MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
mel_g spune:
Buna Laura si eu sunt nou noutza pe aici - tot cu 3-4 kg in plus. Ce pot sa-ti spun este ca am inceput de luni dieta si am slabit 1 kg. Insa, sunt tare nefericita pt ca nu am mancat absolut nimic dulce. Inainte mancam o ciocolata pe zi.
Fetele pricepute va rog sa-mi spuneti daca am voie paste:
1. Pasta dóro - 100% din porumb. Scrie pe ele ca au indice glicemic scazut 33 +/-8. Nu contin gluten, grau, lactate, ou zahar, colesterol, drojdie, soia, sare.
2.Paste Barrilla - contin gris din grau dur si apa
La masa de seara se poate paine daca am ales meniul glucidic ?
puisorul spune:
Laura,bine ai venit .Meniul a fost ok, doar ca daca vrei sa slabesti rapid ar trebui fara dulciuri deloc. Chiar daca sunt cu fructoza. Eventual poti manca ciocolata neagra, cateva bucatele. Ai incercat stevia in cafea? Are un gust mai ciudat dar te obisnuiesti in timp.
Mel, pastele de porumb nu sunt bune. Barilla daca nu sunt integrale iarasi nu sunt bune. Degeaba sunt facute din grau dur,trebuie sa mai fie si faina integrala. Eu mai mananc paine si la cina dar destul de rar. Monti zice sa mancam doar dimineata.
Meniu azi:
MD: perle de branza, lipie
P: lipie,pasta de fasole, cascaval,masline
C: cus-cus cu legume
Pt cine nu stie si e in cautare de bilete de avion lowcost,Wizz-ul are azi reducere 20% la toate biletele. Ne bate gandul sa ne luam bilete pt Barcelona
O zi frumoasa si insorita sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
mel_g spune:
Puisor, am mancat aseara pastele din porumb :((( asa ca vad astazi pe cantar ce am patit ..
De astazi plec in Ungaria pana duminica. Help!!!! Ce sa-mi comand de mancare ca sa stiu sigur ca e preparat Monti ?
JulieX spune:
mel_g
cred ca cel mai simplu e sa iei iaurt la MD, la P sau C fripturi cu salate si G de fructe
si iti mai dau un sfat: ia-ti migdale crude, sa ai in geanta tot timpul
tlaura spune:
Am revenit!
Mel, eu stiu ca nu avem voie decat paste integrale, combinate cu ceva fara pic de grasime. Poti sa faci un sos de rosii, pui in el diverese (sare, piper, busuioc si usturoi sau orice alteva mai vrei), si numai asa se pot manca. Iar asta cam in a doua faza daca se doresc rezultate urgent. Nu mai tin minte daca se pot manca seara, sau in zilele in care mananci si grasimi.
Eu am tinut aceasta dieta acum7 ani, dupa ce l-am nascut pe Andrei.(la un am dupa ce l-am nascut), si am avut rezultate f. bune. Pe atunci il studiasem pe monti pagina cu pagina, acum nu mai tin minte combinatiile, de aceea am si apelat la acest subiect.
Puisorul, stiu ca ideal ar fi fara dulciuri, dar nu prea pot. cel putin acum la inceput. Sunt dulcio-dependenta si daca nu imi iau portia cand simt nevoia intru in sevraj!
Vad ca voi mancati lipie, ce fel? integrala?si cu ce se poate combina lipia?
eu as vrea in seara asta sa-mi fac paste integrale, asa cum ii povesteam lui mel, dar nu stiu daca am voie dupa ce am mancat azi.
D: cafea cu fructoza, 2 carnaciori cu o rosie
G: suc de fructe facut in casa cu morcovi si telina
P: 2 cremvusti piept pui si salata verde lus rosie plus castravete, cu lamaie si putin ulei de masline
G: cafea cu fructoza (acum o beau), si probabil inca ceva dar nu stiu inca ce
Iar pentru cina, daca credeti ca e ok, as vrea paste cu sos de rosii
o dupa amiaza placuta!
child spune:
LAURA bine ai (re)venit la monti!!!
Ai voie paste integrale, de ce nu? Doar sa nu le combinicu proteine si lipide, dar am vazut ca stii asta
Pun meniul de azi:
- kiwi, cas, muschiulet de porc afumat, ardei, cafea
- salata cu diverse legume si mozzarela, cafea deco
- migdale
- ostropel de pui, cioco 75%.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
Laura bine ai venit la noi!
montigirls is epuizata...si ziua inca nu s-o terminat..ma confesez cu 2 sanwich-rui cu painea de-a astora aiurea si 3 pateuri cu brinza.la cina o sa compenesez cu ceva salata cu ceva...is in deplasari si nu am cum sa fac mofturi la mancare ( dar sincera sa fiu toata ziua m-am gandit a ciorba mea de afumatura din frigi )
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
JulieX spune:
hello!
eu incep ziua cu paste integrale, amestecate cu sos de rosii, putin usturoi verde, busuioc, sare si piper. Nu-mi plac deloc, asa ca nu o sa mai fac! trebuia sa incerc, mai ales ca imi plac pastele, dar... nu si in forma aceasta
la pranz am supa, iar diseara mazare cu pui
intre mese... fructe
tlaura spune:
'Neata fetelor!
brindusik si child, multumesc de primire! (la mine nu merg emoticonurile, asa ca nu pot postae o floricica), dar puteti considera ca v-am dat-o!
JulieX, cand am dat cu ochii de meajul tau, ma gandeam ca l-am scris eu si nu mai stiu! pentru ca si eu am avut acelasi lucru la MD. Cu diferenta ca mie mi-au placut! Am pus si cateva masline taiate in sos.
Eu am uitat sa va dau datele mele: vad ca brindusik, tu este de serviciu la capitolul asta. Deci:
am inceput pe 17 mai, cu 56 kg la 164 inaltime, tinta fiind de 54, si daca se poate chiat 53.. Mai trebuie ceva?
O zi buna! Pup!
puisorul spune:
Vai, vai, ce rusine ...pe pagina 2...unde sunteti montigirls?
Maya, cum mai esti?
Vali, hai zi ceva
Somleac, ce face piti?
Laura,lipiile sunt monti si le fac dupa o reteta de pe culinar,jumate faina integrala si jumate tarate.
Julie,mai poti incerca sos de rosii cu ciuperci. E o varianta mai gustoasa.
Mel,distractie fumoasa in Ungaria
Brandu, unde umbli fata? Hai da-mi o mana de ajutor si nu ma lasa singura pe weekend
Andanii, chiar nimic-nimic nu ne zici
Meniu azi:
MD: cuscus cu legume
P: lipie cu pasta de fasole,cascaval si masline
C: tocanita de porc cu ceapa verde si paine alba ( numai de-asta avea mama )
Maine mergem la o nunta dar ma descurc sigur. Oricum tort si prajituri nu imi plac.
Daca am timp as face checul asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/26060/Reteta-Montignac-Chec/.
Un weekend linistit doamnelor
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii