MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

..remember me?...
io v-am m-ai citit seara cate 5-10 minute inainte de culcare ,sa scriu nu prea apuc..stau foarte,foarte prost cu timpul...
Monti tin 90 % din timp ,din mese ,restul de procentaj e ocupat de inghetata si socata .....de cantar nici nu vreau sa aud dar nu simt sa ma fi ingrasat...sambata viitoare am sa vad daca simt bine sau nu
va si vedeti ce faceti ca sunt cu ochii pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dragele mele am intrat doar sa va spun ca sunt bolnavioara .... am stat in spital o saptamana internata in perfuzii , destul de rau cu mansarda ... acuma sunt deja spre bine, sunt in recuperari, m-au externat , dar inca nu pot sa ma uit la calc f mult si nici la tv , merg tinandu-ma de mobila si pereti ... nu intru in amanunte sa nu va necajesc ..... va puppp si va imbratisez pe toate :) mai intru eu ... pana azi nu am putut deloc sa intru
M-am cantarit azi dimineata si am 68 ... deci un minus 2 kg luna asta
Un lucru e cert ... dumnezeu mi-a dat o palma ca sa ma trezesc si sa incep sa vad realitatea si lucrurile care conteaza cu adevarat in viata .... traiti-va fiecare clipa de parca ar fi ultima va rog ... nu e gluma, e pe cat se poate de adevarat :)
Nu fiti necajite pentru mine ca sunt bine, si o sa fiu si mai bine pe zi ce trece :) va puppp tare tare de tot

Nu am citit din urma ca nu pot , dar sunt sigura ca m-ati cautat pe aici

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

andanii, multa, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andanii, multa sanatate !!
Sa te refaci repede !!

Si eu sunt racita, am plecat de la pranz acasa. Ma duc sa fac supa de pui care face minuni la gat.

Maya, am mai revazut pozele cu tine si nu pot decat sa zic: "Chapeau!!"
Ai baietelul tau de ce sa fie mandru de mama lui.

Mel, am vazut si pozele tale.
Va doresc multa bafta si tie si sotului tau in lupta cu kg. si mai ales multa sanatate.

Pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

venit....fost departe de calc zilele astea...dar de acu is aci la datorie

ninha zilele astea nu prea am mancat...am avut problema lunara si in timp si ceva zile dupa mie nu prea imi e foame...dar am mancat lapte cu croisant(nemonti) si mere, pere, nectarine si atat

simt ca am slabit..ma pun maine pe cantar sa vad ce si cum

maya viziteaza=ne mai des pe aci

child de fiecare data cand citesc ce meniuri ai imi vine sa ma ascund sub pres de rusine(noroc ca nu am nici unu prin casa)...esti ff consecventa in a tine stric..bravo

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

cred ca nici urmatoarele zile nu o sa am pofta de mancare ca mor de masea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Aoleu Brandusik, dai din una in alta .

Cge , multumesc

Andanii ce-ai patit ?

Laura nu cred ca problema o reprezinta braza cu 0% .
Tu ce vrei sa faci? Sa amesteci toate branzeturile astea cu fructoza ( deci lipidele din branza grasa cu glucidele din fructoza) ? Aici cred ca e o problema .

Diana cum rezisti dulciurilor ?

Fetelor sunt distrusa. Imi este pofta de ciocolata . Am fost nervoasa toata ziua astazi .... nu stiu cu ce sa inlocui pt ca asa nu merge

Meniul de astazi :

D: iurt 0% + cereale integrale
P: pui la tava
S: salata + iaurt 0% + wassa + desert ( branza 0% + fructoza + capsuni)

Mergi la inceput

mel incearca cioco neagra...mie nu-mi place de fel si de obicei imi e de ajuns o patratea sa imi pun pofta in cui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

ANDANII imi pare tare rau sa aud ca ai avut probleme ..sper sa te refaci repede,iar partea cu traitul la maxim o inteleg perfect ,si eu am avut revelatia asta acu ceva ani si de atunci totul s-a schimbat pentru mine ..asa ca tot raul spre bine ,zic eu

Mergi la inceput

deci m-am cantarit..desi ma simt mai "slaba" am cu 400g mai putin(70.3)...desi eram convinsa ca am trecut sub 70...hm...

maya sa nu ne mai amintim de acu cativa ani...nu e bine sa privesti in prapastie(trecut) ca o sa cazi in ea de la ameteala

nu mai pot de masea...azi noapte simteam ca imi vine sa dau cu ciocanu in cap si nu am mai avut pic de nurofen...in afara de dentist spuneti-mi ce sa fac ...ca e prima oara cand am dureri de masele

Mergi la inceput