MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
tlaura spune:
Brindusik, ce veste proasta mi-ai dat! Si eu care eram comvinsa catin monti 100%. De ciuda, mi-am facut de cap aseara. Dar de azi, ma straduiesc din nou. Bine ca mi-ai spus ce si cum, uitasem multe din chestiile astea. Dar nu pot renunta la cafeaua de dimineata, si nici nu o pot bea fara sa fie dulce, asa ca spuneti-mi si mie cu ce o pot combina, ca sa nu fac prea mult rau. Pot manca iaurt 0,1% cu paine monti?
Nu va mai scriu ce am mancat ieri, am sa revin cu meniul de azi!
brindusik spune:
laura iaurt 0% cu fulgi, sau paine monti cu ceva gem conform e perfect glucidic si merge cu fructoza din cafea...dar poti indulci cafea cu zaharina de exemplu daca vrei sa mananaci lipide
apropo puisoaro de zaharina ce parere ai ca stevia ai dezarmat-o
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
JulieX spune:
salutare!
eu ma mentin undeva in jur de 72... daca fac abateri urc putin, cateva sute de grame, apoi sunt cuminte si scad...
nu stiu ce am , nu mai pot sa ma tin de regim cum trebuie, de aceea nici nu mai scad; parca as fi in faza a IIa deja...
nici nu v-am mai scris, ca sa nu vin iar la "spovedit"
asa patesc intotdeauna, ma tin bine de regim pe timp de iarna, incep primavara sa mai calc aiurea, iar o data cu caldura... gata!
mi-am facut de cap ieri, asa ca azi sunt cuminte:
MD - wasa integrala din comert cu zacusca; cafea cu stevie
G - fructe
P - salata cu castravete si branza telemea
G - fructe
P - ???
am uitat sa va mai spun ceva... eu nu pot sa beau apa nu am senzatia de sete si sunt zile intregi in care lichidele mele sunt doar cafeaua si supa da, stiu, nu e bine
si pe curand!
brindusik spune:
julie si eu sunt la fel...da ma oblig sa beau apa....adik nu trebe sa simti sete ca sa bei apa ca daca simti asta inseamna ca deja esti prea deshidratata
dupa cum spuneam io ma oblig sa beau apa..imi pun dimineata o sticla de 1L de apa in fata si chit ca mor langa ea pana plec de la munci o dau gata..prima zi o fost mai nashpet..da dupa am baut si 2L pe langa ceai, cafea si ciorbe acasa si sincera sa fiu atunci am dat cel mai bine jos..constant cate 500g pe sapt
child spune:
Salutare in ceas de noapte!
Meniul de azi:
- iaurt cu tarate de ovaz, cafea
- gratar din piept de pui, un ou romanesc, cafea deco
- ceai verde
- salata cu diverse legume si ton, putin cas, ceai fructe.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
mel_g spune:
Meniul meu de astazi
D: iaurt 0% cu cereale , cafea neindulcita
g: un mar
P : pui , ardei copt si salata de vinete
S: salata, iaurt 0% + wassa
Ieri m-am cantarit si aveam 53,8. Astazi in schimb , 54 kg.
Deci ma duc in sus ? Unde gresesc ?
Brandusik mi-ai dat pm-ul ?
brindusik spune:
mel gata am trimis mesajul
in meniul de azi nu ai gresit nimic..si nu cred ca gresesti in general...dar de asta e indicat sa iti alegi o singura zi pe sapt sau luna in care sa te cantaresti...ca de pe o zi pe alta apar fluctuatii din astea...e normal..is doar 200g
ninha spune:
Ceau , frumoaselor!
hai la
Am descoperit ieri o salata faina: tulpina de telina (sau apio, la magazin), taiata subtire + gulie data pe razatoarea mare + vinegreta si condimente. Foaaaaarte bun!!!
I rest am mai mancat pui cu legume la wok, asezonate cu sos Worchestershire, iahnie de fasole cu masline aromate, si muuuulte fructe (cel putin 1/2 kg de capsune zilnic + altele)
Numai ca dimineata continui sa mananc paine si /sau cereale cu lapte. altfel lesin. Asta e...
As avea chef de ceva peste, dar nu mai stiu cum sa-l fac. la cuptor.... e prea cald zilele astea. poate il marinez.
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
mel_g spune:
Gata am pus doua poze. Una cu mine si alta cu sotzul din dotare ........ asta ca sa intelegeti de ce ma chinui eu atat de mult cu acest regim. Tinem amandoi, adica eu mai mult pt a-l mobiliza pe el.
Dar tot vreau sa dau jos cele 2 kg care mi-au ramas ( 1 s-a dus) si sunt suparata rau pt ca astazi tot 54 .
Meniul (identic cu cel de ieri)
D: iaurt 0% + cereale integrale
P: Friptura pui la tava
C: salata + iaurt 0% + wassa
As incerca in seara asta niste paste integrale, dar atunci maine voi avea tot 54 asa ca mai bine ma abtin ?! Ce ziceti ?
child spune:
Buna seara fetelor!
Meniul de azi:
- putina branzica de vaci 0%, iaurt 0% cu tarate ovaz, cafea
- salata cu diverse legume si telemea, cafea deco
- un iaurt 0% cu afine
- ciocanele la cuptor cu mujdei de usturoi, putina gulie, ceai de fructe
NINHA suna bine salata ta cu apio, azi mi-am luat si eu, ce condimente pui la salata? Ca eu nu prea le am cu condimentatul, in afara de sare si piper
MEL vezi ca Montignac spunea, in ultimele carti, ca cinele de carbohidrati ar ajuta la slabit mai repede...asa ca...eu as risca in locul tau
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)