Aspirante optimiste >20 ani (684)
Raspunsuri - Pagina 5
Katy82 spune:
Merci anca, deci alti bani, alta distractie.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
ancadragoman spune:
dar daca nu ai mai mult de 4- 5 luni de la papa fa doar secretia
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
cixinica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Fetele aveti idee cate luni sunt valabile papaniolau si analizele de secretie pentru un HSG? Nu am avut banuti sa-l fac la timp si acum cred ca mi-au expirat analizele vechi facute in ianuarie. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Cand am intrebat eu mi-a zis ca nu trebuie sa fie mai vechi de 3 luni.
elenusht spune:
fetelor, voi ce credeti! daca din 8 cicluri monitorizate care veneau fix la 31 de zile si ultimile doua: unul a vwnit la 27 si unul la 36, cand ar trebui sa astept musafirii? nu am mari sperante luna asta pentru ca nu prea am prestat,dar totusi incolteste in mintea mea: daca vine ???? nu vreau sa ma imbat cu apa rece, totusi!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
vreau si eu un
bellasamoyed spune:
katy eu zic sa vb intai cu dr si vezi ce zice.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12
samburelul meu
camcris spune:
citat din mesajul lui Katy82 Fetele aveti idee cate luni sunt valabile papaniolau si analizele de secretie pentru un HSG? Nu am avut banuti sa-l fac la timp si acum cred ca mi-au expirat analizele vechi facute in ianuarie. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
i-ti raspund io sigur care astept de cateva luni sa fac HSG papanicolau nu mai trebui refacut trebuie doar secretia si cultura col cu 1 luna inainte de a face HSG, nu trebuie sa ai nici o infectie acolo
sunt spitale in bucu. unde nu se plateste HSG si nici secretia doar ce dai spaga la dr.
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Monique, voi de cat timp incercati? Eu sunt convinsa ca tine tare mult si de psihic. Uite, am o prietena care trebuie sa nasca in cateva zile si care a ramas mereu insarcinata doar in concediul de vara. Mai are un copilas si a mai pierdut o sarcina intre timp. Dar ea doar in august a ramas gravida. Apare deci atunci cand te relaxezi. Noi am uitat de asta de ceva timp. Am facut un calcul ca trebuie sa-mi vina din nou dupa salariu Daca e sa apara rusii din nou o sa-mi vars suferinta in sandalute. |
noi incercam de aproximativ un an si ceva.....
dar in iulie am stabilit concediu, la inceputul lunii
sa speram macar atunci....
Monique77 spune:
asta-i o intrebare buna, ma intereseaza si pe mine
secretia oricum mi-o fac, dar papanicolau abia l-am facut acum o luna
Monique77 spune:
si cat costa analizele de secretie? ce anume trebuie facut de fapt?
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
i-ti raspund io sigur care astept de cateva luni sa fac HSG papanicolau nu mai trebui refacut trebuie doar secretia si cultura col cu 1 luna inainte de a face HSG, nu trebuie sa ai nici o infectie acolo sunt spitale in bucu. unde nu se plateste HSG si nici secretia doar ce dai spaga la dr. www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Camcris, deci pentru HSG cum procedez la spital?
sun in prima zi de ciclu si ma programeaza de acolo?
unde sun, ce zic? cer un doctor anume?
cum se procedeaza?