Aspirante optimiste >20 ani (684)
Raspunsuri - Pagina 11
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Mihacor, acum m-am mutat in Vaihingen Enz, deci tot vecine...Am muncit la bucatarie ca doi nebuni, taie placi, fa shanire, inlocuieste teava etc., toata bucataria a trebuit sa o mutam trei cm spre stinga, dar ne-a iesit fff fain, arata ca-n reviste. Dar acum am nevoie de un concediu Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt. |
sunteti de multi ani aici?
Vreau si eu un ...
camcris spune:
citat din mesajul lui Monique77 dar inca ceva - cand trebuie sa fac secretia si cultura de col? dupa CM, inainte de HSG?.....sau inainte de CM? |
secretia si cultura de col dupa CM cu o luna inainte de interventie, inainte de HSG
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
dianalaura spune:
Neata fetelor!
Ce de cafele pe aici...merci mult, ma servesc de la toate!
Moni...ce sa zic de teste...eu din ce am citit pe instructiuni, la toate zice ca daca apare liniuta a doua dupa cele 10 minute (majoritatea zic sa verifici testul la 5-10 minute dupa ce l-ai facut), atunci nu e concludent.
Pe de alta parte...vara-mea era insarcinata...si testele i-au iesit negative.
O alta verisoara a avut asa, ciclu peste sarcina, prima luna...si a fost mai de sucrta durata si cantitate mai redusa (asa cum ai avut tu). Asa ca tot ce ai de facut e sa mai astepti putin, ca sa refaci testele..sau un hcg.
de molipsire, sa fie cu ochisori.
Anckta, felicitari pentru transfer...e nasol cu naveta..si mai ales atatea ore...
Paula...te de molipsire...sa fie intr-un ceas bun.
De fapt ia luati de aici la toate...macar de s-ar injumatati lista de la aspirante si s-ar muta la odisee!!
diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Katy82 spune:
Buna fetele, iau si eu o cafea.
Moni aveam noi pe aici o aspiranta, AlinaBu, care la prima sarcina a avut CM slab cantitativ. Noi am batut-o la cap sa-si faca test, ea nu si-a facut si era graviduta. A aflat tarziu, cand nu mai putea face nimic pt el. O sangerare in sarcina e un semnal, tb tratament de sustinere, deci daca exista o banuiala cat de mica, fa-ti un BETA.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Dinaura te lasam sa te servesti din cafelute dar cate o jum de gura de la fiecare, ca il agiti pe bebe. si eu sa ma molipsesc cu gravideala.
SS-Tzuky spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihacor
sunteti de multi ani aici? Vreau si eu un ... |
Eu sunt de doi ani aici...el e neamt get beget Am lasat tot (casa, cariera) in Ro si am venit aici de nebuna. Dar nu-mi pare rau
Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.
mihacor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui SS-Tzuky
Eu sunt de doi ani aici...el e neamt get beget Am lasat tot (casa, cariera) in Ro si am venit aici de nebuna. Dar nu-mi pare rau Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt. |
Vrea si eu un ...
Katy82 spune:
Fetelor, ce vreme urata afara, ba e cald, ba e frig, ba e soare, ba sunt nori. M-a luat un somn. Doar ca nu pot sa ma bag la nanic. mai vorbim.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui mihacor ss-tzuky tu unde stai in germania? parca eram vecine... eu sunt la ludwigsburg... ma bucur ca ai terminat cu mutatul..si eu am terminat.... a fetelor am uitat sa va zic ca de 3 zile fac mancare in bucataria mea...ma mandresc cu asta... Vreau si eu un ... |
oooo e asa bine sa ai o bucatarie
noi inaitne de a face credit pt app. stateam (tot cu credit luat) in o garsoniera confort 2 - cu bucatarie chicineta micaaaaaaaaaaa
nu incapeam 2 inauntru. n-aveam nici geam
nu puteam sa gatim chestii ca mirosea.
n-aveam aragaz ci doar o plita (ca avewam butelie) ca asa era blocul) deci n-aveam cuptor...
acum....!!! pai e boierie nenica
bucatarie normala, gaz, aragaz, cuptor la aragaz, geam , gateala de gateala deci...inteleg perfect