MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

puisor, ce de retete faci tu
salvez linkuri si cred ca jumatate sunt puse de tine

frisca ta nu are zahar?
arata delicios in poze
ma duce cu gandul la cheesecake... am facut cu branza dietetica (am gasit punga de 1/2kg, ok la pret) amestecata cu frisca dar am pus-o peste un blat de biscuiti frecati cu unt, iar frisca... si ea dulce...

Mergi la inceput

brindusa,
cred ca si tu esti o maaaaare pofticioasa

Mergi la inceput

sa stiti ca am luat wasa si de la megaimage...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Julie,tot timpul sunt in cautare de retete noi pt ca altfel nu imi place sa gatesc.

Mel, lactatele degresate nu sunt sanatoase. Au dezbatut mult problema si fetele de pe culinar.Poti manca linistita iaurturi grase dar nu in combinatii glucidice( adica nu cu cereale). Pastele integrale sunt bune doar in combinatii glucidice( gen sos de ciuperci cu rosii). Combinate cu somon sau fructe de mare sunt de faza 2 de mentinere. Reteta mea de paine integrala e din cartea masinii. Si aici e reteta de wassa http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/25420/Reteta-Montignac-Wasa/ cu mentiunea ca faina integrala si taratele se pun in cantitati egale( nu volume egale)

Vali,miss you .Pe unde ai mai haladuit?

Si pt ca mi-am facut lipii si nu stiam ce sa pun in ele,am facut aceasta salata http://www.e-retete.ro/retete/tartine-cu-fasole-si-rosii-uscate. Rosiile uscate le-am mixat direct in pasta. E mai bun hummusul dar macar am pachet saptamana asta.

Nu mai stiu daca v-am zis de salata de gulii. E delicoasa doar cu un strop de ulei si sare . Am gasit in Cora niste gulii mari si maine am de gand sa fac o salata de gulie langa gratare.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

julie recunosc ca-s pofticioasa..da nu cand vad ca cineva mananca..ci imi vin mie pofte pe chelie..de obicei am pofte ori dulce ori sarat de asta am mancat porumbu prajit ca-mi era a manca ceva sarat si nu vroiam alune

puisoaro de ce spui ca lactatele 0% nu-s sanatoase? ca pe asta n-am mai auzit-o

mel reteta de o fac eu de paine nu prea merge facuta la masina de paine...adik eu am facut-o manual ca trebe s-o lasi la dospit de 2 ori si din astea..da poate fetele de pe aci au incercat si la masina de paine si le-o iesit

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

julie acu am vazut ..biscuiti frecati cu unt ..o chemam pe anadani cu pentru tine...si vreo 2 si pentru mine

Mergi la inceput

STAAAAAIIII!!!!
n-am facut recent!!!!!!!!!!
am vrut sa spun ca reteta aceea ma duce cu gandul la cheesecake

Mergi la inceput

si ca sa stiti...
tocmai am pierdut un pariu cu sotul meu si va trebui sa-i fac un cheesecake, nu f curand, dar nici intr-un viitor prea indepartat
eram sigura ca o sa castig, asa ca am batut palma
eu as fi castigat o ora de masaj la picioare dar n-a fost sa fie

Mergi la inceput

julie chiar ca e nashpa ca ai pierdut
cat despre cheesecake poti face treaba asta de o pus puisoara reteta si sa nu pui frisca..doar sa faci cu brinza... asta planuiesc eu sa fac tura aviatoare ca e bestial jeleul de fructe cel putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, eu zic ca nu sunt sanatoase pt ca sunt prea prelucrate. Iaurturile sigur contin amidon, agenti de ingrosare si alte porcarii...Iar din lactate oricum nu grasimea e cea periculoasa ci cazeina( am inceput sa citesc "Studiul China" )

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput