Aspirante optimiste >20 ani (684)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Nu v-am mai auzit de mult si mi-ati lipsit.
Lore, eu tin pumnii in continuare. Bella, orice o fi moaca mica numai sa fie sanatos si sa aiba o viata lipsita de griji si suparari, cu multe multe momente frumoase.

Eu ieri eram la farmacie sa-mi iau testele de ovulatie si tot calculam de zor ca nu-mi dau seama cand e perioada fertila si asa mai departe cand mi-am dat seama ca m-am saturat. De asteptari, calcule, intrebari, n teste de sarcina si asa mai departe. Eu si sotul oricum jap-jap destul de des asa ca orice ar fi trebuie sa se prinda candva.
In ultimul timp disparuse nebunia.
Asa ca aseara nu am folosit vinuc ci vodca cu suc de portocale si a fost absolut extraordinar. Vreau sa traiesc in continuare asta si am credinta nestramutata ca atunci cand va fi mai bine pentru noi o sa primim si copilasul dorit.
Nu stiu daca ati trait sentimentul dar aseara am realizat ca mi-a fost dor de sotul meu. Cumplit de dor. A fost langa mine mereu dar mereu cand ajungeam acasa nu vedeam in el decat ceea ce-mi doream mai mult si nici nu stiu cand am cazut pe panta asta.
Asa ca nu stiu exact cand e perioada fertila la mine. O sa calculez acum cand ar trebui sa vina si o sa-mi pun reminder in agenda la 10 zile dupa si DACA pana atunci nu au aparut rusii o sa fac un test.
Am zis!

Matza, exactla asta ma gandeam eu acum 5 minute
ca m-am saturat sa ma agit, sa calculez si asa mai departe
asa ca nu voi mai tine cont de nimic

eu nici macar nu mai vreau sa stiu cand ovulez
vreau sa fie totul din nou natural
voi inceerca sa readuc la normal....sper sa pot
deocamdata eu cred ca voi putea...ca m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Buna ziua fetelor, tin pumnii stransi Lore sza fie totul bine si la fel pentru celelelalte fete care urmeaza sa se testeze, sper sa vedeti dublu.
Bella eu pe bebe l-am simtit prima data la 20 de saptamani, chiar eram super panicata ca nu il simt, dar si cand am inceput sa il simt sa te ti tare, al meu se misca non-stop, uneori ma intreb daca mai si doarme, sper ca atunci cand se va naste sa fie foarte cuminte ca ma gandesc ca este super obosit dupa atata miscare in viata intrauterina.....iar in ceea ce priveste sexul lui bebe mie mi s-a spus prima data la 16 saptamani ca este baiat si mi s-a confirmat la 22 de saptamani la morfologia fetala 4D, asa ca mai ai putin de asteptat, oricum eu am stiut mereu ca voi avea baiat, asa ca daca si tu smti lucrul acesta asa va fi, te pup.
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata.

35+ cu Matei

Nastere usoara!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Neata gagici!

Lore felicitari pentru vestile bune
ma bucur tare mult
abia asteptam sa intru sa vad ce ai facut

eu ma duc la un curs pana la ora 12:30... bleah...e musai...

eu am o grija: nu prea am avut cheaguri ciclul asta, si m-a tinut si extrem de putin
aveti idee daca se poate intampla si asa?
adica m-a tinut cred vreo 2 zile si am avut niste scurgeri ca albusul de ou dar foarte diluat ca si consistenta. in schimb rosu, sange, normal, darslab cantitativ chiar si pentru prima zi

vi s-a mai intamplat?
mie mi-e sa nu am vreo dereglare sau alte alea

aveti idee? vi s-a intamplat?

Dupa ce trece eu zic sa-ti faci un test de sarcina, s-o fi prins mai tarziu. Nu stiu ce sa zic. Poate o fi sangerare in sarcina. Unele fem se pare ca au asa ceva in prima luna, cand tb sa le vina menstra. Bafta!

mai n-as crede ca e bebe
ca n-am nici un simptom
sanii sunt desumflati....cum sutn dupa menstra...

Mergi la inceput

Fetele eu nu zic ca stresul nu ar afecta, sigur afecteaza, dar daca de luni bune incercam si nu vine bebe sigur tb incriminate alte probleme si nu stresul. Oricum nu pot sa spun ca ma crizez prea tare pe tema bebelui, am zis ca daca nu vom avea vom infia, dar totusi nu cred ca e primul raspunzator pt lipsa copilului. Daca ar fi sa ma iau pe mine ca exemplu, eram mult mai stresata in primele luni de incercari, acum deja m-am cam obisnuit cu ideea. Inainte citeam zilnic N site-uri despre sarcina, acum nu mai e deloc asa. Deci eu zic ca tb facute analize si sa nu ne culcam pe urechea ca bebe nu vine din cauza stresului, ca s-ar putea sa pierdem timp pretios. Eu sunt sigura ca si la mine, desi am toate analizele pana acum bune, o cauza exista. Trebuie doar sa o descopar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Monique, voi de cat timp incercati?
Eu sunt convinsa ca tine tare mult si de psihic. Uite, am o prietena care trebuie sa nasca in cateva zile si care a ramas mereu insarcinata doar in concediul de vara. Mai are un copilas si a mai pierdut o sarcina intre timp. Dar ea doar in august a ramas gravida.
Apare deci atunci cand te relaxezi.
Noi am uitat de asta de ceva timp.
Am facut un calcul ca trebuie sa-mi vina din nou dupa salariu Daca e sa apara rusii din nou o sa-mi vars suferinta in sandalute.

Mergi la inceput

Moni tu iti cunosti cel mai bine corpul.

Mergi la inceput

Matzaila poate a avut o afectiune si expunerea la soare i-a facut bine. Asta nu inseamna ca tb sa ne stresam, Doamne fereste. Dar poate totusi exista si o alta cauza a infertilitatii, in afara stresului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Matzaila poate a avut o afectiune si expunerea la soare i-a facut bine. Asta nu inseamna ca tb sa ne stresam, Doamne fereste. Dar poate totusi exista si o alta cauza a infertilitatii, in afara stresului.

asa am patit eu ,am dat vina pe stres si aveam trompele infundate

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Fetele aveti idee cate luni sunt valabile papaniolau si analizele de secretie pentru un HSG? Nu am avut banuti sa-l fac la timp si acum cred ca mi-au expirat analizele vechi facute in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cateva zile,infectia poate sa apara oricand

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput