatoarele titluri:
cand apare copilul; ce sa le spunem copiilor: cand sunt mici, cand sunt tristi, cand sunt bonlavi, cand se bucura; psihanaliza si copilul-(ultima e pentru intelegerea etapelor de dezvoltare psihice normale pe care le traverseaza omul si implicit copilul)
toate sunt carti de avut in casa si de citit recitit pe parcursul cresterii copilului, in functie de etapele pe care le traverseaza.
o carte buna de puericultura (piediatrica) este" what to expect the first year"

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 14+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

silvia ,welcome ! sarcina usoara pana la capat !

bella ,eu sant adepta mancarueilor la cuptor (cand am chef),fiindca le pot pregati cu 1-2 ore inainte de cina si cum pregatesc in forme mici pt fiecare ,pot sa imi pun forma cand am chef si imi e foame ,fara sa fiu dependenta de restul familiei .in moment mananc oricum mult mai devreme decat restul familiei ,undeva intre 18.45 -19.30 max .
printre favoritele mele se numara ,canelloni cu carne (pe cutiile barilla de canelloni gasesti si reteta ,sau pe net ),paste cu legume si sunculitza sau clatite umplute in suc de rosii si cascaval ras ,lasagna,cotlete sau muschi de porc ori vita cu cartofi la cuptor ,pulpe la cuptor cu garnitura de piure si salata de vara,peste cu cartofi natur si eventual sparanghel cu sos olandez ,brocoli sau conopida cu sos bechamel la cuptor cu steak argentinian ,musaca ...am scris cateva din meniul nostru ,poate te inspira .

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Dragele mele,
Va multumesc pentru incurajari. In prima faza ma hotarasem sa nu mai incercam (avem un baietel de 5 ani din fericire) tocmai de teama ca s-ar putea intampla din nou. Dar acum sunt decisa sa o luam de la capat, David trebuie sa aiba un fratior!Stiti cum este...ne facuseram atatea planuri...care s-au naruit in cateva minute.
Mi-a fost tare teama si de chiuretajul in sine, mai ales ca a fost efectuat cu anestezie locala. Dar din fericire ma urmareste un medic extraordinar datorita caruia nu am avut nici o durere fizica. In nestiinta mea credeam ca daca totul este sau pare in regula cu sanatatea parintilor si daca nu se contacteaza virusi/bacterii periculoase in sarcina, nu are de ce sa se opreasca din evolutie. Dar am aflat pe propria-mi piele ca Dumnezeu decide ce trebuie sa se intample cu fiecare dintre noi... Inca ma intreb de ce ni s-a intamplat NOUA asta...am fost foarte atenta in cele 3 luni la totul: nu am facut eforturi deosebite, nu am luat medicamente periculoase, am urmat intocmai sfaturile medicilor, m-am spovedit si impartasit, ce sa spun, am facut tot ce mi-a stat in putinta ca sa fie bine

Mergi la inceput