MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Edit ca am trimis mesajul de doua ori.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
puisorul spune:
Brandu, ti-am zis ca e delicioasa praji. Si eu am trisat la partea alba, am pus doua cutii de branza si doar 200 de ml de frisca.
Ninha, e o supa simpla de zarzavat( morcov,patrunjel,pastarnac, telina bete, gulie), 2 cuburi de gaina de la DM( cica sunt bio). Cand sunt fierte zarzavaturile am adaugat taitei de orez( ieftini sunt in Plus), 2-3 linguri de sos de soia si o lingura de sos de stridii. Seamana cu o supa asiatica dar nu rasare . Cele asiatice pe care le-am mancat eu contin de obicei ciuperci feliate, morcov betisoare, muguri de bambus. Dar e buna si a mea, e mai deosebita.
MelG, bine ai venit . Sper sa stai cat mai mult cu noi mai ales daca ti-ai propus sa slabesti. Pe blogul asta http://doi4montignac.blogspot.com/ gasesti IG al alimentelor principale. Regulile sunt simple: alimentele cu IG sub 35 se pot combina cu grasimi,cele intre 35-50 nu se combina cu grasimi, iar cele cu IG peste 50 sunt interzise. Acum gasesti aproape tot ce ii trebuie pt monti in supermarketuri sau in DM. Nu cumpara din plafar pt ca sunt mai scumpe. Singurele mezeluri fara porcarii le-am gasit in Kaufland de la firma Alpin.
Meniu azi:
MD: omleta,wassa, castraveti
P: supa "asiatica"
C: stiuca la cuptor cu legume mexicane
O zi frumoasa sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
JulieX spune:
buna!!
am vazut ca a fost ceva activitate de w-e bravoo!!! abia astept sa va citesc
meniul meu de azi:
MD - kefir
G - paine integrala sau fructe sau compot de prune
P - supa de legume cu ceva taitei pe acolo
G - fructe
C - inca nu stiu
mai scriu mai tarziu!!!
o saptamana minunata!!
brindusik spune:
Hello montigirls!
Io la inceput de saptamana am o intrebare. blueiris, Dorsilia, Fournicutza mai traiti mey fetelor?ati abandonat Monti?? da-ti un semn de viata macar din cand in cand
io azi:
Md: lapte cu fulgi
G: porumb prajit(aruncati cu rosii)..dar am terminat punga si m-am saturat ca pana nu ma satur din ceva nu ma las
P: legume la tigaie si cu juma de palma de muschi de la cuptor
G: mar
C: ciorba de afumatura cred ca altceva nu-mi trece prin minte in momentul asta
julie de care taitei?
maya mai ai bube?
ninha nu ne mai spui nik de burtica?(tu macar ai unu citeam pe aci ca nicoleta luciu va avea 3 )
somlec mai are crampe Ilinca?
Ralu cum mai e cu monti?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
JulieX spune:
brindusik, taitei.. din aia nesanatosi dar nu au fost multi si pt ca nu m-am saturat, am mancat un pumn de seminte
nu stiu ce am, parca as manca nonstop
brindusik spune:
julie desi is nesimtita ca spun asta dupa ce am mancat porumb prajit...la monti nu conteaza cantitatea ci calitatea mancarii...taitei nesanatosi is nesanatosi in orice cantatea...e ca la zahar...nu conteaza daca mananci o cioco sau daca mananci mezel cu zahar...tot intra zaharu in organism si ajunge la pancreas
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
JulieX spune:
ai dreptate, dar sa stii ca nu era facuta de mine... am venit cu ea in borcan, de la mama noi am fost in w-e plecati si n-am avut timp de gatit...
sa vad in seara asta ce fac... n-am nicio idee... la noi e complicat, pt ca tb sa fie ok si pt fata, iar ei nu-i plac prea multe
pt maine... stiu deja ca la P o sa am salata cu somon afumat
mel_g spune:
Multumesc mult pt raspunsurile voastre, dar va rog sa ma mai lamuriti:
1. Ce iaurt cu 0% grasime cumparati ? Va intreb asta pt ca din ce stiu eu pt a fi intarit produsul trebuie adaugat amidon ? Nu sunt sigura de asta vreau sfatul vostru
2. Vreau si eu reteta de paine pe care o folositi voi. Am masina de facut paine deci imi este usor sa o fac in casa
3. Pastele integrale ( cele de culoare inchisa) pe care le gasesc in arrefour sunt ok ? sau mai bine nu folosesc in faza 1 ?
JulieX spune:
mel,
sa stii ca eu iau iaurt cu 0,1% numai daca pun la cereale sau amestec cu paine; mi-am luat o vreme zuzu, inainte de asta am luat napolact; acum m-am saturat de zuzu si sunt in cautare de ceva nou
daca mananc iaurt simplu, imi iau si cu grasime (iaurt de baut, kefir, sana)
nu stiu daca celelalte fete tin numai cu 0,1%... asteptam opinii!!!