MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20
child spune:
Buna!
ANDANII imi pare rau sa aud ca ai fost bolnava...sper ca nu grav, chiar daca s-a lasat cu internare...of, of, cata dreptate ai cu traitul vietii...
BRINDUSIK imi pare rau de durerea ta...ai rezolvat-o pana la urma? Foarte bun e ketonalul, la durere de masele, dar nu stiu daca se da fara reteta.
NINHA asta e...data viitoare sigur iti vor iesi
Meniul de azi:
- iaurt 0% cu capsuni si sirop de agave, branza vaci 0%, cafea
- gratar de pui cu salata de apio si gulie
- iaurt cu capsuni si sirop de agave
- salata cu diverse legume si mozzarela, cioco 75%
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
MEL tocmai ce am citit in cartea lui Montignac ca fructele de padure nu fermenteaza, deci se pot manca dupa masa
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
mel mi-o mai trecut nitel da am bagat azi nurofen cum simteam ca "e pe vine"
si se pare ca esti de-a mea nici eu nu ma omor dupa cioco neagra(de asta e bine sa mananci din asta cand ai pofta de cioco ca iti trece repede..io de asta mananc)...si de la capsuni ma doare stomacu cateodata...da dureri din alea cu crampe..
si mel poti cu nadejde sa mananci fructe de padure cu fructoza...io mi-am luat 3 pungi congelate..is bestiale da acre de mori..au zmeura, mure, coacaze si afine...imi place sa imi fac jeleu cu ele
apropo de capsuni (ca mi-am amintit).parintii mei is mari amatori de Dr. Oz si mi-o spus tata ca tipu sfatuia ca atunci cand se consuma capsuni sa fie lasata inainte o jumate de ora in apa cu putin otet ca sa elimine intratii pe care ii suge cand stau pe pamant...nush daca e adevarat dar am facut chestia o data..ma asteptam sa fie cu gust nashpa..adevaru e ca nu avea gust de nici un fel dupa ce le-am spalat..de atunci asa fac inainte sa mananc
child ketonal nu am vazut la raft deci nu se da fara reteta...numai ibuprofenu e la discretie drept urmare am luat azi 2 cutii sa imi ajunga parca e mai bine...nush ce sa cred daca e carie sau m-o tras curentu ca simt ciudat cand e aer rece in jur sau cand beau ceva mai rece...adik ciudat la masea in momentu asta
mno in rest...am facut salata orientala cu naut pentru sapt asta la munca (sau ce o mai ramas din ea ca ieri si azi o fost liber)...bestiala...eu nu pun ulei..doar otet ca mi se pare ca daca pun oua deja e prea grasa
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
subiect nou (159)
va rog io incepeti sa scrieti pe el cand il inchid administratorii pe asta..ca eu tot sper sa ne mareasca spatiul la vreo 30 de pagini