Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 51 )
Raspunsuri - Pagina 3
oanaiasi spune:
In general ametelile apar fie de la hipoglicemie fie de la hipotensiune. Daca e vb de hipoglicemie cu ceva dulce iti revii imediat cat despre tensiunea mica - o hidratare corespunzatoare face minuni sau o cafeluta mica de dimineata. Eu ultima data cand am fost la spital si m-am simtit rau de am zis ca mi se rupe filmul de tot am facut hipoglicemie. Dupa ce am mancat niste zahar eram ca noua.
Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Fetelor azi mi-a fost cel mai rau.am facut o scurta plimbare pe jos si la intoarcere m-am asezat pe toate bancile.M-au luat niste transpiratii si o ameteala de nu mai vedeam nimic in fata ochilor.Intrebarea mea este pe langa elevit ce-mi mai recomandati sa-mi iau?Este clar ca-mi mai trebuie ceva.Eu ajung la medic pe 1 iunie. Apropo de culoare, eu fac camera albastru deschis.Imi place mult aceasta culoare. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
rach eu zis sa intrebi mai bine medicul de alte vitamine.. nu le lua dupa ureche.. sa ai apa si un energizant la tine ( ciocolata, ceva dulce)
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
ancaroro spune:
Seidana, n-au de a face una cu alta. Ce, riscul maternal nu e tot medical?
Ma gandesc ca zilele de medical nu se iau in considerare la calculul indemnizatiei, ca pentru alea nu se plateste cas-ul.
18+
Bijuteriile mele
marryan spune:
sa mi dau si eu parerea la culoarea camerei
noi cind am construit casa am prevezut 2 dormitoare pentru 2 bebelusi si una este colorata un perete lil inchis si restul 3 pereti un roz pal spre alb asta pentry fetita
pentru baiat avem camera colorata intrun verde suriu deschis si lustra este in forma de luna cu un omulet pe ea...facuta de sot
doar niste aplicatii cu princese o sa pune in camera lil roz pentru beby girl deocamdata si atit
Cea mai fericita mami 23 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro Seidana, n-au de a face una cu alta. Ce, riscul maternal nu e tot medical? Ma gandesc ca zilele de medical nu se iau in considerare la calculul indemnizatiei, ca pentru alea nu se plateste cas-ul. 18+ Bijuteriile mele |
Deci nu se iau la noi...? adik la calculul indemnizatiei voi primi mai putin? ??? pai si in conc de risc tot Cas plateste .. si indemnizatia de prenatal se calc 85 % din cei 75 in risc nu?
Acum ma panichez... si ce fericita eram ca am Cm de 100 % si sa iau teapa.. HELP Anca again
23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
marryan spune:
sa mi dau si eu parerea la culoarea camerei
noi cind am construit casa am prevezut 2 dormitoare pentru 2 bebelusi si una este colorata un perete lil inchis si restul 3 pereti un roz pal spre alb asta pentry fetita
pentru baiat avem camera colorata intrun verde suriu deschis si lustra este in forma de luna cu un omulet pe ea...facuta de sot
doar niste aplicatii cu princese o sa pune in camera lil roz pentru beby girl deocamdata si atit
marryan spune:
nu nu spre exemplu la mine eu nu imi permit sa plec in concediu de nici un fel acum in perioada asta ca daca in iunie ies in concediu de maternitate, perioada asta de concediu nu se calculeaza respectiv dupa bani vor fi mai putin....asta este o lege la noi din pacate, si daca Doamne fereste trebuie sa iesi n concediu medical aceasta perioada se calucleaza doar 75% din salariu respectiv se acumuleaza la totalul de zile lucrate pe perioada de 6 luni se face medie si se rezulta venitul in bani...
loredanar spune:
seidana se face o medie pe ultimele 6 sau 12 luni ... deci pt o luna de medical nu o sa scada f mult..............
Lori 24+ fericita cu Mara
racheel spune:
Da fetelor, aveti dreptate cu ceva dulce ci cu apa.Nu mai iau nimic.Ma gandeam la magne b6, dar nu mai iau.
Este careva dintre voi contabil?Vreau sa-mi calculati si mie salariul pe o luna, ca mi se pare cam dubios.
Ancaroro am vazut ca ai venit poate ma ajuti tu, am vazut ca te pricepi la calcule
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
athosik spune:
Buna fetele ,
Am si eu o intrebare la voi:cand o sa vina timpul sa imi iau prenatal o sa primesc bani ink de la firma sau trebuie sa duc ceva acte undeva???Si dupa ce nasc trebuie sa duc ceva acte undeva sau totul se rezolva de la firma????
Help me!!!!
Apoi despre camera lui BB .... la noi facem niste chestii faine pentru camere de copii ... se numesc stickere pentru camera BB si pot fi stelute,norisori sau orice forme ciudate ne trec noua prin cap ... se confectioneaza dintr-o folie speciala care se poate aplica pe tifel!!!!
22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!