MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
brindusik spune:
io mananc lactate zero...iaurt si lapte..iaurtu de aci nu are amidon si laptele nici atat da nu am auzit ever de C-stuff cum i-o spune....dar o sa ma documentez....
una peste alta lu nea monti nu i-or facut rau lactatele zeru ca el saracu o murit de cancer la prostata
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
mel_g spune:
Am dat o raita prin Kaufland si n-am gasit nimic care sa se numeasca wassa. Am luat in schimb paine integrala de la Sano Vita in pachetele mici - cred ca sunt 10 felii subtiri in pachetel. E ce-mi trebuie ? Oricum gustul e super naspa. Nu-mi place deloc !
In cartea de la masina mea de paine, am gsit o reteta de paine integrala, dar contine si faina alba si faina neagra.
Nu cred ca e in regula , asa ca Puisor , te rog scrie-mi si mie reteta ta.
Orez integral de la Uncle Bens a folosit cineva ?
Paste integrale inca nu am descoperit, dar maine cercetez in carrefour.
Pt maine m-am gandit la :
MD : iaurt 0% cu cereale
pranz: friptura pui cu salata verde
cina: ciorbica din legume si branza telemea cu rosii
Daca observati ca ma abat de la regulile care trebuie respectate va rog sa ma anuntati
brindusik spune:
mel esti super bine cu meniul. rezisti fara sa mananci nica intre mese?daca da e super bine
eu am luat orez de la Uncle Bean...mie personal nu mi-o placut am incercat si alta firma e ca si cum ai manca grau fiert
brindusik spune:
monti giiiiiiiirls..unde sunteti??
nu ofera niciuna ?
ninha nu mai spui nik?esti bine??
maya stiu ca nu ai chef de vb cu bubele pe tine..da macar acolo o ultima suflare pentru noutati?
ninha spune:
Ceau, fetele!
Vad ca vorbiti despre lactate 0%. Parerea mea este ca... they suck!!! Cred ca n-au nici urma de lapte in ele. Au gust de var si lasa urme ca de creta. Deci, eu prefer de departe sa mananc lactate normale (iaurtul mi-l fac in casa), decat sa ma intoxic cu porcariile alea!
Mi-am luat si eu humus cu tahini. E foarte bun, imi place si asa cum e, dar vreau sa incerca sa-l amestec cu un pic de ulei de masline si/sau suc de lamaie. sa vedem ce iese.
Am facut si eu musacaua aia libaneza, dar i-am pus si carne tocata, ca altfel barbatu-meu nu se atinge de ea. E buna. Si cred ca nu-i nimic in neregula daca ii pun carne, nu? e tot monti, fiindca nu i-am pus deloc pesmet, doar un strat de tarate pe fundul tavii, iar nautul are IG 35. Eu cred ca merge.
Va pup si va urez o saptamana faina, cu vreme frumoasa
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik monti giiiiiiiirls..unde sunteti?? nu ofera niciuna ? ninha nu mai spui nik?esti bine?? maya stiu ca nu ai chef de vb cu bubele pe tine..da macar acolo o ultima suflare pentru noutati? |
Brindu, shhhh, taci, nu striga prea tare, ca-mi sperii painea din lighean, acum e la dospit. mi-e si frica sa ma apropii de ea, ca poate nu se mai face.
Ninha, mami lu' Mirci
brindusik spune:
daca ai urmat pasii o sa iasa cea mai buna paine ever
stai putin ce musaka libaneza ai facut tu cu tarate pe fund? nu-mi amintesc sa fi vazuta asta in reteta..io nu am pus nik..si am pus si carne
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik daca ai urmat pasii o sa iasa cea mai buna paine ever stai putin ce musaka libaneza ai facut tu cu tarate pe fund? nu-mi amintesc sa fi vazuta sa in reteta..io nu am pus nik..si am pus si carne Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
nu-s tarate in reteta, am pus eu asa, ca m-am gandit sa aiba o baza mai solida. dar n-a folosit la nimic, puteam sa nu pun.
painea mi-a iesit amara, nu stiu de ce...
Ninha, mami lu' Mirci
JulieX spune:
iar e liniste p'aci...
sau nu-mi merge mie refreshu'?
haideti, doamnelor, la raport cu meniurile zilnice!!
eu de dimi m-am urcat pe cantar... 72.5 dar ma asteptam, pt ca in w-e mai calc stramb, apoi indrept in timpul saptamanii...
e ca si cum as fi in faza a IIa, doar ca nu mi-am propus asta... pe de alta parte, va spuneam mai acum cateva sapt ca m-am tras la fata si mi s-au accentuat cearcanele, asa ca o "stagnare" poate fi considerata bienvenita
da, recunosc, imi este tot mai greu sa fiu stricta cu regimul! sunt ok in timpul zilei, pt ca mananc ce-mi iau de acasa, dar pe seara... hm, e tot mai greu, mai ales ca sunt obosita si caut energie pt a face fata la 4h cu fata... ieri am ajuns acasa si am gasit pe masa gris cu lapte facut de bona si refuzat de iulia nu m-am putut abtine, am mancat jumatate
mi-am adus aminte ca vreau sa va intreb ceva: voi mancati wasa cu zacusca? mie mi se pare ok dimineata, dar as vrea sa stiu si parerea voastra
ralu spune:
Buna ziua fete dragi,
Vad ca ati scris nu gluma!!!
Ieri am vrut sa intru, dar toata ziua nu am putut sa ma eliberez.In we nu am fost la plaja pentru ca a fost un vant nebun....soare dar vant. Nu am vrut sa raceasca fetele daca intrau in apa. Asa ca am ramas frumusel pe acasa.
Eu sunt in continuare calare pe Monti, dar cred ca dupa data de 24 o sa incep si eu un monti mai drastic ca nu mai tine la mine sa mananc chiar orice (permise). Am slabit eu dar nu asa cum slabeam "odinioara".
Dau raportul pe 24 o data cu Andanii.
Meniul meu azi:
Dim -ca deobicei- paine wasa...etc
Pranz- legume la tigaie (ceapa, mazare, fasole verde, ciuperci) +carne de vita la gratar si o salata de rosii cu ceapa.
Seara- supa de legume si cred ca o portie mica de orez complet.
Va pup,