MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mel,daca nu ai pus lipide a iesit un desert glucidic intr-adevar. Are mult de slabit sotul tau dar uite, daca Maya a putut va putea si el.

Child, daca tu te saturi cu cat mananci e ok. Eu nu as rezista pana la pranz doar cu capsuni, iaurt si tarate. Din nefericire eu sunt o mancacioasa incurabila

Ninha,chiar ne-ai zis ce bebe ai in burtica? Parca tot baiat dar nu mai stiu sigur.

Brandu, distractie frumoasa

Ieri am fost la niste prieteni la gratar, dar a mai fost si bogracs si gogosi si socata .

Am facut azi aceste placinte http://adamache-laura.blogspot.com/2008/11/scallion-pancakes-china.html. Nu mi s-a desfacut aluatul cum zicea Laura dar sunt foarte gustoase. Probabil din cauza fainii integrale...Sunt chiar de faza 1 zic eu( cantitatea de ulei de masline e infima,doar se unge aluatul) si mi-am asigurat pranzul pe saptamana viitoare.

Maya,Dana, ziceti ceva mai fetelor ca deja ma ingrijorez . Tineti sau nu tineti monti, nu conteaza, doar ziceti ca sunteti bine

O duminica frumoasa in continuare

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Puisor despre ce reteta vorbesti ? Sunt o multime pe site-ul indicat - mi se pare interesanta maioneza din lapte soia + ulei + sare + suc de lamaie ? merge laptele de soia la o masa proteica ?

Meniul de astazi - cred ca e cam varza

D: cafeaua mea cea de toate zilele
P: muschi de vita la gratar + sos din
branza cu mucegai ( gorgonzola) , putin unt, smantana -

nu prea e monti asa-i ?

In plus ficatei de pui prajiti

si ..... desert crema de fructoza ... arsa pe care am facut-o aseara ( oua, lapte 0% si fructoza )

am cam dat-o in bara astazi

Mergi la inceput

Mel,daca scoti punctul de la sfarsitul linkului merge.E vorba de scallion pancakes. Mie mi se pare ok meniul, doar ca monti zice ca nu e benefica pt slabit combinatia de carne si branza,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

Meniul de azi:
- ananas proaspat, iaurt 0% cu tarate de ovaz, expresso
- kefir, pui la rotisor cu mujdei de usturoi
- inghetata de cacao cu fructoza
- salata cu diverse legume si telemea, restul de inghetata.

Eu nu am citit in cartile lui Montignac ca ar fi o problema in combinarea carnii cu branza...poate o fi o chestie mai noua...

MEL eu cel mai mult am avut vreo 65-66 kg cu tot cu sarcina, dupa aia am slabit binisor, dar apoi m-am lasat pe tanjala si iar ajunsesem la vreo 60 kg.
Acum am 57 kg, dar mai am pana la target...dar cum vine vara si vad ca nu mai arat bine in hainele mele...musai sa-mi ating scopul

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Da Puisor, asa este. Arata tare bine placintele tale. Sa ai pofta buna

Diana este tare frumusel baietelul tau. Sa-ti traiasca!

Seara , daca tot am mancat bine la pranz, mi-am facut paste integrale cu sos de rosii si desert - branza 0% + fructe de padure.

Va spun maine cum se prezinta cantarul ....

Mergi la inceput

Buna dimineata. Haideti la

Diana,ai dreptate,mea culpa . Nu monti zice ca nu e buna asocierea, ci e o constatare a fetelor de pe culinar. Si anume ca se slabeste mai greu daca se asociaza carnea cu lactate. Si dpdv al sanatatii sunt cam multe proteine animale la o masa.

Meniu azi:
MD: pancakes cu ceapa si salata de gulie
P: inca nu stiu, cred ca un avocado si ceva pe langa
C: musaca de vinete cu carne tocata de pui

Azi sunt libera asa ca ma bag la

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Ninha,chiar ne-ai zis ce bebe ai in burtica? Parca tot baiat dar nu mai stiu sigur.

da, Puishor, baietel avem in burtica, si ne dam cu capul de pereti ca nu gasim un nume suficient de extraordinar, de frumos si de maretz, sa se potriveasca cu asa odor...
Sa stii ca o sa fac si eu clatitele alea, cu prima ocazie cand am chef de miros de prajeala. arata bestial ! si cred ca si sunt foarte gustoase!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

bridusikule, pe unde umbli? ai dezertat? hai, inteleg, a fost weekend, dar azi e deja luni! treci la treaba, ca se activeaza .
hai, zi-ne, ce-ai manca in we?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

NINHA ce spui de Cezar, ca nume pentru baietelul vostru...nu e destul de maret? sau Stefan, Mihai (ca tot nume de domnitor are si primul baiat, nu? )

PUISORUL credeam ca mi-a scapat mie ceva legat de asocierea carne-lactate. Montignac chiar recomanda ca desert ceva branzeturi, eu cred ca nu-i prea mare aglomerare de proteine daca se mananca in cantitati normale, spre mici chiar
Adevarul este ca acum nici eu nu prea mai combin carnea cu branza, dar neintentionat...cateodata mai combin, prefer insa branza de vaci 0% sau iaurt 0%.

Sa stii ca taratele de ovaz sunt foarte satioase, chiar nu mai apare foamea vreo cateva ore.

MEL multumesc

Meniul de azi:
- iaurt 0% cu tarate de ovaz, cafea
- branza de vaci 0%
- pui la rotisor cu muraturi, cafea deco
- ceai verde
- salata cu diverse legume, branza (cas sau telemea), iaurt cu capsuni
- ceai fructe.

Deabia astept sa se intoarca BRINDUSIK din vacanta, sa ne povesteasca peripetiile ei culinare

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna fetelor!
Am cam lipsit 2 zile de la raport, dar cum nu cred ca mi-a dus careva dorul, nu-i bai!
Zilele trecute, am reusit a tin monti, pana dadeam de ceva dulce. Asta e, inca nu ma pot controla la dulciuri, poate o veni si vremea aia. Azi, panaa acum nu am avut nicio abatere, dar nu mai spun nimic, ziua inca nu s-a terminat. Cu toate acestea, cantarul imi arata cu un kg. si jumatate mai putin decat la inceput. Si la haine sse simte, dar foarte putin. Pana acum am avut "rushii" pe cap, dar de maine incerc sa fac si ceva miscare.
Am si eu 2 intrebari pentru cunoscatoare: dupa o masa (ce fel) pot sa mananc cioco 85% cacao?
Vreau a fac o crema de branza, problema e ca m branza de vaci 0% grasime, si trebuie amestecata cu unt si branza telemea. E ok? Brindusik imi explica la un moment dat ca nu trebuie amestecate branzeturile grase cu cele slabe.
Asa e? Trebuie sa cumpar branza de vaci grasa?

Mergi la inceput