Aspirante optimiste >20 ani (684)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

gabyv eu stau bine cu temperatura,daca maine dimineata nu scade,atunci sunt sperante f.mari

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Paula, super, sa de-a DD sa fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

neata fetelor...eu sunt z3 deja....ieri si luni a fost groaznic...am avut dureri si am sangerat puternic...
problemele de care va povesteam zilele trecute au reparut...sunt intr-un stres continuu si nu stiu ce sa mai fac ca sa ii deschid ochii la sotul meu...
o sa incerc sa trec peste toate...de multe ori ma mai intreb daca mai am forta....si iar ma gandesc ca sunt alti in situatii mai grele decat mine...
sunt dezamagita de familia mea si aia ma doare cel mai tare...
l-am anuntat pe sotul ca luna asta daca nu raman gravida ,luna viitoare mergem sa facem toate analizele...dar eu totusi sper sa nu se ajunga acolo...adica vreau sa raman luna asta ...
fetele am citit ce ati scris...
ma bucur pt cele care sunt deja gravidute si le vad cu isi fac deja planuri...
imi pare rau pt cele care sunteti in situatia mea cu uratii pe cap...
nu mai stiu care erau cu problema:daca am avut ciclu peste...pot sa va confirm ca bunica mea a avut toata sarcina CM...nu la fel cantitativ...dar a avut...
fetelor care mai au o sansa luna asta va tin pumnii
lore hai cu liniutele ......si eu cred ca la tine e ...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna dimineata fetelor...v-am cautat ceva ieri...dar azi v-am gasit...
Vreau sa va spun ca a aparut o carte ieri la nu stiu ce ziar , se numeste 'Viata sexuala' enciclopedia Larousse, e f interesanta am rasfoit-o si eu ieri....
Eu sunt in z 18, ziua 4 dpo, si ma dor sanii incontinuu de aproape o saptamana, in rest nimic. Temperatura bazala este tot de o sampamana 37,1.
Gaby, tu in ce zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

neata! eu sunt in ziua 29 din 31....mai am putin si incepe o noua luna!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un
elenusht poate la tine o sa inceapa o noua luna...hai cu incredere si speranta poate e ....
sa dea DD...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Mihacor, daca ai fi zis ca era slab cantitativ as fi zis sa iti faci un test...dar asa...
cat despre problemele tale eu as zice ca sotul tau sa-si caute de munca in alta parte si gata... rude, rude dar branza e pe bani!... sotul meu nu s-ar gandi o clipa la asa ceva. Ai insa un argument: daca ramai insarcinata, tu nu mai vrei sa muncesti (plus ca e periculos- ai zis ca lucrezi la bucatarie unde e ff mare caldura) asa ca el trebuie sa isi asume familia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Rezerva ovariana ai facut? si sunt asa multe incat nu cred ca le-ai facut pe toate... dar oricum cred ca fiecare dintre noi inceraca sa isi gasesca in felul ei de ce nu ramane...stii ca la mine analizele sunt perfecte, dar nu ovulez! asa ca....
lasa ca o sa vina!!

rezerva ovariana n-am facut

stiu ca sunt extrem de multe analize...
rezerva ovariana ce inseamna - daca ovulezi sau nu?
eu vad ca am CM destul de regulat, ovulez, simt etc.
cu trompele nush cum stau...
sa vedem...

Mergi la inceput

Alina, eu sunt ziua 21... asa ca mai am de asteptat, dar nu ma laud cu temperaturi fabuloase.

Mergi la inceput

moni, exact, sunt prea multe analize... rezerva ovariana arata daca mai ai rezerva ca sa ovulezi, nu arata daca ovulezi.
Dar daca ai zis ca nu stii ce e cu trompele, cred ca si asta e o pista de urmarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

neata fetelor...eu sunt z3 deja....ieri si luni a fost groaznic...am avut dureri si am sangerat puternic...
problemele de care va povesteam zilele trecute au reparut...sunt intr-un stres continuu si nu stiu ce sa mai fac ca sa ii deschid ochii la sotul meu...
o sa incerc sa trec peste toate...de multe ori ma mai intreb daca mai am forta....si iar ma gandesc ca sunt alti in situatii mai grele decat mine...
sunt dezamagita de familia mea si aia ma doare cel mai tare...
l-am anuntat pe sotul ca luna asta daca nu raman gravida ,luna viitoare mergem sa facem toate analizele...dar eu totusi sper sa nu se ajunga acolo...adica vreau sa raman luna asta ...
fetele am citit ce ati scris...
ma bucur pt cele care sunt deja gravidute si le vad cu isi fac deja planuri...
imi pare rau pt cele care sunteti in situatia mea cu uratii pe cap...
nu mai stiu care erau cu problema:daca am avut ciclu peste...pot sa va confirm ca bunica mea a avut toata sarcina CM...nu la fel cantitativ...dar a avut...
fetelor care mai au o sansa luna asta va tin pumnii
lore hai cu liniutele ......si eu cred ca la tine e ...

Vreau si eu un ...

miha eu ziceam ca mi-a venit ciclu ciudat
cam fara cheaguri
f putin (2 zile, redus cantitativ pe tampon)
si sanii m-au durut ciudat luna asta....
si am racit ingrozitor de rau (eu n-0am mai racit asa cred ca de vreo 7 ani) - la genul sa zac in pat si sa vreau sa ma duc la doctor...
ceva mi-a provocat slabirea asta a sistemului imunitar....

vreau sa va spun ca parca am luat-o razna
fac in fiecare zi teste de sarcina
aseara , la 5 jumate mi-am facut un test
la 9 jumate m-am uitat la el, am crezut ca vad a doua liniuta.....vaaaaaaaaaaag
m-am dus la veioza.....vaaaaaaag ceva
am zis ca am inebunit
mi s-a facut pielea de gaina

in fine, l-am bagat in sertar. dimineata m-am uitat iar.daca ma concentram vedeam ceva ceva vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
am mai facut unu' si l-am lasat la fezandat pana merg acasa diseara
insa sunt sigura ca am inceput sa vad liniute

desi......pot sa spun ca niciodata nu am avut vedenii (la cate testeam facut)
nu mi s-a parut niciodata ca se contureaza ceva
ehhhhhh nebunia din capul meu...ia proportii

Mergi la inceput