MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

laura deserturile desi is "monti" nu ai voie sa le ai la aceeasi masa cu lipide(carne) ca vad ca la cam toate mesele ai avut ceva lipidic si ceva glucidic...nu e voie sa faci asta conform monti

de exemplu iaurtul 0% pentru ca nu are grasime e glucidic..lactatele in general fiind glucid-o-lipidic. deci ori stabilesti masa sa fie lipidic si mananci ca atare(carnita, legume,salata) ori glucidica (orez integral cu legume fara pic de ulei sau carne)..ma rog ti-am dat numai cateva exemplu
desi monti nu permite cafea..cam toate mai bem...dar nu poti din nou avea crenwursti(lipida) cu fructoza(glucida)

tu ce dieta ai e mai mult hipocalorica dar nu e monti

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

Meniul de azi:
- iaurt 0% cu tarate de ovaz, cafea
- gratar din piept de piept, un ou romanesc, cafea deco
- ceai verde
- branza de vaci 0% cu iaurt 0%

M-am hotarat ca, macar o perioada, sa mananc lactate 0% grasime, pentru ca eu nu pot functiona fara lactate, dar astea sunt cam pline de lipide, asa ca...

O zi cat mai frumoasa sa aveti

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Raportez 57kg, deci -500g in minus.

Si raceala care e pe trecute.
N-am mai scris ca aici a fost we lung, si mi-am mai luat si o zi de concediu. Tocmai bine ca a fost si Anca racita. Am stat la soare, sa ne prajim virusii.
Adevarul e ca a venit vara si aici, si am stat mult prin parcuri, am facut treaba in casa.
De azi, back la serviciu.

Meniu:
- cafea + p. prajita cu gem conform;
- gustare: pepene galben;
- pranz: salata verde cu gratar de purcel+ 2 patratele cio neagra 90% (e atat de amara, ca sigur vor fi decat 2 patratele);
- gustare: iaurt 0%
- cina: fasole uscata in sos tomat.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele,

Scuze ca nu am mai intrat pe aici de cateva zile.
Totusi am promis ca pe 24 ale lunii dau raportul. Deci am slabit 3,6 kg pana acum. Cam putin fata de alte dati cand slabeam in prima luna mai mult de 5 kg; Dar asta este. Deci, daca aveti timp, treceti-ma si pe mine in tabel 83,3 kg. (Multumesc)
Scuze ca nu scriu mai mult, dar sunt intr-o perioada tare aglomerata...va pup si mai trec ....

Mergi la inceput

ralu, cristina bravo bravo..foarte frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu sunt intr-o perioada tare aglomerata . Dar ieri am fost la o prietena dermatoloaga si mi-am facut in premiera microdermaoabraziune. Super chestia, chiar am un ten mai curat si mai luminos. Cred ca voi mai repeta experienta mai ales ca cica as putea sa scap de punctele negre si porii dilatati, si chiar de ridurile superficiale.

Ralu, lasa ca ii bine si atata. Important e ca e cu minus

Dana, Maya, Vali, o vorbulita cat de mica, please

Brandu, super tari pufuletii aia. As vrea si eu pt diversificare dar inca nu am vazut asa ceva. In schimb am vazut in Carrefour pappadom( o corcitura intre lipie si chips din faina de linte) dar aveau ceva prostii in ele. Am mancat la restaurantul indian si sunt bestiale

Cristina, asa e, daca a venit caldura stam mai mult pe-afara. Si din cauza asta am timp tot mai putin pt restul treburilor.

Meniu azi:
MD: wassa, avocado
P: briose cu rosii uscate si telemea
C: un pic de supa, capsuni multi, dulci si romanesti adevarati

Va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

puisoaro pufuletii astia au si faina de linte...adik au multe fainuri..da am vazut ca au si faina de porumb azi cand m-am uitat...deci: faina de naut, faina de linte, faina de porumb si faina de orez, faina de alune si faina de seminte de marar si inca vreo cateva mirodenii folosite de ei..le-am dat google da nu mai tin minte ce is

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Brandusik, am oasele f. subtiri si din acest motiv cantaresc mai putin decat orice alta persoana care are aceeasi inaltime.
si de dat jos ? De unde crezi ? Burta si fund .

Puisorule super tare microdermoabraziunea ta ! Cat a durat sedinta ? Cat a costat ?

Child ce putin mananci .... nu stiu cum rezisti ! Nu ti se face rau in timpul zilei ?

Meniul meu de astazi :
D: iaurt 0% cu cereale integrale
P: friptura de porc la tava cu ardei copti
C : o salata imensa din multe legume + iaurt 0% + wassa 8 feliute

L-am convins si pe sot sa tina regimul

Mergi la inceput

mel ce norocoasa esti de oase subtiri .. la mine am oasele asa de mari ca am senzatia cateodata ca trebuia sa ma nasc barbat.
iti trimit pe PM mesaj cu datele unde poti sa pui poze cu tine (sa te vedem mai bine) si sa ne vezi si pe noi daca vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mel, a durat cam jumatate de ora si habar nu am cat costa. Eu am intrebat-o pe prietena asta a mea ce crema hidratanta sa imi cumpar si mi-a zis sa imi fac o dermabraziune sa isi dea seama mai bine ce ten am. Rezultatul e ca am un tem ciudat si mixt : gras in zona T si uscat in rest. Mi-am cumparat deja crema de la Eucerine Aquaporine si mai am de luat un scrub, tot Eucerine. Ma bate gandul sa mai fac cateva sedinte dar astea vor fi pe bani . Cred ca sunt destul de scumpe, peste 150 de lei sedinta.

Meniu azi:
MD: conopida
P: briose
C: mazare cu ochiuri

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput