Aspirante optimiste >20 ani (684)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Fetele aveti idee cate luni sunt valabile papaniolau si analizele

si cat costa analizele de secretie? ce anume trebuie facut de fapt?

depinde unde vrei sa le faci de exemplu la medlife analizele de secretie costa 43 ron, cultura col 50 ron, se pot face gratuit cu trimitere de la medicul de familie catre ginecologie

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Camcris, deci pentru HSG cum procedez la spital?
sun in prima zi de ciclu si ma programeaza de acolo?
unde sun, ce zic? cer un doctor anume?

cum se procedeaza?

HSG se face pana in ovulatie in functie de cum stabilesti cu dr. si la ce spital vrei sa faci, la privat se plateste iar la stat spaga, pai dr. il cauti tu mai intai i-ti faci secretia si cultura col apoi mergi la ce dr. vrei tu eu asa merg la albu, deci primul lucru este sa-ti gasesti un dr. bun in care sa ai incredere

Mergi la inceput

acum eu nu mai am incredere deloc la stat ca sa nu mai zic si de particulari ca sunt cam in dubii si cu unii
deci ai inteles ceva din ce am scris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele secretia la Sandor e 40 de ron, am intrat acum si un HSG undeva pe la 400 ron. Cred ca acolo o sa fac, dar in iunie, ca luna asta ”sunt sexy la portofel” vorba unei colege.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bella, in general la prima sarcina miscarile copilului se simt mai tarziu..eu pe Stefan l-am simtit ca un fluturas in stomac, ceva de genul, la fix 16 saptamani. Iar de sexul copilului, ai vazut si de la alte fete de la odisee...daca iti spune vreun doctor la 13 saptamani ce e...iti da in procente..si cum i-a zis cuiva..ai 50% sanse sa ai baiat..pai tot asa putea zice ai 50% sanse sa ai fata... Mie la 16 saptamani mi-a zis ca 80% e baiat, iar la 18 saptamani mi-a zis ca 100% baiat.

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele secretia la Sandor e 40 de ron, am intrat acum si un HSG undeva pe la 400 ron. Cred ca acolo o sa fac, dar in iunie, ca luna asta ”sunt sexy la portofel” vorba unei colege.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

important este sa gasesti si un dr. bun, atuci poti face secretia si cultura col luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

NeliaCris si Ylari felicitari!!! Sa aveti sarcini usoare, usoare si cu bb sanatosi si la termen

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Fetelor eu am fost in fundul butoiului
Abia am reusit sa ies la margine asa un pic

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Insa astazi, asa printre lacrimi, si printre stropii mari de ploaie DD mi-a aratat o raza, chiar dak nu are legatura cu bb eu sunt sigura k ma va ajuta in lupta pt puiul meu, ma voi mai linisti cat de cat. Astazi am reusit sa ma transfer cu postul in oras am scapat de cele 4 ore de naveta, de mirosuri si toate cele
Chiar dak ma voi instala pe noul post, adik voi deveni doamna de oras, abia din 1 septembrie eu sunt sigura ca de astazi makr din acest punct de vedere nu ma voi mai stresa
pe toate , am intrat sa impart aceasta veste buna pt mine cu voi toate

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Acum ma bag sa citesc din urma ca am ceva de recuperat....

Ancuta , in curand

Mergi la inceput