MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

hello, hirls!!
Bun venit fetelor noi!

Mai, Puisorule, cous-cous-ul ala e monti? de care folosesti?

O s-o las balta cu painea, se pare ca pur si simplu n-am talent!
Azi mananc porc la gratar cu salata de varza.
toata saptamana am mancat humus pe paine, cu rosii. foaaarte bun!! voi? ce mai mancati?
Va si va doresc un we delicios!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, cuscus am gasit integral la un plafar si cica are IG de 45. Asa ca l-am combinat doar cu legume. Mie mi-a placut dar la restul familiei ba.

A iesit bunut checul, lipicios, dulce de la caise. De dimineata mi-am facut niste zuchini a la Maya iar restul meselor le voi servi la nunta.

Va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io ce sa va spun..
puisoaro nu am net pana luni..acu is la munci ca sa printez ceva da o sa stau pe liber pana luni..deci va descurcati fara mine

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

deci va scriu d p mobil acu
abea am terminat d facut o praji cu jeleu
in crema alba am pus 300g d brinza,400g d iaurt dietetic si vreo 100ml d lapte 0% in care am diluat gelatina si am mai ras si coaja d la o porto. am indulcit-o cu 2 linguri d stevia( am gustat si abea dak are iz d dulce, cred k la 800g umplutura 2linguri nu fac fata mai ales k am pus si iaurt 0 si asta e acru)
una peste alta abea astept sa se inchege jeleul meu d fructe de padure

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor! cam slaba miscarea pe aici!
Eu m-am dat in barci rau de tot, ieri; am fost la nite prieteni la gratar, si totul a fost ok. pana la tort; nu am putut rezista.
Plus ca si cu o sear inainte, am cedat poftei de dulce si am mancat niste rahat si cartofi la cuptor, facute pt. ai mei.
In fine, incerc sa o dreg de azi inainte, dar va rog frumos, dati-mi si mie retetaa sai linkul de la reteta de cheescake monti, ca am inebunit cautand-o! De o ora ma chinui si nu agasesc!
Urgent, ca acum ma duc la cumparaturi. Multumesc!
Va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Laura, imi pare rau ca am vazut asa tarziu ca vrei reteta de cheescake. Eu fac dupa aceasta reteta http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2869/new-york-cheesecake. Nu e 100% monti din cauza biscuitilor dar asta e. Pun biscuiti digestivi( la standul pt diabetici i-am gasit)iar in crema pun fructoza. Mai poti incerca panna cotta http://gospodini.blogspot.com/2008/09/panna-cotta.html sau terina de zmeura http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/26677/Reteta-Montignac-Terina-de-zmeura/.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare, salutare!!!
Vad ca pe aici slabe miscari de trupe, asta e de bine, inseamna ca toate v-ati atins deja targetul!

Meniul meu de azi (ala de ieri nu-l pun, ca am fost la o Elena si am mancat tort, bine-nteles)
- telemea cu castraveti si rosii, cafea
- pastrav la cuptor cu sufleu de spanac, lattte machiato (o mica, mica abatere ), cioco 75% cacao
- inca nu stiu pe deseara, poate tot sufleu cu pastrav, ca a mai ramas de la pranz, sau poate o salata cu cas...mai vad eu, ce chef am.

O dupa-amiaza placuta va doresc

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Salutare fetelor ! V-am simtit lipsa !

M-am intors din Ungaria ( am fost cu sotzul la control este operat acolo la unul dintre ochi ). De joi n-am mai tinut deloc regimul dar e bine ca n-am pus chiar totul la loc.

Sa ma treceti si pe mine in lista cu 168 cm, 55 kg si as vrea sa ajung pe la un 52

Puisorule multumim pt retete. Chiar ma interesau si pe mine dar nu ma pot apuca astazi pt ca sunt f. obosita.

Laura ai facut prajitura ? Cu ce ai indulcit-o ?

Brandusik prajitura ta cum a iesit ?

Fetele de unde cumpar paste integrale ? Nu am gasit nici in Carefour nici in Kaufland decat paste din grau dur.
Pot sa cumpar rosii decojite din conserva, pt a face sosul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Am uitat sa va spun : pe drum am citit ........monti.
Am vazut in carte ca la masa glucido-proteica ai voie acizi grasi mononesaturati (ulei de masline). Asa este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Salutare, salutare!!!
Vad ca pe aici slabe miscari de trupe, asta e de bine, inseamna ca toate v-ati atins deja targetul!

hi-hi-hi, daaa, child, intr-devar, mai ales eu!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput