Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Am pus si eu in functiune paturica

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Am pus si eu in functiune paturica

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

haha..deci tot metoda cu stinsul luminii , MZ, ma scuzati!
la noi la fel, nu merge cu jucarioara, e prea mic materialul, ins aisi trage paturica si naniii ..aseara avea emotii mari, nu se auzea cum respira, am pus mana pe ea ca sa vad.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MAYANE, am lesinat de ras cu foarfeca ta

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Ce sa zic.... M-am apucat voiniceste de foarfeca... Au zburat pletele mele... Dar rezultatul nu era multumitor, pentru ca la spate nu puteam sa-l aduc la aceeasi dimensiune. Dar e inventiva coana mare. Am luat masina de ras a soatei.
Vestea proasta e ca m-am tuns doar 90%, ca s-a terminat bateria. Trebuie sa-l astept sa ma finiseze el diseara. Sper sa nu aiba un soc prea mare. Acum am parul mai scurt decat el.
Ma duc sa pun ghidul de blogareala pe prima pagina.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Asa, am vrut sa mai zic ca am inceput si eu, la un moment dat, sa vad Zeitgeist, dar m-am deprimat ca am avut senzatia ca oricum nu avem scapare Eram si gravida, e adevarat. Ma mai uit o data, si vreau si la celelalte de care ati zis, poate acu nu-s asa sensibila. Doar ca m-ar ajuta niste linkuri...
Tunde, sanatate multa la puiuti!
Roxx, tu de unde ti-ai luat? Multumesc
Simo, recunosc cu mana pe inima ca ma roade curiozitatea de inima slaba de ia o pauzare sa aflu despre povestea voastra de dragoste, care e atat de frumoasa dupa cum reiese din micile tale istorisiri, dar respect decizia ta de a nu o impartasi, ce sa fac? Oricum, si CD-ul si CC-ul au fost binevenite. Am citit povesti emotionante, toate sunt povesti speciale si toate ne-au ajutat sa ne cunoastem si mai bine.
Intrebarea despre marsupiu la ce categorie o incadrez? SZ? IL?

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mayane po-ze!!! po-zee!!

Anduta e un intrebare sanatoasa, deci un SZ, aia a mea e mai gen..radio erevan :))

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

inima slaba de mu-ie-re

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Nu pot poze, ca ies cu gusa daca imi fac poza singura.

Aveam si eu o curiozitate... Dar mi-o tot infranez. Cum ar aparea pe tot forumul CM, CM, CM...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Aha, Lori, deci exista o diferenta intre wrap si sling... Okei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

ANDUTZA si eu am wrap. E muuult mai ok decat marsupiul, de la care si pe mine ma doare spatele tare. Cu wrapul simt dupa ceva timp o oarecare durere de umeri si atat.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANDUTZA, dc ai pb cu spatele e mai bine sa iei wrap, se sprijina pe ambii umeri, slingul e pe un singur umar. Wrapul l-am luat de la sling.ro Marsupiul l-am primit cadou.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput