MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
puisorul spune:
Dana, ma gandeam eu ca ai patit ceva de nu ai mai intrat, mai ales ca nici pe facebook nu te-am mai vazut . Multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede
Maya, important e ca esti bine . Lasa ca intri mai des cand o sa ai mai mult timp liber
Brandu, ai ceva alcool tare? Gen tuica sau whisky. Iei o gura si o tii pe masea cateva minute si apoi o scuipi. Dar tot stomatologul e solutia.
Mel, cioco neagra sau capsuni
Ralu, ti-am simtit lipsa bineinteles. Ai vazut ce slaba activitate a fost saptamana trecuta? Haideti la povesti
Meniu azi:
MD: wassa, mozzarela
P: lipie cu hummus si salata de gulie si telina
C: friptura de iepure
O zi faina in continuare
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro nu am nik tarie ca nu consum...si stiu ca trebe sa merg la stomatolog...nu imi e frica de asta ca oricum ori durere care ti-o face ala ori durere care o simti e la fel..numai ca nush care e spilu aci...dar cred ca o sa ajung pana la urma daca continua durere la urgenta la stomatologie
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
meniu meu de azi:
Md+prinz=omleta cu ceapa si telemea, si rosii cherry si o felie de paine de tarate
restu nush daca is capabila sa mai mananc si altceva
azi cred ca fac salata orientala din naut pentru la munca sapt asta ca altceva n-am chef sa fac, fructe am deci nu trebe sa ma obosesc prea tare sa mai inventez ceva
JulieX spune:
buna!
n-am mai intrat... sa nu va suparati pe mine, dar am considerat ca n-are sens sa va scriu ca fac abateri incerc sa ma tin tare, sa mananc sanatos, tine o perioada, apoi o dau in bara si nu ma mai pot opri; s-a intamplat ceva cu echilibrul meu, nu mai reusesc sa ma tin de regim
DANA, sa te faci bine cat mai curand!! iti simtim lipsa!!!
JulieX spune:
eu azi am mancat numai fructe: 3 mere, 1 para, 1/2kg cirese si am baut 1/2 litru socata
diseara, insa, o sa mananc bors de vita sau fasole verde
nu stiu ce sa ma fac, am tot felul de pofte cu muuulte calorii
ninha spune:
sunt un dezastru apocaliptic in bucatarie!
m-am chinuit sa fac si eu clatitele alea cu ceapa si n-am fost in stare sa intind foaia de aluat! e adevarat ca nu am sucitor, si am incercat cu o sticla. a fost imposibil!!! abia am reusit cu chiu cu vai sa intind cat de cat doua bucati, iar la a treia am clacat. le-am bagat in ... ma-si si m-am apucat sa mananc bomboane rocher. na!
Andanii si Brindu, va urez insanatosire rapida! aveti grija de voi
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
julie io sper sa fie curent sau ceva ca nu am mai simt asa niciodata...adik am plombite da nu m-o durut niciodata nici un dinte...acum simt aiurea cand pun ceva rece sau cand trec printr-o zona rece..si ieri era aer conditionat in tren si poate de asta
vreau si eu cirese..aici e 2lire 250g..ma si gandeam azi..ca s-or dus vremurile bune cand mancam la prinz 1kg de cirese cumparate de la taranii din fata locului unde munceam in ro
brindusik spune:
ninha ..esti funny...
ce clatite?..suna ciudat clatite cu ceapa...
lasa ca e ca si la paine..daca continui s afaci...o sa-ti iasa bine la un moment dat..nimeni nu s-o nascut chef
mel_g spune:
Ninha, am lesinat de ras . Buuuune bomboanele ........
Brandusik nu stiu ce sa te sfatuiesc .... nu am avut probleme cu maselele sau cu dintii . Pup fata bolnavioara
JulieX nu cred ca as putea sa mananc doar fructe intr-o zi. Super tare !
Dienuca pe unde esti ?
Puisorule nu-mi place cioco neagra si nici dupa capsuni nu ma omor.
Pot sa mananc fructe de padure cu fuctoza pe ele dupa masa de seara ? Sau fermenteaza in stomac ?