Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

seidana contabila mea mia zis ca in ultimele 6 luni daca am fost in concediu medical, respectiva nu se calculeaza.... adical luna in care am lipsit de la servici este cotata cu 0 ....asta e o lege timpita la noi de asta si ziceam ca eu am cerut reducere de ore macar sa am si nu se aproba, sau daca se aproba trebuie sa stau cu laptopul si la WC scuzati-ma dar la mine asta e realitatea....

antoshik..sa ti zic cu e la noi, compania angajatoare iti plateste concediu de materninate pentru 4 luni, apoi dupa nastere, trebuie sa mergi la companie sa ridici un certificat care il prezinti la CAS unde iti va plati ulterior indemnizatia pentru nastere si lunara pentru ingrijirea copilului...

si de la 1 iunie 2011 intra o lege si mai proasta pentru mamicile care asteapta copii..

Cea mai fericita mami 23 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

seidana contabila mea mia zis ca in ultimele 6 luni daca am fost in concediu medical, respectiva nu se calculeaza.... adical luna in care am lipsit de la servici este cotata cu 0 ....asta e o lege timpita la noi de asta si ziceam ca eu am cerut reducere de ore macar sa am si nu se aproba, sau daca se aproba trebuie sa stau cu laptopul si la WC scuzati-ma dar la mine asta e realitatea....

antoshik..sa ti zic cu e la noi, compania angajatoare iti plateste concediu de materninate pentru 4 luni, apoi dupa nastere, trebuie sa mergi la companie sa ridici un certificat care il prezinti la CAS unde iti va plati ulterior indemnizatia pentru nastere si lunara pentru ingrijirea copilului...

si de la 1 iunie 2011 intra o lege si mai proasta pentru mamicile care asteapta copii..

Cea mai fericita mami 23 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Merci!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Fetelor, eu sunt permanent aici, va citesc. Nu sunt ft vorbareata
Deci, calculul indemnizatiei
85% din media veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni care se constituie stagiul de cotizare.
Adica zilele de medical nu se calculeaza, nefiind stagiu de cotizare. Se calculeaza media pe zilele efectiv lucrate

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

anca, imi calculezi si mie salariul pe luna aprilie?dar nu am fluturasul pe luna martie dar iti spun cat am luat in mana.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

M-am intors de la nunta - a fost frumos, rochia mi-a stat bine, a avut priza si la public si la sot Poze n-am inca(mi-am uitat aparatul acasa) insa sper sa primesc miercuri cateva de la prieteni.

Jade - asa am patit si eu cu verigheta si m-am stropsit toata in baie cu sapun pana am reusit sa o scot...din fericire, desi m-a durut degetul vreo 2 zile dupa ce am scos-o.

Rachel - mi-am luat marimea S la rochie , si in mos obisnuit port tot S. Insa asta functioneaza doar la hainele special concepute pentru gravide, la cele obisnuite trebuie masura mai mare.

Inca tot n-am gasit nume pentru bebelina...trebuie sa scobesc netul...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 23 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

raportez 2 kg +
si 88 cm la burta
hmmm...imediat s a vazut la cantar excesul din ultimele zile

are/stie cineva vreun tabel/grafic despre cum si cate kg luam in sarcina ?

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

anca, imi calculezi si mie salariul pe luna aprilie?dar nu am fluturasul pe luna martie dar iti spun cat am luat in mana.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Pai cum altfel? Da-mi datele. Tu esti in concediu, nu?

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Natalia , la cum le-am vazut eu pe fetitele tale , si imi imaginez ca cea mica o sa semene bine cu ele , mi-as permite sa iti fac o sugestie: ce parere ai de Ilinca?

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

raportez 2 kg +
si 88 cm la burta
hmmm...imediat s a vazut la cantar excesul din ultimele zile

are/stie cineva vreun tabel/grafic despre cum si cate kg luam in sarcina ?

_

21 +

Da jade ! Imi place semnatura !!! Bravo!

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ai si observat o

_

21 +

Mergi la inceput