Aspirante optimiste >20 ani (684)
Raspunsuri - Pagina 10
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Mihacor, daca ai fi zis ca era slab cantitativ as fi zis sa iti faci un test...dar asa... cat despre problemele tale eu as zice ca sotul tau sa-si caute de munca in alta parte si gata... rude, rude dar branza e pe bani!... sotul meu nu s-ar gandi o clipa la asa ceva. Ai insa un argument: daca ramai insarcinata, tu nu mai vrei sa muncesti (plus ca e periculos- ai zis ca lucrezi la bucatarie unde e ff mare caldura) asa ca el trebuie sa isi asume familia!!! |
eu una luna asta nici nu am avut slab cantitativ si inca nu sunt gata cu dansul...
cat despre familia ai dreptate...acum abia astept sa vina sotul meu acasa diseara sa imi spuna de discutia cu unchiul meu...sotul meu e tare cu bun simt si nu vrea sa supere pe nimeni...dar cateodata nu mai merge...
Vreau si eu un ...
alina_loca spune:
citat din mesajul lui gabyv Alina, eu sunt ziua 21... asa ca mai am de asteptat, dar nu ma laud cu temperaturi fabuloase. |
Da, nici eu nu stiu daca 37 este o temp buna, dar daca se mentine constanta este de bine nu? Cred ca o sa asteptam impreuna ca si eu am cm mai lung si sunt putin in urma ta la numarul de zile 18-21, tot pe acolo este.
Monique77 spune:
si....exista posibilitatea ca un test sa nu se pozitiveze nici in ziua 17 ???
acum gandindu-ne ca menstra n-a fost menstra.....
mihacor spune:
moni draga eu una nici nu vreau sa iti fac iluzii...dar acum imi aduc aminte ca mi-a povestit matusa-mea ca ea a avut CM peste sarcina pana in luna 4 sin atunci a simtit si bebele...deci nici nu stia ca este insarcinata...deci ce pot sa iti zic mai mult...
dute la medic sau fa-ti un test de sange...ca sa fi tu sigura...sau mai asteapta poate ti se pozitiveaza mai tare testele...
bafta multa...
Vreau si eu un ...
gabyv spune:
Alina, din cate am inteles eu cand esti la stimulare nu intarzie mult.
Moni, 17 zile e mult, deci ar trebui sa iasa zic eu....
alina_loca spune:
citat din mesajul lui Monique77 si....exista posibilitatea ca un test sa nu se pozitiveze nici in ziua 17 ??? acum gandindu-ne ca menstra n-a fost menstra..... |
Moni, eu zic sa faci un Sure Check, din cate am mai auzit si eu este cel mai precis, fa-l dimineata si daca tot se vede ceva-ceva, urmatorul pas este sa faci un beta sa fi sigura 100%.
SS-Tzuky spune:
[quote]Buna dimineata iubitele!
Am cam tras chiulul de la forum, dar acum am terminat cu mutatul si iata-ma-s! Ma bucur sa va regasesc.
Lore, juhu! - ma bucur sa aud vesti bune de la tine, eu zic ca bebe e deja acolo, testele de sarcina, chiar slab pozitive, sunt pozitive - liniuta a doua nu iese asa, de aiurea. Felicitari!, sa de DD sa stea bebelinul in burtica pina la ziua cea mare!
Cit despre mine, rezultatele la Trombofilie au venit, negative!
As fi vrut sa mai fac si analizele pentru tiroida, fiindca la analizele facute in timpul ultimei sarcini, imi iesisera niste valori care nu se incadrau in norme...
Voiam sa astept cu incercarile pentru bebe pina in Septembrie, ca sa am timp sa fac toate analizele si sa imi rezolv si cu munca, plus ca incep si un curs de calificare...ufff
Dar se pare ca am facut jap-jap chiar in perioada ovulatiei - cu mutatul asta nu mai stiu pe unde imi sunt testele de ov. - deci, pe de-o parte sper sa se prinda, pe de o parte sper sa nu. Cum o vrea DD. Am sa stiu pe 25-26 mai. Daca iese pozitiv, bine. Daca nu, tot bine
Va pupicesc si va doresc o zi faina!
/quote]
Buna dimineata!
Mai, greu am mai gasit capitolul...nush ce am scris asa de naspa de s-a inchis capitolul asa de repede
Va doresc o zi frumoasa!
Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.
mihacor spune:
ss-tzuky tu unde stai in germania?
parca eram vecine...
eu sunt la ludwigsburg...
ma bucur ca ai terminat cu mutatul..si eu am terminat....
a fetelor am uitat sa va zic ca de 3 zile fac mancare in bucataria mea...ma mandresc cu asta...
Vreau si eu un ...
SS-Tzuky spune:
Mihacor, acum m-am mutat in Vaihingen Enz, deci tot vecine...Am muncit la bucatarie ca doi nebuni, taie placi, fa shanire, inlocuieste teava etc., toata bucataria a trebuit sa o mutam trei cm spre stinga, dar ne-a iesit fff fain, arata ca-n reviste. Dar acum am nevoie de un concediu
Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.